Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
http://www.flickr.co...s/80131055@N00/

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Mi a fasz?! Egész normális a hangnem... Tudsz te, ha akarsz!

Nem volt rossz pálya. Bár a két nagyobb ugrón kívül semmi nagyon extra nem volt benne, de nekem tetszett. Sajnálom, hogy nem tudtam indulni. Next time! Sisak meg kééész van. Nagyon pirít az átok fajzat! ;)

Napkin, kössz a fuvart és tényleg nagyon akartam vigyázni, szal boccs, hogy összesároztam!

S: nálam maradt a lóvé, meg a Vikkantynak szánt dvd-k. Arról volt szó, hogy majd V keres, de nem keresett, szal most a feltétel, hogy egyik nap kapom a kaját és akkor viszem a cuccot! Persze neked bármikor bedobom a lét, mert kétlem, hogy gyártanál nekem flamót! :D

Bazz, megint késõ lett. Húzok aludni.

Jah és úgy néz ki, hogy nem sokára költözök, szal akkor beszállok a "szállásoltatásba"...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

ulmerakos

ulmerakos

vendég

• fórumtag
  • 71 hozzászólás
megtudnád adni majd hogy hová tötöd majd fel azt a videót
kösss
iron horse sunday

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jó kis pálya volt ez. Szedte is az áldozatokat rendesen. Tegnap is, meg ma is mentõvel vittek el egy-egy srácot. A mai esést le is videóztam. Azt külön fel is fogom rakni asszem ;)

Most másolgathatok, meg vágogathatok mindeféle szar videókat. És még söröm sincs...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
én meg inkább bringázni mennék, mint nézni a bringázókat.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

Délelött nekem is ugrott...

Majd igyekszem sietni a kajával és akkor olyan 3-ra sztem kint tudok lenni. De szar, hogy itt van a verseny és kimenni is alig tudunk... :(

esetleg csatlakoznék

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Délelött nekem is ugrott...

Majd igyekszem sietni a kajával és akkor olyan 3-ra sztem kint tudok lenni. De szar, hogy itt van a verseny és kimenni is alig tudunk... :(

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Émmeg asszem nem fogok kijutni sajnos. Folytatódik az Anyák napja, szülinap-névnap ródsó!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Lehet, hogy én is kiszaladok ebéd elött, mert utána faterral kaja és gondolom nagyszülõket is körbelátogatjuk...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Én most valamikor mennék ki. 10 esetleg 11 fele.
Kocsival persze.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Bö. Saras verseny lesz. Meg esõs anyáknapja. jó éjt!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Tök szar, hogy nincs normális kilátásom a déli égboltra, pedig most ott lehetett volna normális villámokat fotózni... A keletre nézõ ablakomból 300 képbõl 3-on volt csak valami fényesség, normális villám az most nem jött össze. A kezem meg begörcsölt a folyamatos nyomástól...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
én délután mennék ki 1-2óra fele. elõtte nyári bobot nyomassuk :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
holnap kimegyünk?
autó v bringa?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Itt a világvége! Besötétült, és este 8 lett. Most gyónjátok meg bûneiteket!
Na. Pedig már majdnem kimentem az udvarra. De inkább maradok. Vagy autózok egyet, mert úgyis beázik :D

Mondjuk ez most jó esõ, mert nem fog porozni a pálya :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Végülis csak olvasni kéne
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

I3aI3

I3aI3

vendég

• fórumtag
  • 257 hozzászólás
hella
milyen verseny lesz elutazóban voltam pesten és ott mondta egy srác is...h pécsett lesz vmi verseny :S
Szesz nélkül nincs Rock'N'Roll !!! :koncert:

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hehe, egy Nokia töltõ teljesen jól szuperál, mint tápegység a kisvinyónak :D
Így meg tudtam oldani, hogy xD kártyáról vinyóra másoljak. Igaz igénybeveszek egy 2000$-os PDA-t, de kit érdekel? Mûködik...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Én úgy bezabáltam. Röfög bennem a fél disznó.

Aztán most alaposan megleptem magam. Épp próbálkozok PDA-n keresztül képeket másolni vinyóra (USB-n), és a 16M-s kártyámon meglepõ módon voltak képek. Méghozzá Sikondáról. Nyugi! Semmi kompromittáló fotó :D

Holnap megy valaki edzést nézelõdni?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Nah egy nyelvvizsgafuvar, meg egy ballagás letudva. Már csak mégegy ballagás, egy szülinap, egy verseny, meg egy anyáknapja van vissza...

Émmá fogtam kígyót a Gyuszkónál, rohadtjó fejek, mondjuk nem mérgeset.

Aktuális civil