tekerünk mint a gép,ne féjjé!!
Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Posted 2007. September 18. - 10:18
tekerünk mint a gép,ne féjjé!!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2007. September 18. - 09:45
Mi van az elnök úrral, alig hallani felõle.
...ja és tekerjetek...
Posted 2007. September 18. - 09:43

Szép napot!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2007. September 18. - 09:26
megtaláltam az olajfolyás pontos helyét. a jobb szár tetején ahol a pop lock belecsatlakozik. na pont a közepén ahol forog, ott ereszt. gondolom vmi gumi tömítést kell csak csak cserélni, amit nem tudom honnan szerzek, mert gondolom csak kupakkal együtt lehet venni sokért. csak este szedem szét, mert nincs zéger fogóm de Tomy küldi Kuszival.
na most készülõdés aztán suli.
Posted 2007. September 18. - 08:32
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2007. September 17. - 23:35
érdekes volt ez a redbull kolesz ride
Posted 2007. September 17. - 22:59
Tényleg lesz Pécsett Dh verseny a jövõhéten?
Mondjuk már valami info-t lécci.
Mikor pontosan?Amolyan buli futam? Mert ha az mennék szívesen!
Köszi elõre is
Big
Posted 2007. September 17. - 17:19
Posted 2007. September 17. - 16:48
már megin karambol volt újhegy aljában...körforgalmat!
http://www.pecsinapilap.hu/?id=25995
egyszer itt én is kikanyarodtam egy peugeot elé, mert nem égett a lámpája és nem vettem észre. szar ez a keresztezõdés.
Itt képek is vannak...
Ja, és nem csak a verseny miatt megyünk fel. Hanem akkor már bulizunk is. Meg talán CM, fogasozás, stb...
Posted 2007. September 17. - 16:19
ma is emgyek egy kört,egyelõre meg kell szokni hogy bicigli,mert kb hónapja csak a paraszton ültem azzal azért egész más jakabhegyrõl lejönni mint ezzel
lehet teszek fel megint km órát
Ha valaki megy fel,vele tartok!
Posted 2007. September 17. - 16:09
2. délvidéki rajzás pontos útvonaláról akad valami info?
Posted 2007. September 17. - 16:02
már megin karambol volt újhegy aljában...körforgalmat!
http://www.pecsinapilap.hu/?id=25995
egyszer itt én is kikanyarodtam egy peugeot elé, mert nem égett a lámpája és nem vettem észre. szar ez a keresztezõdés.
Posted 2007. September 17. - 15:47
Van aki akarja látni ezeket az embereket Magyarországon élõben és van akinek elég a stream, decól.jó az a kivetítõ, de annyit nem ér, hogy felmenjek pestre. ennyi.
(Olyan nagyon sûrûn nem lesz ilyen.)
Posted 2007. September 17. - 15:28
Hát elméletileg van egy 40G-s. De majd este még megnézem...
UpDate: olyan 40 gigás már bõven fasza lenne. Azt hittem nagyobb kell.
Posted 2007. September 17. - 15:11
Valakinek nincs egy minél nagyobb vinyója kölcsön max két hétre? Kéne adatmentésesdire, aztán visszatöltõsdire...
UpDate: olyan 40 gigás már bõven fasza lenne. Azt hittem nagyobb kell.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2007. September 17. - 14:49
a rajzás pontosan merre fog menni? azt látom, hogy tv toronytól van a start, de onnan hova merre?
akkor mégeccer kérdezném
suliba alagsorba vagyunk egész nap és olyan hideg van, hogy pulcsiba is fáztam, aztán kijöttem és megcsapott a meleg. nem gondoltam, hogy ilyen fasza idõ van.
na ebéd.
Amúgy nem értem mi baj van a kivetítõs nézéssel.
jó az a kivetítõ, de annyit nem ér, hogy felmenjek pestre. ennyi.
Posted 2007. September 17. - 14:22
Szombat este Tecánál fél1kor ettünk spagettit
Vasárnap 6 felé amikor a rokonok jöttek, akkor ittam még 2 sört (egyet akartam csak, de volt még egy megnyitott üveg, gondoltam megiszom azt is). De amúgy addigra már nem volt túl sok bajom. Bezzeg délelõtt...
Ja, és szombat délután ugye letettem a kocsit, és csajom javasolta, hogy bringával menjünk vissza a Makár-dombra bulizni!
Ezért is jó, ha az embernek több bringája is van...
Csütörtök éjszaka meg elhagytam a sárga Kona-s fényvisszaverõmet. Hétvégén meg Metroride, CM, meg minden.
Amúgy nem értem mi baj van a kivetítõs nézéssel. Lennt, ha szar helyre állsz 2 percenként látsz elsuhanni 2 embert, odafennt meg végig látod az egész pályát. Persze jó lennt is, de fennt nagyobb lesz a buli
És otthon meg majd nézheted 320x240-es stream-ben. Fasza lesz.
Posted 2007. September 17. - 13:44
Tommy, csak nem a másnapossággal ismerkedsz megint?
Posted 2007. September 17. - 13:26
Mária:
Nagyon pofás lett! Azért gurulnék vele egyet!
Majd még jelentkezés!
Píxxx!
Posted 2007. September 17. - 12:19

Sign In
Create Account

Back to top