Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

17:00 az jó. Nálad?

Necces, de kb. akkor legyen jó és akkor jó:-) jó?
Na jó.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

Vasárnapi képek
És nem, és nem akarom látni ezeket a képeket a fostalicska partyzoo-n!

Köszi,ez kedves volt!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
17:00 az jó. Nálad?

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
ZAP & evrybodry: akkor ma tesztelés 5-6 tól?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ez mekkora már:

„Gyermekek borzalmas játéka. Borzalmas és kegyetlen játékot eszeltek ki a Sümeg mellett lévõ Mária-tanyabeli gyermekek, mikor elhatározták, hogy õk is disznóölõsdit fognak játszani. A négy éves kis Major Máriát, Major János béres gyermekét tették meg disznónak. Egy tizenegy éves fiú volt a hentes. A gyermekek a kisleányt földre teperték. A hentes egy kést lopott ki a konyhából, és azzal a kis Major Mária nyakába szúrt. Egy másik gyerek pedig edényt tartott a kiömlõ vér alá. A szerencsétlen gyermek a nagy vérveszteségtõl elájult. Ekkor a disznóölés második része, a perzselés következett. A gyermekek szalmát hordtak össze, és azt halomra rakták a kis Mária felett. Azután a szalmát meggyújtották, és lázas kíváncsisággal várták, hogy mikor pörkölõdik le a disznó. Közben majorbeliek észrevették a gyermekek különös játékát. Nagy rémülettel tudták meg, hogy a szalmahalom alatt egy kisgyermek ég. Azonnal kimentették Major Máriát a szalmazsarátnok közül, de már késõ volt. A kis gyermek teljesen összeégett, úgyhogy rövid idõn belül meghalt. Az ügyészség szigorú vizsgálatot indított a gondatlan szülõk ellen” (1913. szeptember 21.).

Innen ollóztam ki.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Amikor elhagytam a puskámat, a sereg megbüntetett 85 dollárra. Ezért van az, hogy a tengerészetnél a kapitány inkább a hajójával együtt süllyed el.
- Dick Gregory

:)

Én is tesztelnék már...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Szerváltam 96%-os alkoholt. Vajon a tárcsámat lemoshatom vele közterületen? Vagy kell hozzá rokkantigazolvány?

Meg eszembe jutott egy példa. Oké sok, de ez jó lesz: Van egy vendéglátóipari egység. Bérel helyet a Király utcában az Önkormányzattól. 10 m2-re kap engedélyt, de õ kirak még egy asztalt, a 11 m2-re. Ha ott iszok, akkor mi van?

Tibi: N.E.M. L.E.H.E.T.!

Vettem ilyent,
meg ilyent (feketében)
holnap meg talánilyent még.

A hétvégén tele lett a tököm ezzel a 3 dologgal. És még van 5 amivel tele van, de az még + 40 rongy, úgyhogy most örülök ezeknek, menjünk tesztelni.

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Majd az is lesz, csak ahhoz több szabadidõ kell, hogy összerakjam épkézláb filmé azt a sok apró izét.

Ja, és zsacskót simán lehet szerezni a Meki kukájából ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Sörivós jóreggelt!

Akkor isszuk papíracskóból, mint amcsiban:-) Zap-azt úgy szabad?
Képek felidézték az üvöltözésed Tommy. Már csak a ringócsöcsû hiányzik:D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Vasárnapi képek
És nem, és nem akarom látni ezeket a képeket a fostalicska partyzoo-n!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Csinálják a dolgukat a buzi zsernyák, ne gyárilag taplóskodjanak... Ehhh...

Büdös kurva élet. Fél liter kakaó, meg meggyes joghurt sem segített a fejfájáson. Pocskoló köcsögök! Minek borászkodik az ilyen?!

Várunk.. Szokunk... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Na jó reggelt!

Ennek azért nem ártana utánanézni... Ez mekkora geciség, fõleg, hogy csak akkor bontotta a sörétet.

Jah, ma faladzás, holnapra meg esõt mondanak. Remélem csütörtök-pénteken szép napos idõ lesz, mert terveim vannak, és nem a Barátok köztet akarom nézni...

Igen, délelõtt mennyünk egyet! Nagyon régen csapattam már YZ0-val!

Na lépek dolgaimra, szép napot mindenkinek!
Moszkító ne sírj! Ezután sörösdobozból fogjuk inni a bodzaszörpöt bazdmeg, és meg is szondáztathatnak a kurvaháziak!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Reggelt!

Fáj a fejem. Tegnap volt mindenféle borkóstoló, de ezek fejfájosak a jelek szerint... Bööö...

Zs: next time! ;) Tegnap voltam Pesten, de csak 45 percet tudtam fönt lenni és jöttem is vissza, és én sem szóltam, úgyhogy kb egálban vagyunk... De jövõ héten megyek föl 2 napra, úgyhogy valami esti aktívkodást összehozhatunk! Talán még tekerést is...

Ez a sörözõs-megvágós kicsit brutál. Kapják be!

S: hülye a könyvelõ, én már le sem szarom, amit magyaráz... :D Lóvé kell, aztán kész. Hehehe...

Na szép napot! Ma lesz falazás, yesss! Mozgunk legalább, meg lehet tovább pirulni!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
hát ez vicc..
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Nem,szegény akkor bontotta fel...

Tomi,privi!Reagálj plíz

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

nem nem,szegény Moszkítót vágták meg!

Nebasszálfel! Most ez komoly???
Az odáig rendben van, hogy közterületen nem lehet piálni, de 6e?
Biztos már megint randalírozott, ugye?
hát ez beszarás.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nem nem,szegény Moszkítót vágták meg!

No lassan készülõdöm Orvosi bálra,ha valakinek van kedve,szóljon!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
csak nem ...Márinnyó? eehehehehhe

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Ne igyatok a Széchenyi téren söröt/bármilyen szeszt/mert 6000re megvág a yard!!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Láttuk,láttuk, még a tévének is nyilatkoztál... :)

Ne is mond...