A mai tekerést nem tudom. Leginkább nem mennék, de valami hazafelé tartó bolyongásban esetleg benne lennék. De semmi csapatás.
Amúgy is kell szarnom, de ettõl aztán tényleg lefosom a bokámat. StreetView bazmeg.
Tommy: csak nem melóbajárrós bringát építesz?Hát ezaz, hogy a mûhely elõtt, nem pedig a mûhelyben
Na mindegy, majd egyszer elkészül...
Kéne venni üres DVD-t.
Bekajáltam, és most aludnék, vagy ilyesmi. De marad a kávééééé!
Ja, és a kövekezõ dolgokra lenne szükségem úgy másfél hónapon belül:
v-fékes hátsõkerék fogaskoszorúval és elsõ/hátsó váltó
vagy singlespeed hátsókerék (szintén v-fékes)
v-fékes elsõ villa (akár merev is, de legyen hosszúúúú)
Hát ezaz, hogy a mûhely elõtt, nem pedig a mûhelybenTomy kocsiját meg többször látom a mûhely elõtt, mint a NagyJenõben:D!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Ez meg bááááz. Ilyeneket én szoktam csinálni
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
hát ezek a tomacok ilyenek felbukkanak mindenhol...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.