Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts

Helló
Holnap meg szeretném nézni a mecsextrém melletti pályát, és szeretnék néhányat kérdezni:
Ott hány pálya van? Dh és Xc ? Ezek egybe vannak vagy külön? Tudna valaki térképet adni a dh pályáról? Érdemes megnézni? Szerintetek kibírná a genesis grab-em ha lassan mennék? vagy ugy élvezhetetlen? végülis csak kiváncsi lennék h milyen is egy dh pálya...
Kössz:)

Szasz G'bor!

Hívj fel és elmagyarázom, mit hol találsz, egyébként érdemes kimenni és géped is ki fogja bírni!!!

Csaba
20/204-2360

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
na

tegnapi éccakai eksönrájd nagyon jó volt, reggelre ugyan eléggé bedurrant a térdem, de megérte:) ja és reggel vettem észre hogy tök lapos az elsõm, gondoltam vmi lassú defekt mer simán hazajöttem vele és tutira kemény volt mikor elraktam. szal szétszedtem és elscodálkoztam mer felütés volt. akkora, hogy felse tudtam pumpálni...nem értem...este jó volt és csak 2sört ittam, emléxem a hazaútra...

ma meg elmentünk csajommal + Mazsolával egy teca-vöröshegy-remeterét-teca kört. jó volt, ma bringa nélkül sötétedett ránk. azt viszont elbasztam, hogy a csomagtartót rácsugtam a pórázra, pont a zárral, ami becsípte a pórázat. pórázt levágtam, aztán csörögtam Tomyra, hogy dáktépezzük oda a csomtarót nehogy kiessen a kutya, de aztán sikerült kifeszegetnünk vhogy és nem kellett a dáktép. kösz Tommy;)

Zap, kössz az infót. a lényeg, hogy tankot kell venni azzal úgysem mernek +büntetni :D
ááááá kibaszás az egész.

Andrásnak zúzódva és rándulva van a kisujja, szal nincs eltörve. most hideg sörbe kell áztatnia és másik kézzel kell Reisz Mátyás emléknapot tartania:D

I3aI3

I3aI3

vendég

• fórumtag
  • 257 posts
Persze,hogy kibírja...minden kibírja,csak ésszel kell menni!:)
Mecsextrémes muksók csak adnak valami eligazítást..
Szesz nélkül nincs Rock'N'Roll !!! :koncert:

g'bor

g'bor

vendég

• fórumtag
  • 173 posts
Helló
Holnap meg szeretném nézni a mecsextrém melletti pályát, és szeretnék néhányat kérdezni:
Ott hány pálya van? Dh és Xc ? Ezek egybe vannak vagy külön? Tudna valaki térképet adni a dh pályáról? Érdemes megnézni? Szerintetek kibírná a genesis grab-em ha lassan mennék? vagy ugy élvezhetetlen? végülis csak kiváncsi lennék h milyen is egy dh pálya...
Kössz:)

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
ma nyomtam egy uphill battle-t jakabhegyen. én vs. rántott szelet a gyomorban. én nyertem, szeletböl meg energia lett. felfelé
random szederszüret. szerintem ha nem lenne olyan hogy szubjektiv idö, senki se tekerne-tolna ennyit hogy leguruljon tized annyi idö alatt.
lefelé meg perec lett majdnem farkas forrás felé.
ööö.. igazából azt akartam megkérdezni hogy romoktól van-e valami épített pálya..?
I don't care how it pedals

rayes

rayes

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts
az útvonal ajánlatot elfogadom de nem garantálom h megvalósítom!
nektek így utólag is ló étvágyat a papírkáshoz!

píszes!
Üzenem az összes nagyképû egyénnek, ingyen van a méreg vigyétek oszt egyétek!.....Hey Fuck Face!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Kössz Zap!

Akkor gyorsan be kell szerezni az összes filmjét, mert egy fullos kollekció mostantól rengeteget érhet;)!

Nah, akjálunk és megyünk csirkepaprikásfõzõ-versenyre:D!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Hogy a nem Katonabogarak is lássák a szitut:

Akkor kicsit összeszedem, hogy ne kelljen 3 oldal formázatlan jogszabályt böngészni:

Erdõtörvénybõl a fontos sor:
(2) Az erdõterületen kerékpározni és lovagolni, motorral, illetõleggépkocsival közlekedni csak az arra kijelölt útonszabad.

Szabálysértésekrõl szóló tv.:
35. § A jogszabályban hatáskörükbe utalt szabálysértési ügyekben a szabálysértési hatóság jogkörét gyakorolják
g) a védett természeti területek természetvédelmi kezeléséért felelõs szerv;

134. § (1) A szabálysértést meghatározó jogszabályban megállapított esetekben a (2) bekezdésben felsoroltak a szabálysértés tetten ért elkövetõjét helyszíni bírsággal sújthatják.
c) a természetvédelmi õr, az önkormányzati természetvédelmi õr, a természetvédelmi hatóság részérõl eljáró és erre felhatalmazott személy, a közterület-felügyelõ;

Természetvédelmi szabálysértés

147. § (1) Aki

a) a természetvédelmi államigazgatási szerv engedélyéhez vagy szakhatósági hozzájárulásához kötött tevékenységet engedély vagy szakhatósági hozzájárulás nélkül, vagy az engedélytõl, szakhatósági hozzájárulástól eltérõ módon végez vagy végeztet, bejelentési kötelezettségének nem tesz eleget,

B) természeti területen - beleérve a védett természeti területet is - a természetvédelmi célokkal össze nem egyeztethetõ tevékenységet folytat, szemetel, a területet más módon szennyezi, tiltott helyen tartózkodik, tiltott módon közlekedik, engedély nélkül tüzet rak,

százezer forintig terjedõ pénzbírsággal sújtható.

