Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Mi a fasz? Volt téren sörözés? Azta, régi szép idõk, csak az a baj, hogy jármûképtelen vagyokés anélkül nem az igazi!

Van valakinek adatkábele Samsung telefonhoz? Márinyó??

Kész a matrica a csopperemhez, úgyhogy jövõ héten lesz festés, elõbb sajnosnem megy,pedig igen kiváncsi vagyok a színére! Dúrva lesz, fõleg a családi címerünkkel a felsõ csövön!!:)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
ha enyire nem bírsz magaddal,gyere el velem bázírba,max 2óra..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
he

pénteken menjünk má egy éccakait. tökre nagyon jó lenne. vannak új akksiaim + gyorstöltõm, azokat is bekéne próbálni.

hja, és ne feledjétek, hogy a biztonsági öv nagyon fontos, ahogy azt a mellékelt ábra is mutatja:
http://www.nakedby.c...free_sample.jpg

amúgy meg mi ez a punnyadás? mindenki biringázik?

nna. megyek telibeszarom a wc-t, ahogy kell, azt jóvan.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
leütlek titeket mint a büdös szart:D
http://www.videa.hu/...2IgqRWcgi054Y5h

Többiek- Csütörtökönn ismét jó nekem is, akkor mennyünk ki a Mecsex pályára meg persze a Tommydnyi féle z3sz-re:-)

csütörtök nekem is jó fél5-5 fele. mikor gondoltad?

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
squaccs Mesivel, elõtte otthoni pakolásbaszás...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
megmozgattam 1557kilót.lófasz ahoz képest hogy a világrekordot súlyhúzásban egy staffordshire terrier tartja 18**kilóval...
szal van hová fejlõdni...

este ki mi csinál?

változatosság kedvérét suli/ma épp közgáz/aztán majd 1körül bázír,fotográics

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

Jah, Tibur, miután elmagyaráztad mi ez a telefonos valami, utána adok majd neked egy vinyót, amit Zsolo küldött, de csak most találtam meg. Meg Lehel modemje is nálam van, esetleg bedobom valamikor mind a kettõt... ;)

Teszteltem a Tettyén a kis beton körpályát. El sem hinnétek milyen durva! És lehet esni is, meg tüdõt kiköpni...

Hát a tegnap esti sörözés a téren te gyökérállatfajd:D --már megint csak pofáztál, aztán semmi! És azért telefon, mert ha bringázunk akkor bármennyire meglepõ NEM tudunk közben fórumozni(amit ugye hiányoltál)

A "lomokat" meg csak dobd be ha arra jársz, valaki mindig van otthon--én nem tudom mikor vagyok otthon és meddig, álltalában--találkozás ezáltal kizárva

Zap--okkés (Gabesz finngott)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

:D
van itt még logisztikai királyság is
http://thrillingwond...-logistics.html

Nyihahaha, ez nagyonjó!

TIBUR! Menjünk vasárnap bringával: reggeli indulás, Melegmány, viszünk valami kaját, délután vissza... Éjjel megjött hozzá a kedvem.
Tényleg, éjjel dörgött, vagy csak álmodtam?

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hírtelen jött, és ha má ott voltunk, gondoltam teszteljük. szal csokifutamra idõpont?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
:D
ménem szótá?

van itt még logisztikai királyság is
http://thrillingwond...-logistics.html

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Jah, Tibur, miután elmagyaráztad mi ez a telefonos valami, utána adok majd neked egy vinyót, amit Zsolo küldött, de csak most találtam meg. Meg Lehel modemje is nálam van, esetleg bedobom valamikor mind a kettõt... ;)

Teszteltem a Tettyén a kis beton körpályát. El sem hinnétek milyen durva! És lehet esni is, meg tüdõt kiköpni...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts

Kokk-telefon?

? :chin: :wtf: ?

Az van, hogy az idõ szép és a tank üres és akarok biciklizni, meg dögleni, meg mindenfélét csinálni...

Ha már képek!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
éértem má
így azért jobb mint menet közben elmesélve!
továbbra sem szimpatikus a szoftveres utólagos képmahinálnás

tiszta hülyeségeket álmondtam,de a felére nem is emlékszem már,csak valami bringás,meg valami kamionok közt voltunk és illegális verekedések voltak meg ilyenek....

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Jóreggelt!

Kokk-telefon?
Marinnyo- thx
Zap-tényleg!-de dúrva(hdr)
Többiek- Csütörtökönn ismét jó nekem is, akkor mennyünk ki a Mecsex pályára meg persze a Tommydnyi féle z3sz-re:-)

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Jó reggelt mindenki

Jó ötlet egy ilyen pálya, persze én nem tudok most ott lenni, de nyáron szivesen segítek építgetni stb.

addigra meglesz a bringám is, mert most nincs :(
Sei, soku Si.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Reggelt!

A szerda nekem is necces, de igyekszem ott lenni. Mondjuk az nem hangzik túl jól, hogy se trükk, se kanyar, és még ugratók sincsenek, mert ebbõl arra következtetek, hogy egyszerûen ugratókkal lesz "földobva", ami nem túl DH-s. De meg kell nézni, mielött szokás szerint nagy a szám... ;)

Megyek kávéfõzõgépekért. Remek program.

