Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Pontosítunk, hogy megtévesszük a yard-ot:-)

TÉR 5 fél 6 között

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
hejj

faszomat bekell mennem dolgozni fél5re, úgyhogy sovány a gurulás :(

én telómba meg 5ös és 7,5ös olaj van gyárilag és nekem jó így (75kg vagyok), viszont a rugót néha puhának érzem, nagyon beül ha ráülök.

holnap jöttök CM-ra? utána kimehetnénk Tecához :D de komolyan

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

Jah hát végülis van egy giro itt a polcon még...de azt meg akartam tartani nyárra,meg kirándulni.... hm hm hm

...kirándúlni bukósisakot???? Én szalonnát meg bort szoktam vinni hehehehe

Shosh --jaja ahogy az orákulum írta LOL TO ALL Valszeg 5h és nálam, de hogy hova és kivel??? Na az a titkos..

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Jah hát végülis van egy giro itt a polcon még...de azt meg akartam tartani nyárra,meg kirándulni.... hm hm hm

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

A délutáni menetek olyanok, mint az illegális gyorsulási versenyek, illegális sörözéssel. A helyszín és idõpont ott és akkor derül ki, ahol és amikor vagyunk. Szürkületi underground subdivision.
MSN és telefonos regisztrációt is elfogadunk, úgyhogy már jelentkeztél az értesítési listára. :)
Várd a váratlan csörgést.

Csak tiszta fogaskeréksorral való megjelenést fogad el a technikai ellenõr! :D:D

Az összes többi tekerés is ilyen:D!
És a fogaskeréksor pedig mindig ragyog!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

Délután én is jönnék, ha megmondjátok mikor és hol van találka.

A délutáni menetek olyanok, mint az illegális gyorsulási versenyek, illegális sörözéssel. A helyszín és idõpont ott és akkor derül ki, ahol és amikor vagyunk. Szürkületi underground subdivision.
MSN és telefonos regisztrációt is elfogadunk, úgyhogy már jelentkeztél az értesítési listára. :)
Várd a váratlan csörgést.

Csak tiszta fogaskeréksorral való megjelenést fogad el a technikai ellenõr! :D:D

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Fahély:
Hát számomra ez meglepõ volt, de lehet, hogy csak azért, mert nem vagyok villanyszerelõmûszerészgépészinformatikusElcoteqlakóbûvész... Meg talán azért is, mert általában elég, ha valamilyen adathordozót leejtesz, vagy ráülsz.

Márió:
Oksa. Most szólok:D, hogy PG-nek van egy, amit mintha ráöntöttek volna a fejemre. Csak nem eladó. És Kokké is jó volt nekem.

A festés meg fasza lesz és kész. És úgyis kurvára ráér/ráérünk, amíg nincsenek meg az alkatrészek.

És a reggeli 7:15-ös übermegazsírkurrvanagyonjó... Megyünk még majd ilyeneket.

Délután én is jönnék, ha megmondjátok mikor és hol van találka.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
jah jah Fat Life...

Kokka,este?

S:Ha bili bukóban találsz olyat ami nem úgy áll a fejeden,szólj nekem is kell :)

Anima,tegnap faszás volt!
De sikerült 4korsó barasör meg 3rizling után fejreállni bázisba :D
Hiába mondtam hogy én Polgár bort kérek,nem hallotak még róla ....

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

Nekem az 5-ös indulás fasza...

A szokásos 5 fél 6 körüli gurulgatás, jaja!
Shosh--méne élte volna túl (hacsak nem 160 fokon mosol)
Napkin--ennyit baszakodni azzal a festéssel és ha esel?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Nekem az 5-ös indulás fasza...

