A rugóstag felsõ rögzítõ csavarját, de nem ideges, majd rak rá anyát
áááh szar Kona:-)
A rugóstag felsõ rögzítõ csavarját, de nem ideges, majd rak rá anyátTommy--Lehel milyen csavart, és ideges?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
3 olyan bringabolt is van a városban, ahol szerintem megcsinálják neked. Kb. 3-4e Ft asszem...
3 olyan bringabolt is van a városban, ahol szerintem megcsinálják neked. Kb. 3-4e Ft asszem...Vki Heeeelp!
Aki Pécsi és tudna nekem befûzni egy kereket!![]()
Szeretnék ride-olni szombaton már.
Vki Heeeelp!
Aki Pécsi és tudna nekem befûzni egy kereket!![]()
Szeretnék ride-olni szombaton már.
kerékfûzést megoldom neked...aztán megyünk tekerni!
hali!
vállal valaki egy tv tornyot?