A fék, miiii?!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Yihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, Zsolo mire akadt:
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
én is csak az a baj, hogy ezt nekem naponta kellen ûznöm, hogy élvezzem. Látod Szeptemberben sikerült eljutnom egyszer-és élveztem mint állat, csak így nagyon szar, hogy nem tudsz kimenni elég gyakran(nekem szükségem lenne erre-kell a rutin ugrálás elõtt) Viszont ha van 1 kis idõm akkor inkább tekerni megyek-ott közben is van néha ugrálás
Jó reggelt nyulak!
Menjetek csak ugrálni, aztán majd nyúlpörköltet fõzök belõletek
Nekem annyi mindent kéne megtanulnom a bringakezelés terén, hogy inkább bele se kezdek. Viszont bozótirtásban jó vagyok
Van most egy tök jó sorozat az angol Discovery-n. Engineering The World Rally Mondjuk még nem volt idõm végignézni, de belenézve elég jó. Szerelik a boxermotort, meg minden...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
LL-napszemcse bringázni? az erdûbe nem való, max átlátszó
Énmeg szívesen megtanulok új dolgokat, és jó érzés is.
Aktuális civil
Aktuális civil
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!