JAh és nagyon szeretnék nagy gépet már, mert kezdem unni az ugrálást. Azaz nem unom, de jobb lenne, ha a hegyi meneteket dobnám föl 1-1 ugrálással és nem csak ugrálnék. Ezt most csak úgy mondom...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Hát ez tök jó, én kiváncsi vagyok, kicsit ugyan késõn lett szólva, úgyhogy nekem ez ugrik. Lesz még ilyen hasonló?

^^^^^^^^îdáig az érdemi hozzászólás^^^^^^^^

····Itt pedig kis HDR iskola, ígéretemhez híven:····

Szóval, hogy mi is a hdr, arról itt egy jó kis cikk, nem írom le mégegyszer.

Lényege, hogy 8bit helyett 32bit infot ad a képpontoknak, úgy, hogy több, elcsúsztatott expos képbõl veszi hozzá az információt. Ezt vissza kell alakítani 8bites képpé, hogy látható legyen a monitoron, és itt kezdõdik a móka, amit el lehet cseszni sok helyütt. Mutatom egy példán és érthetõ lesz, mire gondolok:

Kép1a: látható, hogy a fény dinamikus tartománya nagyobb (high dynamic range=hdr), mint a gép kapacitása: a háttér (felhõ) jól exponált, az épület sötét.
Kép1b: itt az épület és bokrok jó, az ég teljesen túlexponált. (Ez +2 expo érték egyébként az elõzõhöz képest)
Kép2:így néz ki egy -szerintem- jól összerakott hdr kép. (3db, 1 expo értékkel eltolt képbõl)
Kép3:ezt meg jól eltúloztam, hogy látni lehessen, mi nem tetszik a linkelt csávó képeiben.

Remélem gyúlt egy kis fény zombulófélbe taszított fejetekben. :D
Én most kioltom és alszok egyet...

Aktuális civil

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Sziasztok!

Szóval DH Pécsett… Igen! Pontosabban Árpádtetõn! Röviden a lényeg, hogy megint a nyakunkba vettünk egy csomó nyûgöt és idegeskedést…és remélhetõleg sokkal több sikerélményt és bulit.
Mindhárom OB (az egyik MK) futam lesz. A DÖKE (mi) a szervezkedés és lebonyolításban segédkezünk, amúgy a Park a rendezõ és mindenes.

A pálya
Igazából több választásunk is volt, de csak a Park felõli oldalon. A 66-os út másik fele szigorúan védett stb…. ott nem megy. A leghosszabb és normális rajt-cél területtel rendelkezõ részt sikerült megtalálnunk.
A kiindulási alapok: rajt a parktól északra fekvõ domb-csúcstól. Ez a gerincen futó erdei tanösvény végénél van. (a CC pálya is erre kezdõdik) A központtól 1,3 km. Széles földút visz oda. Jó idõben a felszállító autó is oda tud menni. Az alap nyomvonal a gerincen megy (régi szekérút).
Cél: Mánfa, foci pálya. A fõúttól kb 50m. Jól megközelíthetõ és parkolható. Rocsival lezúztunk közepes tempóban 2perc 45 lett… Hossz: 1,5km. És semmi trükk vagy komoly kanyar, ugrató nincs még benne.

Természetesen nem kell belépõt fizetni a pálya használathoz, hisz nem az elkerített részen fekszik.
Nincs önkény, a pályát a közös ötletek alapján szeretnénk kialakítani!! Ezért is kérek minden lelkes montist, hogy jöjjön segíteni. (jelölni, ötletezni, vitázni, építeni, pályabírózni) Elvileg a nyomvonalat és az „akadályokat” kell megcsinálnunk, a kipuceválást a parkosok végzik…
Sajna nagyon rövid az idõ: május eleje!!! (a Rocsi ismét túlbuzgó volt) én meg állandóan parázok, hogy nem leszünk meg semmivel.

Szerdán délután 5 órakor szeretnénk kimenni a jelölést elkezdeni!!! Spray, szalag egyenlõre van!!
Akinek volna kedve…szóljon! Szívesen vesszük!! A találka helye a Mecsextrém parkoló!
DE a biztonság kedvéért elõtte csörögjetek!!!
Rocsi: 20/4342-733
Én: 20/204-2360

Üdv:

Chicken

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
jóvan,azért nem volt gáz
csak furcsa volt a sok lefelé után :)

már aTubuspoénok miatt is érdemes volt elmenni :D

jó lenne megint egy közös menetelés,nem hiszem el hogy egy városban lakunk és 5fõnél nagyobb csapatások nincsenek....

KatonaBogarakMassive!!!

Na csinálnuk valami versenyet?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Pedig Konán a Barbár vett Intel Crock Chipsetet.. :D:D

Hehe, már el is felejtettem majdnem...
Szerintem jó volt ez, majd legközelebb akkoris kisírom a zöld háromszöget ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök