Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Indította
Lord_Leslie
, 2006. február 14. 01:43
Írta 2007. április 26. - 21:19

Szia Tomidy!
Te csináltad a magyarszéki 4X videót?? Ha igen, nagyon tuti lett!!
Üdv: Csabi
Te csináltad a magyarszéki 4X videót?? Ha igen, nagyon tuti lett!!
Üdv: Csabi
Írta 2007. április 26. - 20:10

Magoo a "Belga" koncerten koncentrál
Ma felszereltem a tuning váltógombot a régi szétesõfélben helyére. Nagyon brutál. Mondjuk meglepõdtem, hogy milyen áron is van ilyen cucc. Azért 10e Ft-ot nem tudom, hogy megér-e egy Momo váltógomb. De végülis biztos van olyan, akinek...
Ma felszereltem a tuning váltógombot a régi szétesõfélben helyére. Nagyon brutál. Mondjuk meglepõdtem, hogy milyen áron is van ilyen cucc. Azért 10e Ft-ot nem tudom, hogy megér-e egy Momo váltógomb. De végülis biztos van olyan, akinek...
Írta 2007. április 26. - 18:26

na mi van, máskor mindig annyit fostok, hogy nem gyõzöm elolvasni.
na megyek dolgozni, aztán ha sikerül idõben végeznem akko megyek Belgára
na megyek dolgozni, aztán ha sikerül idõben végeznem akko megyek Belgára

Írta 2007. április 26. - 09:59

B....t álmos Reggelt!
Akkor ma valamiféle tekerésnek kellene megtörténnie, asszem.
Akkor ma valamiféle tekerésnek kellene megtörténnie, asszem.
Írta 2007. április 26. - 08:19

reggelt
kellemesn berugtam tegnap. exponál vmi számora ismeretlen zenekar volt, voltak kb 30an a színpadnál, mi 3an meg elöl csápoltunk, nagyon komoly volt
ma meg akkor 11óra a Belga, kéne menni, de elég késõn van.
kellemesn berugtam tegnap. exponál vmi számora ismeretlen zenekar volt, voltak kb 30an a színpadnál, mi 3an meg elöl csápoltunk, nagyon komoly volt

ma meg akkor 11óra a Belga, kéne menni, de elég késõn van.
Írta 2007. április 26. - 00:08

Ja, ma elég durvát láttam hazafele.
Jött egy mentõ a Szigeti úton a város felõl a POTE elõtt. Elengedtem, és utána rákanyarodtam én is a Szigetire. A mentõ is a Kürt utcára fordult be, ahova én is.
De a Kürt utcai kapu láncal le volt zárva! Aztán a mentõ ott dudálgatott a kapuban. Én inkább elmentem mellette, és amikor a Kürt utcáról kifordultam, akkor indult csak tovább, gondolom a tömb másik sarkába, ahol be kellett volna mennie. Hát ekkora balféket mentõsofõrnek....
És a kocsim most nem csúszkál a kanyarban, mert zsírúj gumi van elöl
Esõ után meg olyan volt, mintha jegyes lett volna az úgy. Na jó annyira nem, de elég jól adta a kanyarokat
Jött egy mentõ a Szigeti úton a város felõl a POTE elõtt. Elengedtem, és utána rákanyarodtam én is a Szigetire. A mentõ is a Kürt utcára fordult be, ahova én is.
De a Kürt utcai kapu láncal le volt zárva! Aztán a mentõ ott dudálgatott a kapuban. Én inkább elmentem mellette, és amikor a Kürt utcáról kifordultam, akkor indult csak tovább, gondolom a tömb másik sarkába, ahol be kellett volna mennie. Hát ekkora balféket mentõsofõrnek....
És a kocsim most nem csúszkál a kanyarban, mert zsírúj gumi van elöl

Esõ után meg olyan volt, mintha jegyes lett volna az úgy. Na jó annyira nem, de elég jól adta a kanyarokat

Írta 2007. április 25. - 23:08

Na, akkor péntek kilõve a részemrõl is.
Marad a vasárnap, mint lehetséges zizzentõnap.
Szombaton gyalogos kirándulás lesz, állitólag sok emberrel...
Marad a vasárnap, mint lehetséges zizzentõnap.
Szombaton gyalogos kirándulás lesz, állitólag sok emberrel...
Írta 2007. április 25. - 20:11

Máriót, Kokkot megkerestem. Ki van még vissza Tibi:D?
Kokk aszonta csúszik a dolog, Napkinnak talán jövõ héten küldik a telót.
Sorry, de ezen az útvonalon hogy lehet bringázni? Nem tilos vazze, mert parkerdõ?
Kokk aszonta csúszik a dolog, Napkinnak talán jövõ héten küldik a telót.
Sorry, de ezen az útvonalon hogy lehet bringázni? Nem tilos vazze, mert parkerdõ?
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2007. április 25. - 17:38

Menjünk ilyet a túrakerékpárosok nélkül hétvégén. Mert úgyis pont a csapatásokon nem lehetne haladni miattuk.
vasárnap?
Írta 2007. április 25. - 17:12

ez nem is tûnik rossznak, fõleg a cél :chin:
http://ptkk.baranya.com/dok/hkki.pdf
Menjünk ilyet a túrakerékpárosok nélkül hétvégén. Mert úgyis pont a csapatásokon nem lehetne haladni miattuk.

Napkinnak mikor lesz bringája?
És a Kokknak?
Aktuális civil
Írta 2007. április 25. - 16:37

Ezek közül melyik pécsi illetõségû oldal? A bama, és oda mi van írva? Változás
Ennyit tudtam segíteni.
mindegy azért kimegyek, sörsátor van az tuti

Írta 2007. április 25. - 16:28

Ezek közül melyik pécsi illetõségû oldal? A bama, és oda mi van írva? Változás
Ennyit tudtam segíteni.
Ennyit tudtam segíteni.
Írta 2007. április 25. - 16:19

Az nem holnap lesz? Mert pont ma beszélték a kollégák, hogy holnap lesz Belga, meg United...
Jaja, én tudom jól:
Egyetemi Kulturális Napok 2007
http://day.hu/esemenyek/214
http://www.pecsiest....23594/belga/ro2
most akkó mikor bazz........
Írta 2007. április 25. - 16:15

Az nem holnap lesz? Mert pont ma beszélték a kollégák, hogy holnap lesz Belga, meg United...
Jaja, én tudom jól:
Jaja, én tudom jól:
Írta 2007. április 25. - 15:56

este fél9 expónál BELGA koncert => ott a helyem :ed:
Tomy vagy vki nem jöttök? :matahara:
Tomy vagy vki nem jöttök? :matahara:
Írta 2007. április 25. - 15:26

Írta 2007. április 25. - 14:33

Hát, mostanában én is sokszor mondtam sajnos, hogy bárcsak nálam lenne az áppárát!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2007. április 25. - 13:09

Zavarelhárítók '77-bõl
Kb. ez mûködne most a számítástechnikában is. Kimenne 2-3 ember, meg egy pszihomókus, és rendbetennék a gépet, és a felhasználót.
Ja, tegnap hazafele kár, hogy nem volt nálam fényképezõgép. Egy minimum 150kilós nõ tekert a Hungárián. Látszott rajta, hogy szenved, de gondolom gyalogolni még annyira se tudott volna. A nyergen kétoldalt lefojt a segge, és kb. egy óriási krumplira hasonlított hátulról
Kb. ez mûködne most a számítástechnikában is. Kimenne 2-3 ember, meg egy pszihomókus, és rendbetennék a gépet, és a felhasználót.
Ja, tegnap hazafele kár, hogy nem volt nálam fényképezõgép. Egy minimum 150kilós nõ tekert a Hungárián. Látszott rajta, hogy szenved, de gondolom gyalogolni még annyira se tudott volna. A nyergen kétoldalt lefojt a segge, és kb. egy óriási krumplira hasonlított hátulról

Írta 2007. április 25. - 13:06

Írta 2007. április 25. - 12:37

Ja, eléggé be voltam zoomolva.
Azért az elég szomorú, hogy nem lesz szavazás az ingyen sörrõl. De az is elég szomorú, hogy egyáltalán ilyen kérdés felmerül. De az még szomorúbb, hogy a bor nem lett volna ingyen. Na mindegy, hülyeség az egész.
Péntekre kéne valami semi-éjszakai csavargást csinálni. Ja, persze 2 kerékkel!
Azért az elég szomorú, hogy nem lesz szavazás az ingyen sörrõl. De az is elég szomorú, hogy egyáltalán ilyen kérdés felmerül. De az még szomorúbb, hogy a bor nem lett volna ingyen. Na mindegy, hülyeség az egész.
Péntekre kéne valami semi-éjszakai csavargást csinálni. Ja, persze 2 kerékkel!