Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát én például a 150-et még sosem léptem túl, pedig a 130as sebességkorlátozás túllépését csak 160 felett büntetik...
Sõt legtöbbször 130-140 körül megyek. De én egy ilyen rendes ember vagyok :D
Ja, és a M1-M7 közös bevezetõ szakaszán 100-as korlátozás van...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Ez az álszenteskedés nagyon megy nekünk.. bevallom, persze néha nekem is, de csak azért, mert Laborghinivel ment, máris suttyó paraszt, és mindenki jól értesült, és alvilági vezér volt a sofõr, és qrva gyorsan ment.. na már most.. tessék olyat mutatni, aki akár Peste felé az M7-esen betartja a 130-at, nem lesz túl sok.. Mindenki tolja neki, és legtöbbször a belsõ sávban, és nagy duzzogva félre áll, ha levillogja vki, aki meg még gyorsabban megy, és lépi túl a sebességhatárt. Elég sokszor csak a szerencsén múlik, hogy nem lesz nagyobb baj. Imádom a nagyokos hozzászólókat a többi topikban is.. ehh..

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

De azért te is ideges lennél, ha a gyereked is ott ülne a kocsiban (vagy még anélkül is) és ezek az ökrök ott nyomnák melletted

Az oké, hogy valaki ideges, de nem hagynék bentégni senkit sem sehol, fõleg nem ilyen szöveges körítéssel. Ha meg ilyenem lenne, legalább magamban tartanám, mert ezt akárhogy nézem, segítségnyújtás elmulasztása. A rendszeres elsõsegélynyújtó szöveg meg baromság. Egy ember az életében vajon hányszor érkezik elsõnek egy balesethez? (Amit hozzáteszem valaki biztos, hogy megintcsak okozott. Nembaj, egyel kevesebb emberrel kell foglalkozni.)
Ha indenkit, aki fasz és hibázott/veszélyeztetett másokat kinyírnánk, akkor a fél világ halott lenne. (Sztem mi is.)

Valaki tekerni ma 5 körül?

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
a redbullos izés...

na minyá itt a vörseny

na kéne mennem a zirodába is..
állásinterjúk vannak és mivel sok kan van,csak csajokat veszünk fel és csak fényképes önéletrajzal lehet jelentkezni :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
miféle videjó?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
kokkkk midig a csajok révén kerül bea videóba jóreggelt :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
hály

mivel csütörtökig nincs bringám, most lemosom a kocsit, had essen az esõ. így legalább ti sem mehettek bringázni :D

de 7végére jó idõt mondanak, úgyhogy rajzhatunk másodszor is!

bazz selyemmajom elengedett egy sunyi laposat! bö

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

szerintem anyira magyar dolog ez...
az állandó göcsölés,meg a másikra fújás hogy búú neki honnan van és nekem mért nincs...
különben is dögöljön már meg benne...
ház,autó bármire igaz ez...
ezért vagyunk ilyen fos ország,mert ilyenek az emberek...

Köcsögországos jóreggelt!!

De azért te is ideges lennél, ha a gyereked is ott ülne a kocsiban (vagy még anélkül is) és ezek az ökrök ott nyomnák melletted--ha annyi pénze van menjen a Hungaroringre vagy a k#&@va annyába!

Itt is köcsögök, de mégis mûködik valahogy az ország....

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
szerintem anyira magyar dolog ez...
az állandó göcsölés,meg a másikra fújás hogy búú neki honnan van és nekem mért nincs...
különben is dögöljön már meg benne...
ház,autó bármire igaz ez...
ezért vagyunk ilyen fos ország,mert ilyenek az emberek...

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
a Porshe és Lamborgini karamboljáról írta egy szemtanú. megértem õt is, de azért õk is emberek...segíthettek volna:

idézem:

