Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nemtom mirõ beszész.
Már megint meg kellett innom 2 sört. Unokanõvéremet köszöntöttük. Bászki.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Alkoholisták.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
jajj de iszonyat bebasztam tegnap, reggel télleg elég necces volt...Tomynak meg jövünk 1 tekercs dáktéppel, mert felelõtlenül kinnthagyta az asztalon ;)

holnap reggel meg m1ek Kõszegre, sajna bringanélkül, mert apámék máár elmentek tegnap, úgyhogy én busszal m1ek utánuk.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
nyihaha!
Hatalmas volt a Mars!
Bár lehet, hogy az a Hold volt :D
Be voltunk baszva. Én valamiért nem éreztem annyira a sörök hatását, talán a rebuli miatt. Alig bírtam aludni is.
Bezzeg Magoo olyan szarul volt reggel, mint egy zombi. De nem akart sört inni :D

Az elõbb megy Lóriékkal találkoztunk a Tecánál...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hehehe... A Baross utca a fõ utca, ahol a pincesor van. Egyszerûen csak be volt baszva! :D Mivel sosem tv-zek, nincs is tv-m, de most nézném a tour-t...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
CSoki sör és TD- France a tévében mert zuhog az esõ és a faccom is kivan:-)

"Nem mûködött a biciklis féke

Kerékpárjának fékhibája miatt már nem tudott megállni egy nagyharsányi fiatalember Villányban, a Baross Gábor utca lejtõjén csütörtökön délután és az elõtte jobbra kanyarodó autó oldalának ütközött. Az elsõdleges adatok szerint könnyebben sérült, szabálysértési eljárást kezdeményeztek ellene."

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
en sehogy
max Tamás...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

I3aI3

I3aI3

vendég

• fórumtag
  • 257 posts
Reggelt jót!
hehe
_én kerékpáromat Mancinak hívom...amikor megláttam,ez jutott eszembe_
Szesz nélkül nincs Rock'N'Roll !!! :koncert:

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Jo reggelt,

Azon abberaltak/perverzek koze tartozom, akik nevet adtak a bringajuknak. Nem tudom miert csak ugy. :D Szerintem szep nev az Erzsebet.
A kerekpar pedig kiraly, nem vagyok profi bringas, csak szeretek rajta ulni meg lefele menni.

amugy baratnom van(szerintem egesz kiveteles feneke van ;)), kutyaja neki van es ezenkivul meg egy akvarium is van. :)

Ez meg beszaras...

Szep napot mindenkinek! Lepek meloba megint...
Sei, soku Si.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Bööö...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Erzsi? És mi jó érzés rajta? A barátnõd és a feneke? :) Vagy a bringád és ülni rajta? :) Vagy a kutyád és símogatni? :) Vazz, kész vagyok a bogyóktól... :D

Csak aludni nem tudok tõlük.

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
O egy huszas((papiron) nem mertem meg)...es jo erzes.
Sei, soku Si.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Erzsi hány kiló? És hogy mozog? :-) Akkor kolbájszos szépállmokat.

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Udv ma is mindenkinek,
Erosen faraszto nap volt, DE sutott a nap! :) :) :)
Megittam egy sort es megneztem az nwd5-t, hat ez nagyon jo ez a film, pedig lattam mar egy parszor...

krix-krax-karikax... komoly

langosrol jut eszembe, hogy azt is ennek mar, meg retest, meg sultkolbaszt... na nem sokara. :)

Erzsi is biztos hianyol mar.
Sei, soku Si.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Aki most nézi, vagy nem nézi, javaslom:

http://entimg.msn.co...b0-bd77c597c4ab

most épp Metallica. Jó. Live Earth élõben

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
ehehehe azok a krix-kraxok mind egyformák ehehehe

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hehehe... Énekeljétek ti is! Mekkora már ilyen firkált izéra karaokizni?! :D

Ma sok volt a pakolás, beugrott hozzám a bringás különítmény és kevesebbet fájtam, úgyhogy most valamit csinálok!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts

Kokkk szedd össze magad!

???

Mennyire nem feküdnék már itt, gccc... :D A mai bökés jobban fájt, mint az eddigiek, de azért egész jó napom van. És asszem Prisone Break függõ lettem. Nagyon fasza sorozat!

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Reggel negyed6kor kutya ébresztett(nem kacsa,meg ilyen hordalék:)),a kerítésünktõl 2méterre ült egy sztefford fejû macska(egyik szeme körül fekete folt,fehér alapon), a köcsög! Dobáltam kõvel hogy húzzon már el onnan, mert kicsi Golyó kutyánk mindjárt kidönti a kerítést és az nem lenne jó!
Most pedig isszonyatos lángos zabálás,amit én sütöttem ki és inkább hasonlít a fánkhoz na de mindegy, úgy is elfogy!
Kokkk szedd össze magad!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Márinnyó, te tök kész vagy! :D

Tomi, mostanában mindenki iszonyat lassú! Engem is idegesítenek... ;)