Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

ahha.
persze esõfüggõ.

Dekódolva:
Igen, szívesen megyek kerékpározni 17:00 - 18:00 kezdéssel.
Ezen kijelentés azonban esõfüggõ, azaz ha esik, akkor érvénytelen, ha nem esik, akkor érvényes.

Most esik, remélem elég lesz neki lassan és akkor csúszkálunk egy fülledtet.

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Valószínûleg holnap délután megyek Pécsrõl Villányba, és onnan mindjárt Pestre. Nem volt tervben, de most hívtak, hogy menni kell. Bár csak holnap délelött lesz fix infóm. Ha összejön, szívesen válallom a kis vinyó fuvarját... ;)

De kurva szar tanulni és milyen régen nyavajogtam már miatta... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

Rugós stucni életveszélyes találmány:-)

ráadásul ez lila :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

höö?höö?höö?

te gárgyúlt, nem azt írtad, hogy jön az esõ??? Vagy nem? Vagy mi?

Ha nem akkor 5-6 óra ride, nem? Na azééé...

Rugós stucni életveszélyes találmány:-)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Mit höhhögtök itten?
Tegnap lerövidítettem a stucnit a bringán, és hipp-hopp egészen használhatóvá vált. Bár asszem tényleg meg kéne tanulnom a bunny hop-ot, mert egyenlõre siralmasan megy. Nagyon hiányzik a teló...

Nem, nem. Nem kell se teló, se rugós stucni. Majd idõvel belekerül a DropOff, de addig vissza az alapokhoz.
Ja, hogy csak a telefonhoz kell ragacs? Ahhoz tényleg elég a pillanatragasztó. Na mindegy, az sincs nálam sose.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

Te csak borogasd a fejedet zsíroskenyérrel.
Miért nem olyankor szólsz, amikor otthon vagyok? Így sosem fogom elvinni azt a kétkomponensû epoxy ragasztót, ami így néz ki asszem...

:no: inkább hideg sör kell a fejemnek!

a ragasztó meg úgysem akkor jut eszembe ha otthon vagy, de mind1 nem sürgõs mûxik a tfon így is, ráér ha eszedbe jut

Nagyon hiányzik a teló...

Andrásnak van egy eladó rugós stucnija tõlem meg visszavásárolhatod a jet t2-t :D

:chomik:

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

de nebasssz mááá!

höö?höö?höö?

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Te csak borogasd a fejedet zsíroskenyérrel.
Miért nem olyankor szólsz, amikor otthon vagyok? Így sosem fogom elvinni azt a kétkomponensû epoxy ragasztót, ami így néz ki asszem...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
na

én mára bicikli mosást, zsírzást tervezek, de még +látjuk. takarítani is kéne.

Tomy ha erre jársz vagy Kuszival ütközöl hozd el lécci azt a pillanatragacsot amivel a szemcsimet próbáltuk +ragasztani. kéne 4 pötty a telefonom elõlapjára ;)

asszem éhes vaygok.

napokat

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
de nebasssz mááá!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

Zap: akkor 17-18 óra ride, vagy valki?

ahha.
persze esõfüggõ.

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
...csak ne Szalon legyen:-)

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Zsolo :mob.HD -ready

Istenség!!!
Sör egységekben leróhatom, a hálám?

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Motoros reggelt!

Videókat még nem láttam...

Zap: akkor 17-18 óra ride, vagy valki?

Zsolo :mob.HD -ready

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hi mindenki!

Szal megjöttem, csak tegnap még meló volt. Kössz mindenkinek! ;) Igyekeztem, a gép jól ment nagyon és a jelek szerint én sem rosszul. PEdig féltem, hogy még nem ismerem... Sisak volt a hétvége vesztese, kb 10 defektet kapott. A pálya nem volt az igazi, sokan nyavajogtak, meg igaziból nekem sem tetszett, de valószínûleg még bennem volt az újdonság varázsa és "mindegy, csak bringázzunk" alapon mûködtem. Aztán ugye jött a jégesõs rész, írtóra átfagytunk, 25 perc jégesõben egy nyitott platón nem az igazi, aztán mire felértünk, pont összepakoltak az idõmérõk, hogy nekik elegük van, úgyhogy lelépnek. :) Szal öröm DH iszonyat esõben... Aztán leértünk és abban az utcában, ahol laktunk, csõtörés volt, úgyhogy kútvízzel kellett mosakodni. Na az volt a szopás!!! :D És mint kiderült elcsíptem egy 3. helyet idõmérõn, amirõl nem is tudtam. Volt örülés... A többit majd élõben.

Ma még pihi, holnap lesz egy vizsgám, aztán rentbe teszem a gépet és csapatás! Jövõ hétvégén is menni kéne versenyre!

Csácsá!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Jó reggelt!

Ez vicces vicc:D!

Ma melózás és egyebek, holnap kellene menni tekercselni valamit közösen, vagy "semi" közösen, vagy akármi...

POSZTolni is fel kellene nézni, de ma asszem redõnyt szerelek...

Szép napot delekek!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
Vizitdíj
Kinyílik a rendelõ ajtaja, kilép az orvos, és látja, hogy a váróban egy fiatal pár üldögél. A nõ feláll, és elindul befelé.
- Jöjjön maga is! -mosolyog az orvos barátságosan a férfira.
Az orvos a rendelõben felszólítja a nõt, hogy vetkõzzön le, majd tetõtõl talpig megvizsgálja. Végül a férfihoz fordul és megkérdezi:
- Mindig ilyen zavartan viselkedik a hölgy?
- Gõzöm sincs róla - feleli a férfi - Most látom elõször életemben. De azért háromszáz forintot megért!

Sandor

Sandor

vendég

• fórumtag
  • 30 posts
Kinevettek lehet , magam is motoroztam , és az ilyenek miatt váltottam bringára.Egyetértek verseny pályára velük.
Minden forog....

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
na közben voltam pedálba és ott +néztük Mikivel milyen olaj való bele, úgyhogy vettem is és ki is cseréltem már. hát ráfért már a kipucolás. most vhogy jobban érzem magam :)

Most egyebkent a vetlen vagy az okozo halt meg?

persze megint a vétlen...:
http://www.pecs.hu/i...ek&cikkid=17689

ha rajtam múlna akkor a 250cm3 feletti motorokra (kivéve talán a csoppert, mert azok nyugisan mennek) nem is adnék rendszámot, csak versenypályán engedném õket használni, ott csak magába tesz kárt.

azért ez meg vicc:

http://totalcar.hu/m...7.06.11.

és, hogy ne csak szomorú dolgok legyenek:

http://www.legalja.h...51019_vodka.jpg

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Szep jo estet mindenkinek,

Kalandos utam volt idefele, szombat 12 tol vasarnap 21 ig utaztam, mar nem nagyon kivantam az ulest. :( Na mindegy...

Most egyebkent a vetlen vagy az okozo halt meg?

Skoda 105 gepjarmuvemen se sokat fogna a kasztni az tuti, pedig szoktunk vele arra jarni...
Sei, soku Si.