Egyes szabálysértésekrõl szóló tv.:

Erdõrendészeti szabálysértés

122. §

(2) Aki olyan természeti területnek nem minõsülõ erdei úton, ösvényen, vagy erdõrészben jár, vagy jármûvel közlekedik, ahol a forgalmat a jogszabály tiltja, vagy ahol a tulajdonos (kezelõ, használó) a forgalmat korlátozta vagy megtiltotta,

tízezer forintig terjedõ pénzbírsággal sújtható.

Na. Ezekbõl lehet kigazdálkodni, hogy mit lehet legálisan. Tehát, ha természetvédelmi területen nem a kerékpározásra kijelölt úton,
nem védett erdõben pedig a kezelõ tiltása ellenére bringázunk, akkor szabálysértés.

Nadeviszontha! Jelölnek ki útvonalat még, vagy a kezelõ hozzájárul.... Éééétitek, hol tudunk elõrejutni, vagy mit kéne valahogy elérni!

Ja, mégegy fontos: jogszabály szerint: kerékpár=quad=nyergesvontató=tank. Lopakodó bombázóval lehet menni.

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
jól megy a pannon safe...
bár a faszi tényleg megdolgozott érte,mert full a 0ról kezdte,de azóta az asszony is quattró a6al jár..

döbbenetes hír
http://www.ferfimaga...?articleid=2322

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Öööö, azt hittem bennt a cégnél írtam ide. De ezek szerint csak akartam...
Na, mindegy, azóta meg láttam egy Audi R8-at az Árkád tetején parkolót keresni...
Hát bassza meg a kurva anyját az olyan akinek van ilyen!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
õõõõõõõõõõõõõ na máááá

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
MIndenki buzi aki nem jött éjszakait!
András majdnem barlangászott egyet, de én is közel kerültem párszor az anyaföldhöz. De annyira fasza volt, hogy bááááá!
Tecánál meg jó a bolognai spagetti ;)
Hazaértem és még fát is vágtam! Komolyan! Fûrésszel, meg minden :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Ha beleszólhatok az elsõ ez legyen:
Miskolc-M3-Bp-M7-Siófok-Iregszemcse-Nagykónyi-Dombóvár-Pécs...

S pont aznap van a Mecsextrém DH Magyar Kupa Pécs-Árpádtetõn... :)

Cs.

rayes

rayes

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts
sziasztok srácok!
én rajmi alias rayes vagyok miskolcról
2. utazom pécsre és már a térképem is meg van de ha tudtok nekem javasolni valamilyen degös kis utat javasolni akkor nagyon szívesen veszem az infót!
vagy ha épp valaki szabin vagy még nem kezdi egyetem akár közös tekerésnek sem vagyok ellenzõje!

most megyek lorhoz pizza party(úgy gondolom ismerõs anév):D

píszes mindegy kinek!:)
Üzenem az összes nagyképû egyénnek, ingyen van a méreg vigyétek oszt egyétek!.....Hey Fuck Face!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Jajj, most jön rám a szarás....
fááááákkkk
:D
Na gyors-gyors...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Mert csak szuttogtok bázz!
Rendes gyorstöltõ kell, az megbuzizza 700mA-el, és a 2100-as akksi 3 óra alatt meg is fõ saját levében.
Bazzeg akartam rendelni egy csávótól DVD-t de szuttyog az is...
Most én vagyok csak ennyire felpörögve? És még a pirosbikát még meg se ittam...
Ja, meg kéne enni gyorsan valami péksütit, hogy lefojtsam az 1kg barackot :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
mehetnékem van, úgyhogy berakok 1 kataflan-t és m1ek. de 6ra nem érünk oda mer még nincs kész az akksi.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
A másik verzió a Panoráma utat is tartalmazta, de már sötétben. Na attól a hátad is kipurcanna...
Mondjuk ez az orfûi kör (legalábbis ahogy én gondoltam) gyakorlatilag 1 nagy mászást (Tubesekig), egy kisebbet (a Száraz-kúti pihenõ fele), és még egy nagyobbat (Orfûrõl vissza) tartalmaz. De bármerre megyünk az kb. ugyanilyen lenne. Vörös-hegyre biztos, hogy felmennénk.
Különben is, mászáshoz fel kell húzni a nyerget rendesen, és akkor nincs térdfájás (persze ez olyan, mint a leeresztett nyereg problémája. Azonnal nem hat.)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
orfû a necces. gondoltam m1ünk egy szokásos remeterét teca kört. szar a térdem és nem akarom, hogy gáz l1en. mondjuk 1 hónapja nem voltam már tekerni, de ez nem gáz. van energy drinkem

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Na, ki költözzön a szomszédodba?

Mai youtube adag hülyeség:
Az ijfú Szkájvóker Lajos kalandjai
Ugyanettõl a usertõl, egy BMW motor (BMW E30 320i (M20B20)) kézzel tekerõs verziója
Star Wars Vs. Nekem lámpást adott
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök