Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

...az feljebb van

Ami feljebb van, az már Skandinávia...
Mi Orebiæ-re megyünk ami Peljasac-felszigeten található.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
http://www.peex.hu/?id=5&h=2
ha valkit érdekel
az én felnim 550g :)

zúmolj kijebb rögtön kiderül

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
...az feljebb van

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Nekem inkább tûnik Horvátországnak...

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

Öööö, nézegetem a Google Maps-on azt a helyet, ahova megyünk nyaralni, aztán pár kilométerre tõle, találtam egy ilyet:
mintha egy szempár lenne :D
Kibaszott jó környéknek néz ki.

...szóval Görögbe menntek:-)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Öööö, nézegetem a Google Maps-on azt a helyet, ahova megyünk nyaralni, aztán pár kilométerre tõle, találtam egy ilyet:
mintha egy szempár lenne :D
Kibaszott jó környéknek néz ki.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Ha Chucknorris spártai lenne, a film címe "1" lenne.

HEHEHEHEHEHEHEHE, sírok a röhögéstõl.....

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Milyen szépen leírtad :D
De kihagytad azt, ha már minden jó, akkor sör+zsíroskenyér kell Tecánál!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

Mindenki jön a bajaival és eddig mindent pikk-pakk megcsináltam. Félek tõle, hogy elhasználtam a megoldókreditjeimet ...

Szerintem az nem kredit-rendszerû, hanem kedv-rendszerû. Egy Socom váznak valószinû elég nagy az értéke. De vigyázz, mert létezik az overflow-effektus is, ha össze lesz rakva a gép, nem igazán fog érdekelni senki nyavalyája. :D:D

BaB troubleshooting táblázat:
Ha általában az út elsõ 2/3-ában mozog és sose koppan - puhább rugó kell
Ha általában az út vége felé mozog és gyakran koppan - keményebb rugó kell
Ha szépen mozog, de ugratásnál összekoppan - nagyobb olajszint kell
Ha soha nem tudod lekoppantani - kisebb olajszint kell
Ha lassú és hiába tekered az állítót - hígabb olaj kell
Ha gyors és hiába tekered az állítót - sûrûbb olaj kell

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ü, de cééép.... :D

Ma nagyon durván nyomom. Mindenki jön a bajaival és eddig mindent pikk-pakk megcsináltam. Félek tõle, hogy elhasználtam a megoldókreditjeimet és délután a mászófalnál nem veszik majd sok hasznomat! Hehehe... :) Na, még egy kis dolog, aztán megyek.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Jah, tényleg kicsit ilyen a marketing... ;)

Glory? Inkább Intense 6.6 SS!!! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

nemsokára olajcserét csináltatok a csasziéknál(imperátorban) és olyat mondott,h 5wt-sre cserélné az olajat a telómban(manitou stance kingpin05)
pedig gyárilag is az van benne....azért cseréltetek benne olajat,mert lomha a teló......meg 65kg vok....bikemag újságban olvastam,h 2,5wt-s ajánlott a 65kg körülieknek....csaszi erre mondta,h akkor nagyon összefog kocogni....
nah most akkor mi?

Hi! Csaszi hülyeséget mondott, gondolom azért nem akar hígabb olajat, mert nincs nekik. Az "összekocogás" (godolom lekoppanás)nem az olaj sûrüségétõl függ(legfõképp) hanem a mennyiségétõl.Vegyél bótban olajat és add oda nekik rakják csak bele.

Nekem GLORY KELL!!! ...könnyû cuccokkal
Az én felnim meg 575 szal én nyertem:-)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ha a radarképnek hinni lehet, akkor a Szombathely-Miskolc vonal fölött kb. esik is valami.

Annyira nincs kedvem semmihez. Csajommal a nyaralást tervezzük/szervezzük, és ez teljesen összezavar. Még 3 hónap addig, de már menni akarok. Áááááá!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Reggelt!

MegSOCOM!!! :D:D:D Kééész vagyok... Viszem majd digitális mérlegre, aztán mondok pontosat.

I3aI3: én csak bringázok, ezekhez nem értek olyan nagyon. Ha most kemény, akkor cseréltesd hígabbra, attól puhább lesz. Vagy puhább rugó. Elõre is, hátra is. Aztán kész...

Na, még itt meló, aztán igyekszem és fölváltom a népeket a falnál!

Nem úgy volt, hogy ma esõ lesz?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Mosquito & Napkin: 675g a 321es Mavic
A Socom meg 3,8 kiló. Bahh.

Aktuális civil

I3aI3

I3aI3

vendég

• fórumtag
  • 257 posts
üdv

nemsokára olajcserét csináltatok a csasziéknál(imperátorban) és olyat mondott,h 5wt-sre cserélné az olajat a telómban(manitou stance kingpin05)
pedig gyárilag is az van benne....azért cseréltetek benne olajat,mert lomha a teló......meg 65kg vok....bikemag újságban olvastam,h 2,5wt-s ajánlott a 65kg körülieknek....csaszi erre mondta,h akkor nagyon összefog kocogni....
nah most akkor mi?
tudtok vmi tanácsot,mivel tehetem fürgébbé?erõsebb rugó,hígabb olaj,puhább rugó,ugyan ez az olaj,stb?
rugóstaghoz ugyanez a kérdés,milyen olaj ajánlott beléje paraméterek:rockshox pro deluxe 230mm szemtáv fox 600x2.55 ruganyó(ami eladó/serélhetõ:D) és mindez egy stinky dee-lux'05 vázba....

thxxx

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
[

Én is tesztelnék már...[/quote]

Én is én is! De egyenlõre marad az alapozó tesztelése:(

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
én is teszteltem, van szép új uvex bukóm, meg 661 térdvédõm, volt hozzá hétvégén jó adag napsütés, vígan ugrándozó/anyázó turisták, orgonaillat, és akkor mondtam, hogy végre!

erre vártam.

Pénteken meg csúnyán beb*sztunk. De ez egy másik történet. 7végén viszont criticalmassa. jó lesz megint birtokba venni a várost.

végre van otthon net, gyors is, jó is.

vettem két tuját az erkélyre, azok is szépek. meg van mellette két orchidea is, illetve pár ismeretlen zöldség. egész jól bírják.

még nem épül a kormánynegyed, de hamarosan. addig legalább van kilátásom.

kaptam magas villanyszámlát, de kiderült, hogy nem kell nekem 80 fokos melegvíz a bojlerból, így lejjebb csavartam, most várom a hatást :)

ja, tomi, képek jók voltak.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
1 részeg üvöltözõs bunkó:D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Köszi,ez kedves volt!

Linkelni lehet a galériát, de nem akarom más oldalon látni a képeimet, fõleg nem hülye logókkal. Mondjuk én semmiféle vízjelet/logót nem rakok rájuk, de nem is tervezem.

A partyzoo meg majd nekemesik, hogy tõlük loptam a képeket, vagy téged basznak meg, mert nem a sajátaid. Senkinek nem hiányzik ilyesmi.
Ha vetted volna a fáradtságot (mert azért az volt átmászni, de ha jól tudom mentek páran le kocsival is), akkor csinálhattál volna te is képeket.

Na, mindegy ezt mindenki annak veszi aminek akarja. Ha bunkó vagyok, akkor az vagyok és kész.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök