Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Posted 2007. March 29. - 10:21

abból a Kóliból kitalálni...vazze tiszta páikban voltam hogy hogyan kerülök ki onnan,mert körbe körbe mentem,sötét folyosók,zárt ajtók...
perszem rajtam volt a silen hill para is meg minden...tiszta bad trip volt:D
Sninja,van egy ilyneem hogy 661dirt lid fekete,egy baszom nagy colt matricával az oldalán
illetve reservd be neézd meg a nadrágot!
na ennyi asszem mára rilex,majd 4tõl maratoni jog...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2007. March 29. - 10:15

Bernhardéknak gratula a kiscsajhoz:D! Megérkezett! 2007-es kiadás, és mindenki jóvan!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2007. March 29. - 09:13

Na megyek, mert elszúrtam az installer-t.
Posted 2007. March 29. - 09:00

Posted 2007. March 29. - 08:26

Jó utat Kokka! És persze, hogy faszás napok lesznek! Good times!
Persze, valamiért mindig lehet nyöszörögni, akár van fizud, akár nincs.
A DHL ugye gyorsan szállítja a motyókat?
Tud valaki olyan helyet, ahol érdemes farmert nézni, ami jó, de nem 25 ezer Ft, mint a divatos butikokban a maszekoknál:D? Komolyan kérdezem...
Ma pihenõnap, dolgozással!
Jajj, és 56-os (cm) koponyára keresek bilibukót! Jó állapot fontos, a színét le sem szarom, mert lefestem a 'csába:D!
Szép napot mindenkinek!
Posted 2007. March 29. - 06:54

Nah, a tegnapi buli után kicsit fájós fejjel és egy óra késéssel, de indulok. Szombaton valamikor jövök, bringát viszek!

M: Hehehehe...
Keep in touch!

mindenkinek faszás napokat!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2007. March 29. - 03:34

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2007. March 28. - 23:57

Aki amiatt sír, hogy nincs saját jövedelme, az gondoljom bele abba, hogy hiába lesz pénzed, ha megmondják mit csinálj a szabadidõdben is...
És megcsináltam mindent. Legalábbis nekem úgy tûnt, hogy minden mûködik. Ha meg nem, akkor mérgesek lesznek. Szarok bele.
Posted 2007. March 28. - 19:19

Kiverték egymásnak, naés? Biztos megfigyeltek.
Ma sokáig fogok dolgozni.
Az a baj, hogy kezdek fáradni. Szóval biztonsági játékot kéne nyomni. Mûködjön minden valamennyire, aztán ha valami nem szép, azt majd kijavítom a hét hátralevõ részében.
Bringázni akarok!!!
Asszem csinálok egy döntött kanyart az udvarba, meg valami világítást, és azt fogom gyakorolni esténként...
Posted 2007. March 28. - 18:14

nekem fáj a fejem egész nap, most kezd talán jobb lenni.
jó kis csilis babtól meg este szana széjjel fingom majd a szobámat.
Kokk mikor mész pestre? én reggel 6kor indulok. gyorsulhatnánk, és hagyd nyitva a kocsi hátulját én meg begyûjtöm a borokat, azt mire fölérünk pestre már énekelni fogok:D
Moszkitóval olyat jöttünk hogymég most is áll a faszom....
minnyá beír Moszkító hogy: Márióval olyat jöttünk, hogy még most is fáj a seggem

Posted 2007. March 28. - 18:08

Bazz, emlékszel rá?!

"Moszkitóval olyat jöttünk hogymég most is áll a faszom"
Nem hittem volna hogy Máriótól hallok még ilyet!
Kész van a rugóstag perselye! Lassan alakul a gép! Azt álmodtam, hogy vettem egy 36ot, lehet hogy valóra kellen váltani!? Meggondolom!

Posted 2007. March 28. - 18:06

Este hogy lessz?
Közös találka vagy hogy?
Benyomtam egy tál -nem tudom leirni-tolriját és most tüzet okádok...
furcsa egy napom van

Posted 2007. March 28. - 17:11

Moszkítótól áll faszod:D?
Posted 2007. March 28. - 16:26

Moszkitóval olyat jöttünk hogymég most is áll a faszom....
Egy jaguáros fiatalanyuka meg majdnem elütött magyarürügni a felfestett k
kehemm-kehemmm
ezért senkibe se bízz
Posted 2007. March 28. - 15:48

Egy jaguáros fiatalanyuka meg majdnem elütött magyarürügni a felfestett kerékpárps átjárón,bár mindegy mi van felfestve,mert belógott az útra hogy körülnézés nélkül kijöjjön...
nem nézett ki rosszul,de nem igy akarok ismerkedni

Kokkka,hidd el szivesebben csinálnám azt mint holnap órán ülni

Posted 2007. March 28. - 15:35

tornádós kisfaszom--nem eurót kell váltani, hanem bankkártyát használni a mai modern világban
AHOGY MONDOD!:afro:
Posted 2007. March 28. - 15:34

De mondtad volna azt hogy az elöbb nem jöttél véletlenül amikor beadták a számot.
szt sokszor beveszik:D
Posted 2007. March 28. - 15:32

Posted 2007. March 28. - 14:55

Ja, és tegnap álmomban tornádót fotóztam Budapesten. A lovasszobrokról leszedte a szél a lovast, meg ilyenek.

Posted 2007. March 28. - 14:46

Mindenkinek hajrá!
Hehh, a postán meg csekket akartam befizetni, erre kihagyták a sorszámom. Amikor odamentem egy dolgozóhoz, akkor aszonta, hogy nem sorrendben megy! Szal a sorszám az nem sorrendben megy:D!
Miket meg nem lehet tudni manapság...
Jah, múltkor vennem kellett jurót, és ez pont a 15-i hétvége után volt, amikor ugye elég faszán megerõsödtünk. A frencsájzokban még 253,5-ért adták, míg a Corner-ben 248-ért vettem. Azért az már egy pizzavacsora:D!