Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Oksa Kokka, majd lefotózom neked a reggeli termést:D!

A holnapi napot sajnos még tényelg nem tudom!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hát a cigánygyerekesõ után még orásgödröt ástam és gránátalmafát ültettem, hogy teljes legyen a nap és mert ma alig csináltam valamit ugye azzal rohadt mászófallal. :D

Shoshi, ajánlom, hogy holnap még a reggeli szarásodból se hagyj ki! Nem hogy a tekerésbõl... ;)

Amúgy meg annyira nem nagy szám ez a kipakolósdi. Drága és semmi extra. Tavaly lent voltam minden második este, az tuti, de most eddig összesen egyszer jutottam le és nem motívál annyira. Lehet, hogy velem van a gáz.

Na, most pihi, aztán korán Villány, de reggel még rendbve teszem a gépet, hogy amikor haza érek, rögtön lehessen menni!

Csá Spermaputtonyok!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Belassulás okozta programcsúszás következett be, de a kutyánk legalább jól járt(vagy inkább lihegett)
Akkor további jó tv-zést....wow helyett

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Akkor nem "wow":D!

Nálunk meg cigánygyerekek potyogtak az égbõl! Holnap meg tekerni kell. Vagy Kokkkal, vagy Kokkk nélkül, vagy futni:D!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
tegnap volt laser show

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Zap-most ébredtem, inkább Polack strand, azt meg este város LASER SHOW! WOW!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
kuturális fõvárosnak mondodd belvárosban azt hallom hogy egy kiskölök rettenet nyélen csapja a nyuszibiciklit és azt üvölti hogy ne fürgyéle!!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
na tekerünk ma vagy mi van mi van?

Zap bazmeg :D

reggeli ébresztõ:

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

ízelítõnek:http://www.flickr.co...@N00/557741498/
:D:D

ehehehehehehhe llolololool---mééég mééég!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Háháhá, ez beteg!

Meg én is úgyérzem magam, mintha az akarnék lenni.
Szar.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Utána boszorkányként el is égettük a kis döglött patkány szövetségesével együtt.
Fotódokumentáció holnap, vagy hétfõn.

ízelítõnek:http://www.flickr.co...@N00/557741498/
:D:D

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Kullancsot folyamat figyelni kell a testeden, nem csak hazaérés után.

Na a kis ultrafasza(tájak, stb.) 60Km összejött és még halott csecsemõket is dobáltunk le Patyóék padlásáról:-) Paty/Eszt:-Kösz a kaját/sört/zuhanyzást

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

Bazz, apám egy kullancstól elkapta a Lyme kórt, aztán most 1 hónap antibiotikum kúra, meg nem mehet napfényre. Én nem akarok ilyet!

pfffff...én nem bírnám ki azt az 1 hónapot. de gondolom hosszúgatya+hosszúujjú ing+spiba mehet napra nem?

én nem vagyok beoltva semmi ellen. remélem nem kapok el semmit.

kurva kullancsok

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Udv mindenki,
Uh, kullancs.
Az a gaz, hogy nem lehet megakadalyozni, meg hogy nincs igazi kimondott gyogyszer a Lyme-korra. :(
A kullancs altal terjesztett agyvelogyulladasra van vedooltas pl http://www.elender.h...ltinfo/fsme.htm, meg meg van egy masik gyartotol is.
Nekem megvan az osszes(FSME) belole. Bemesz a haziorvoshoz es mondod, hogy ezt szeretned, felirja kivaltod visszamesz szuri.
Sei, soku Si.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
na.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Pontosítok. Elõször csak gyanús lett, hogy nagyon piros a kullancs csípés helye. És biztos, ami biztos elmentek dokihoz. Most már a majdnem tenyérnyi a folt, és hétfõn találták a kullancsot.

Délután meg mehetek füvet nyírni a pincénkhet. És ott múltkor én is összeszedtem egy kullancsot...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát elkezdett jönni neki az a körkörös folt. Most még várnak a laboreredményre, de hát erõsen valószínû a dolog, szóval már megy az antibiotikumozás.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Hello belló

Elméletileg és talán gyakorlatilag is letekerünk Emesével o. uton Patyóékhoz tanyasegítségre--Zap-ék menntek kocsival

Na üdv....

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Lyme-kór ellen nincs.
Hogy derült ki faterodnak Tomi?
Mert anyámnak is van, de neki csak évek múltán jött ki, amikor már késõ volt és eléggé gallyra vágta az izületeit....

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hûha...

Kullancs,komoly téma,akár mikor ha megyünk fel,öltözésnél,csak úgy potyognak le rólunk...
lehet h kéne valami védõoltás

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!