Én megnézném azt a zöldháromszöget ott elfelé. Nekem most bejön az a nyugati rész.
nekem jó.
akkor 5-negyed6 lónyál ottleszek.
na de a tiszta gatyától nem feltétlenül keresel többet
azért ez munkafüggõ is
Én megnézném azt a zöldháromszöget ott elfelé. Nekem most bejön az a nyugati rész.
na de a tiszta gatyától nem feltétlenül keresel többet
Zap, Tom, többiek-mit mennjünk? kb 17:00-tól
Aktuális civil
Én meg minden reggel tiszta gatyát húzok.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Ilyen idõben nem túl jó csinálni a kötelességeket. Bár tejbetök vagyok és ilyenkor autózni is jobb, meg mindent csinálni jobb, csak tiszta bogár lesz a szélvédõ, meg az egész autó eleje, de sebaj, mert még mindig jobb, annál, hogy a macskák megjelölik...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Én is mennék, ha valami normális idõben sikerül elszabadulnom innen (egyenlõre esélyes a dolog), és olyan irányba indultok, ahol könnyen tudok csatlakozni.Tehát ma kb. 5 negyed hat körül indulás tekerni valahonnan valahová.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Aktuális civil
ha enyire nem bírsz magaddal,gyere el velem bázírba,max 2óra..