Az orrunk elõtt történt. A barátom mondja, hogy "úristen, ezt nézd meg", és már abban a pillanatban elsöpört a Porshe, szorosan utána a Lamborghini kb. 300 km-es sebességgel. Látszott hogy verseny van úgymond, úgyhogy barátom automatikusan levette a lábát a gázról, a tenyere tök vizes lett. Látszottak a hátsó lámpáik ahogy elszáguldottak, hogy cikáznak az autók között, jobbra-balra ficánkoltak a kis fények, mi meg elhûlve néztünk, hogy mi lesz ebbõl, majd egy füst, robbanás, és mint egy akciófilmben, hatalmas lángok. Mindez a másodpercek töredéke alatt, egyszóval mire a külsõ sávban landolt a két ripityára tört nagy lángokkal égõ autó, akkorra értünk oda (mondom, ezek másodpercek voltak), már az elõttünk lévõk is lassan haladva a szilánkokon, törmelékeken folyamatosan, megállás nélkül mentek el mellettük.. Amikor láttuk mi történt, megállaptottunk, hogy ezekhez a rohadék állatokhoz mi sem állunk meg (egyébként rendszeres elsõsegélynyújtó vagyok az utakon, de ebben egyértelmûen egy mp. alatt megállapodtunk, hogy most nem - ide juttatott a sok állat, mert embernek ezeket nem nevezném), hozzáteszem, az elõttünk haladó összes autó igy cselekedett. Tekintettel arra, hogy két ilyen nagy teljestményü autó lángolt, még annak is meg volt a veszélye, hogy felrobbannak. Csodával határos módon csak õk ketten törték össze egymást, nem volt vétlen áldozata a száguldásuknak. Amikor a kocsikhoz értünk, láttuk, hogy ott volt egy 10 méterre az esettõl a leálló sávban egy rendõrautó, lehet, hogy már le voltak drótozva, és várták õket, mert gondolom, ezt a halálvágtát korábban kezdhették, és lóhalálában rohantak a rendõrök a két kocsihoz. Nekik köszönhetik a rongyos élteüket, hogy nem égtek ott azonnal porrá. Álmomban sem gondoltam volna, hogy ezek után még innen két élõ embert lehet kiszedni a roncsokból. Emberek, óvatosan, egyre több az ilyen felelõtlen, agressziv állatt közöttünk, fittyet hányva a társadalom normális, jogkövetõ tagjaira. Marginálisan megjegyezném, hogy sikerült nekik 10 mp alatt kb. 80 milliós értéket lenullázniuk, azaz 8 normális fiatal házaspár lakásának értékét. Valami ebben az országban nagyon nincsen rendben, ez egyre jobban kitûnik, és legfõképpen mindezt az utakon lehet érezni.

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Üdv mára is,

Ez a blog ez nagyon kiütött. Nem is írok mást.
Sei, soku Si.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
na ez vagyány lesz...

valami kerékpár a héten?normális idõben úgy néz ki fel sem tudok jutni,csak ha már szürkül...

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
napot

tegnap 1 óráig húztam csavartam hajlítottam satuba a hváltómat mire mindenhova felváltott, persz tökéletes már nem lesz. egynél többet még így sem tud egyszerre fölváltani, mert akkor megszorul a lánc...ezt még megcsinálom.

felni meg kuka, illesztésnél kicsit szétjött és kb 1cm-es tojás van benne...

mivel az agy is már régi (még Tomytól van 3 sörért :) ) ezért egész kereket cserélem. terepmintás single tack felni lesz ilyen aggyal:
http://ebike.hu/imag...0003384_001.jpg

csütörtökre kész

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

Én ma reggel ebbe a blog bejegyzésbe futottam bele. Most meg azt se tudom mit csináljak. Folyik a nyálam, sehol egy kolbász, az ebéd meg messze...

BSZJB!!! ebbbe nem kellett volna belenézzek!!!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Én ma reggel ebbe a blog bejegyzésbe futottam bele. Most meg azt se tudom mit csináljak. Folyik a nyálam, sehol egy kolbász, az ebéd meg messze...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

én egy baszomnagy sajtos bágettbe futottam bele...

...azt itt sajnos nem ismerik--csak külön a bagettet, és külön a sajtot:-) ..idddióták hehe

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
én egy baszomnagy sajtos bágettbe futottam bele...

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Na látom facca volt! REgggelt!

Tegnap Párizsban mi is belefutottunk 1 görkoris CM-be--10millió csak görkoris!!!(kb.)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
tomidny: szerintem a társaság nagy része éhes volt, így hazafelé vettük az irányt. Én meg azt nem értem, hogy miért aludtatok oly sokáig, jöhettetek volna velünk a hegyre egy jó rétest fogyasztani meg riogatni turistákat, megmutathattad volna a Boilernek a pesti lankákat. Majd legközelebb :)

amúgy ide is: http://picasaweb.goo...edBullMetroRide

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Huhh, ez jólesõ kis hétvége vala. CM+Metro+Bringa+VilmosRedBull rulez. Telefingtuk a kanapét azt leléptünk. Kösz mindenkinek, aki ezt a 2 napot lehetõve tette.

Aktuális civil