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

üdv

nemsokára olajcserét csináltatok a csasziéknál(imperátorban) és olyat mondott,h 5wt-sre cserélné az olajat a telómban(manitou stance kingpin05)
pedig gyárilag is az van benne....azért cseréltetek benne olajat,mert lomha a teló......meg 65kg vok....bikemag újságban olvastam,h 2,5wt-s ajánlott a 65kg körülieknek....csaszi erre mondta,h akkor nagyon összefog kocogni....
nah most akkor mi?
tudtok vmi tanácsot,mivel tehetem fürgébbé?erõsebb rugó,hígabb olaj,puhább rugó,ugyan ez az olaj,stb?
rugóstaghoz ugyanez a kérdés,milyen olaj ajánlott beléje paraméterek:rockshox pro deluxe 230mm szemtáv fox 600x2.55 ruganyó(ami eladó/serélhetõ:D) és mindez egy stinky dee-lux'05 vázba....

thxxx

Na elõször is:
Minden igaz, amit írnak a srácok. Csak annyit fûznék hozzá, hogy én személy szerint 2,5-össel megyek, és nem is nagyon akarok mást.
Nyugodtan nyomj bele, a Service Manual-ban (www.answerproducts.com) leírt szintet öntsd bele, és próbáld ki. Ha koppan, tölts rá még olajat, ha nagyon progresszív, akkor szíjjál le belõle. Kísérletezni kell vele. De mivel könnyû vagy, ezért nyugodtan 2,5, és alacsonyabb olajszint.

Hát aza Szákom vazze, az nagyon könnyû. Sztem annyi lehet, mint a Scott! Gyönyörû és gratula!!! És hozd még el egy csomószor, akarok paintballozni vele:D!

Falazást lezúztuk, bár kissé nyögvenyelõs volt! A következõ jobb lesz ezerrel!

Baszki, a farmeromban felejtettem a Schladmingos pendrive-ot. És persze kimostam. Majdnem sokkot kaptam. Hülye az ember, mert ugye amíg nem volt, addig nem hiányzott. Most hogy van, elég sokat használom!
És... Mûködik:D! Vazze, alig akartam elhinni. Végigélt egy teljes mosást!

Na. Másnaposak mikor tekernek? Jó lenne egyet!

Márió! Ez a sisak nagyon szarul ül a fejemen. Olyan mintha csúcsfejem lenne...

hát nem szarral gurítok ;)
jahh és holnap divatbemutató :D :D

Felcsaptál Marky Marknak faxom?

Szép napot mindenkinek!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hát nem szarral gurítok ;)

jahh és holnap divatbemutató :D :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Tomy: köhög még a gép!

Hát most úgy néz ki összeszedte magát. Szóval öröm, bódottá...
Már csak a kipufogót kéne megcsináltatni, és minden reggel elhatározom, hogy na most beviszem. De végül, áh majd holnap lesz belõle...
Jah, meg a gumikkal is kéne valamit csinálni már. Eh, bazzeg.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás

"már 90%osan lezsírozva ezért merem mondani hogy:
Most szombaton,azaz 21.én a Kinoban egyfajta FPT-nek mondható örömzenélésbe fogunk Bodoo-val, Pélóval, és ha úgy van kedve, Szab-bal...
Zenei eklektika fogja jellemezni az estét,részemrõl pedig igyekeszek a régi idõk FPT hangulatához mérten szelektálni,azaz brokenbeatek, afro és funk beütések is lesznek hallhatóak...
Ja,és ingyenes!

Kmon..! "

Mi a pék...! Eddig partifotóskodsz, most megmár dídzsézkecc is ?! Nem kispályázol Márinyó!:)

Moszkvics: ugye hogy igazunk volt Zappal?!

Tomy: köhög még a gép!

Még egy réteg alapozót kellet fújni a vázra, holnap csiszolunk,mint a kisangyal! Csak ne essen az esõ!

Jó éjt fákjúk

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
"már 90%osan lezsírozva ezért merem mondani hogy:
Most szombaton,azaz 21.én a Kinoban egyfajta FPT-nek mondható örömzenélésbe fogunk Bodoo-val, Pélóval, és ha úgy van kedve, Szab-bal...
Zenei eklektika fogja jellemezni az estét,részemrõl pedig igyekeszek a régi idõk FPT hangulatához mérten szelektálni,azaz brokenbeatek, afro és funk beütések is lesznek hallhatóak...
Ja,és ingyenes!

Kmon..! "

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
este Anima uniw sörsátorba

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Magooo--mi kétnaponta, azaz holnap

ok.

holnap is jó az a 4-5óra ;)

CM útvonal meg jónak tûnik

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Pénteken ez lesz.
Vasárnap Hosszúhetényben, és Pécsváradon is lesz CM...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Magooo--mi kétnaponta, azaz holnap

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag