Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

holnap tekerés 4-5-6fele. Tomy? menjél ccszaftba biringával azt hazakísérünk..

úúú vagy menjünk éccakait!!

Az egyik nem zárja ki a másikat ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
http://iwiw.hu/pages...?userID=8734674
nem vagy csicska?!?!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

Nacsoos és kicsóósnak: http://fighter.blogt...?post_id=182467

kkirály :D és az hogy lehet, hogy nekem egy filmje sincs meg:chin: bekell újítanom

holnap tekerés 4-5-6fele. Tomy? menjél ccszaftba biringával azt hazakísérünk..

úúú vagy menjünk éccakait!!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Mert mész, mint a hülye, és nem nézel magad elé!
Az ilyenekbõl lesznek a tömegszerencsétlenségek!
Ejnye!
Remélem nem toltad ;)

Van akksi, Varta, és a kocsi megy. Van öröm dögivel.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Vazze, már megint felütöttem remetérõl lefelé. Országúton. A rohadt életbe!

Fahély!
Valahogy rögtön ide kattintottam!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts

Most vehetek egy újat. Csak azt se tudom honnan vegyek...
Az a baj, hogy jó lenne kártyával fizetõs helyrõl venni. Mondjuk nem tudom legyek-e bátor és vegyek a Tescoból :D
Onnan még gyalog (busszal) is haza tudom cipelni. Mondjuk egy 74Ah-s azért nem gyenge súly...

Szerinted honnan??!! Minek vagyok Én??!

Moszkvics! Csak óvatosan a terveiddel!

Tiburon köszi! Más témakör nem volt?!

Project: Köszönöm a tegnapi pizzát,finom volt!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Nacsoos és kicsóósnak: http://fighter.blogt...?post_id=182467

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Bazz, akkor hogy jutunk el Tecához?
Az Jakab-hegy délkeleti része gyakorlatilag...
Marad a délnyugati rész.
De oda fel is kell jutni. Ördögi kör.

Megpróbálom majd a sógoromat segítségül hívni. Berakjuk a kocsijába a akksimat, aztán haza, és brümm-brümm...
Mondjuk betolni neccess, mert elõször fel kell tolni az emelkedõre, hogy be tudjam gurítani.
Meg ha annyira kaka az akksi, akkor nem tud rendesen izzítani, tehát nehezen fog beindulni a motor...

Csak az a baj, hogy 4ig oktatáson vagyok.

faszság az egész
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

Brékin nyúz

PG hírei szerint tegnap megint fennt voltak az erdészek, rendõrök és természetvédelmisek. Állítólag most végleg fel akarják számolni a "bûnözést". Úgyhogy aki Tettye vagy Jakabhegy délkeleti részén akar bringázni vigyen magával 500 eFt-ot, vagy egy tûzoltó palackot, hogy mindet le tudja fújni.

nem bassz, hogy 500ezerre büntehetnek?!?!? gondolom ez a felsõ limit,de akkor is mire föl... motort és a quad-ot még megértem, mert az hangos és szennyezi a környezetet...egy bringás meg max a fékezzéssel károsíthatja az erdõt, ha egyáltalán károsítja, mert azt is csak füves virágos részen lehet, ott meg úgyse m1ünk. ahol mi m1ünk ott kövek gyökerek és földesút van amit úgyis mindig átrendez a víz...

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts
Brékin nyúz

PG hírei szerint tegnap megint fennt voltak az erdészek, rendõrök és természetvédelmisek. Állítólag most végleg fel akarják számolni a "bûnözést". Úgyhogy aki Tettye vagy Jakabhegy délkeleti részén akar bringázni vigyen magával 500 eFt-ot, vagy egy tûzoltó palackot, hogy mindet le tudja fújni.

The life is short, ride more!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
csáüdvhellóó

má megint ez a dög meleg. úútálom.

Tommy nekünk banner akksi van benne,arra azt mondták, hogy jó és gyárilag ilyen van az audikban is. mi a felüljáró után szoktuk vanni a 3M fóliázó mûhely után a temetõ fele, ott leadhatod a régi akksit is. és legjobb ha hazamész a kocsiért lefele úgyis beindul, ott meg majd beteszik az újat a régit meg otthagyod. de ha kell lejövök kocsival és elvisszük-hozzuk, nehogymá buszom szopjál vele.

én meg soha nem m1ek úgy bringázni, hogy nincs nálam pótbelsõ és/vagy folt meg pumpa. abban van a piám ami legalább olyan fontos mint egy gumijavító. a fûvel kitömés meg régi bevált módszer, még montis könyvben is írják ugyanúgy mint a csomót a belsõre. de tolni?!?! áááááhh

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nah. Ma reggel végleg megadta magát az autó akksija. Tegnap egész nap töltõdött, aztán ma reggel mégsem tudta megforgatni a motort. Sõt az önindító behúzó mágnese se tudott behúzni.
Most vehetek egy újat. Csak azt se tudom honnan vegyek...
Az a baj, hogy jó lenne kártyával fizetõs helyrõl venni. Mondjuk nem tudom legyek-e bátor és vegyek a Tescoból :D
Onnan még gyalog (busszal) is haza tudom cipelni. Mondjuk egy 74Ah-s azért nem gyenge súly...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts

Hát az már önmagában elég LOL, hogy elforgatott fényképezõgéppel filmet veszel fel...

Hát az mégnagyobb LOL, hogy tolod...
Ha eltört a váz, akkor ok, de ez egy defekt! kb. 10 perc alatt megvan a javítás.

..azér forgattam el mer hirtelen igy birtam felrakni, nem a sajátom, nem akartam összetörni..
persze megvan a javitás, ha van nálad szerkó és a hátizsákod nem hagytad máshol..
fuck volt ez, nem lol

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts
Na megérkeztem tegnap Horvátból :D
Már hiányzott a bringa... :o

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

...ja készült ma két lúzer dhvideo, ha rájövök hogy lehet 90 fokot elforgatni anélkül hogy feltelepitenék vmi 500megás studioszoftvert, akkor felrakom yutubre, lehet majd röhögni. ))

Hát az már önmagában elég LOL, hogy elforgatott fényképezõgéppel filmet veszel fel...

háttttezzzz az ultramegagigaatombrutál lol.......fûvel kitömni:D:D:D:D

Hát az mégnagyobb LOL, hogy tolod...
Ha eltört a váz, akkor ok, de ez egy defekt! kb. 10 perc alatt megvan a javítás.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

I3aI3

I3aI3

vendég

• fórumtag
  • 257 posts

Nem kell azt tolni.
1. legyen nálad pumpa+ folt.
2. legyen nálad pumpa, ha folt nincs, csomót a belsõre a lyukhoz...
3. ha se pumpa, se folt, jól teletömni fûvel, betonon le lehet gurulni símán, ösztelóssal még terepen is.

És akkor ducttape és kötegelõ még nem is kellett.
Tolni nemszabad soha. :D

háttttezzzz az ultramegagigaatombrutál lol.......fûvel kitömni:D:D:D:D
Szesz nélkül nincs Rock'N'Roll !!! :koncert:

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Nem kell azt tolni.
1. legyen nálad pumpa+ folt.
2. legyen nálad pumpa, ha folt nincs, csomót a belsõre a lyukhoz...
3. ha se pumpa, se folt, jól teletömni fûvel, betonon le lehet gurulni símán, ösztelóssal még terepen is.

És akkor ducttape és kötegelõ még nem is kellett.
Tolni nemszabad soha. :D

Aktuális civil

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts

na ez a biglol:

http://subba.blog.hu...ya_a_21_szazad_

:D:D

ez nem lol ez SOL (scream out loud)
ez a rettenet maga ,,
ma, amikor a másodig felütéses defektet kaptam, tudtam hogy valami történni fog még. történt is, le kellett tolnom kisvasuttol szigeti útig.fincsi volt. holnap L gumit venni. ..ööö kell valakinek egy conti diesel alig használt?:)
...ja készült ma két lúzer dhvideo, ha rájövök hogy lehet 90 fokot elforgatni anélkül hogy feltelepitenék vmi 500megás studioszoftvert, akkor felrakom yutubre, lehet majd röhögni. ))

I3aI3

I3aI3

vendég

• fórumtag
  • 257 posts

jakobhegyen merre érdemes menni? még régen szó volt hogy lesz ott vmi dh épített pálya. van-e? égervölgyet pedig traktoros marton jóska uralja (azt hiszi). vigyázni vele. fegyvere van , agya meg nincs.
remete-orfû (kék csík) pálya fasza, akár rövid versenyszakasz is lehetne (ha má nem az, lehet hogy csak én nem tudom)
sípályából fasza slopepályát lehetne építeni, és semminek nem ártanánk, mer ugye fa nincs. vagy csak a szélén.. vagy valami.. és egy ari felvonót mellé...ööö és ingyen lenne .. ööö és.. és na jó most fejeztem be.

_a kék csík egy idõ után sárgakereszttel folytatódik,ma tekertem ki orfûûre,az a sárga+ eszméletlen jó!visszafelé szerpentín..fincsi_
Szesz nélkül nincs Rock'N'Roll !!! :koncert:

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Jó volt ez a lefelé is megtekerjük menet.
Betoltam itthon egy csomó rántott padlizsánt, és az megint jó.
Teca lánya meg belemászott a kis tavacskájukba. Az új kiskutyát meg Unikumnak hívják.
Éger-tetõn meg fajátékokat építenek 1000el...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök