Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2007. június 13. - 12:43
Há' csak úgy jólesik, tudod, ugyanúgy mint a bringán!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2007. június 13. - 12:33
Mintha az elején a srác normál tempóval menne, aztán amikor elmegy mellette a másik, akkor kezd el gyorsítani. Lehet együtt voltak, de lehet, hogy csak dacból, kivagyiságból kezdte húzni neki.
nem tudom,de már zavaró..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. június 13. - 12:26
Írta 2007. június 13. - 12:04
normális hogy a 143/102 a vérnyomásom?rendesen lehet érezni hogy ver a szivem,pulzus még a normálhoz nem is vészes,72,bár a nyugalmim bõven 60felé szokott lenni...
reggel óta ez van,lehet látni ahogy ver...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2007. június 13. - 11:41
itt van még egy hülye, amúgy már meghalt õ is:
Kokk így mi is jártunk és aszonták, hogy vagy rendõrt kell hívni, vagy lefotózol mindent a helyszínen. esetleg menj vissza állj be úfgy ahogy voltál és fényképezz és vidd a közútkezelõkhöz, hogy nyalják meg a zacsit
Írta 2007. június 13. - 11:31
Egyik csaj a vizsga elõtt is ugan így járt...
Közútkezelõ khthoz lehet fordulni,ha ügyvéd kell szólj!
3lónál kerékpár
Írta 2007. június 13. - 11:07
Amúgy ha gyorsabban még, akkor észre se veszed a gödröt
Ma én itt kicsit kiakadtam. Van egy doksi, ami alapján fejleszteni kéne (hivatalosan), de miután kb. úgy csináltam ahogy le van abban írva, azt mondták, hogy nem jó, mert az csak "elvi" megvalósítást ír le. ANYÁTOK PICSÁJÁT!
Na. Az iszapfelhordás meg általában annak a következménye, hogy a baromarcúak eldobálják a szemetet mindenhol, és az szépen összegyûjti a többi hulladékot. A másik baromarcúak meg a fák, akik idõnként ledobják az ágaikat. És különben is be kéne tiltani a nagy esõket. Mert csak a gond van velük.
Írta 2007. június 13. - 10:51
Tibur, ma megyek estefelé Pestre, szal késõdélután-koraeste beugrom Zsolo vinyójáért! Légyszi csináld úgy, hogy át tudjam venni! Thx!
Ja és a magyar kibaszott szar utak retkes picsáját!!! Tegnap nem vettem észre egy gödröt, és kitörte a bal hátsó lengéscsillapítómat. Jelzem, 40-nel mentem...Most nincs autó, de Atus orvosolja, csak épp rohadtul nem hiányzott a dolog...
1)valaki csak otthon lesz
2)melyik autó?
Írta 2007. június 13. - 10:47
Márinnyó: privát!
Holnap este játszhat.
Ja és a magyar kibaszott szar utak retkes picsáját!!! Tegnap nem vettem észre egy gödröt, és kitörte a bal hátsó lengéscsillapítómat. Jelzem, 40-nel mentem...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2007. június 13. - 10:16
Tudom, hogy senkit sem érdekel, de kibaszott jót futottam:D.
A víz meg elég jó kis duplaugratót hordott össze Ágoston téren.
1).nem faszságból de laikusként kérdem: ez miben merül ki? Jó a pulzusod vagy a közérzeted?
2).A Szt.István téren is felhordta rendesen az iszapréteget--szép munkára, gondos tervezésre vall ez is:-(
Csütörtökön Lófarka--koncert, Zapékkal ott leszünk
Írta 2007. június 13. - 08:20
Jah, felmegyünk eccer, talán hlnap össze is jön végre!
Ma valaki megy tekerni? Vagy tervez valaki valamit? Mennék én is eccer...
Szép napot!
Írta 2007. június 13. - 01:11
téren elég jó programok mennek,érdemes kinézni néha
Írta 2007. június 12. - 22:25
A déli és középsõ országrészben ún. mezoléptékû konvektív rendszer (jól szervezõdött zivatarcsoport) is létrejöhet, sokfelé okozva kiadós csapadékot. A zivatarokat felhõszakadás, jégesõ és viharos szél is kísérheti. Néhol zivatarokat követõ tartósabb esõ is kialakulhat. A légmozgás gyenge marad, de zivatarok környezetében viharossá fokozódhat, helyenként a 100 km/h-át is elérheti.
Állok elébe:rocketman
Írta 2007. június 12. - 19:02
A víz meg elég jó kis duplaugratót hordott össze Ágoston téren.
Írta 2007. június 12. - 18:26
bringázni kéne holnap délelõtt egy lájtosabbat
japán tetris nagyon állat!
Írta 2007. június 12. - 14:49
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2007. június 12. - 13:39
Nem mentek bringázni!
Írta 2007. június 12. - 13:29
Dekódolva:
Igen, szívesen megyek kerékpározni 17:00 - 18:00 kezdéssel.
Ezen kijelentés azonban esõfüggõ, azaz ha esik, akkor érvénytelen, ha nem esik, akkor érvényes.
Most esik, remélem elég lesz neki lassan és akkor csúszkálunk egy fülledtet.
Meg mernék esküdni arra, hogy nem az volt odaírva! Ezt te módosítottad te g..ci állat:-)
Amúgy mi történt odakint? Van még Pécs?
Írta 2007. június 12. - 13:27
de durva! nálunk meg alig volt vmi. Kuszi is mondtam, hogy elázott rendesen a városban.
Írta 2007. június 12. - 13:15
Azért elég faszán kialakult ez a zivatarzóna itt felettünk.
Az Ágoston térnél jó lehetett megint

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére