Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Nem szeret nálad lenni, az a baj...
Amúgy valószínûleg valami gonosz kontakt hiba lehet. Aztán a rázkódástól egy ideig jó lesz. Nálad meg ugye csak álldogál, aztán egyszer csak elõjön. Amúgy ezektõl a szervizektõl nem lehet elvárni, hogy minden apró hibát megkeresennek, ugyanis ez Magyarország, és mindenki szarik bele.

Nekem jó pár éve egy Onkyo deckemet utaztatták meg vagy 3x Bp-Pécs viszonylatban. Ugyanis a kazetták elejét húzta. De csak bizonyos kazettákkal jött elõ. Amik rendesen mechanikájúak voltak. Ami szar volt és szorult, azt nem húzta... Nem tudták sose megcsinálni, de én rájöttem hogyan tudom kicselezni, ezért aztán szartam bele.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
baszki 4 egész napig hallgatták a sony-mat és nem jelentkezett a hiba...elm1ek érte de gondolom itthon ugyanolyan szar lesz egy pár órán belül. olyan mint a kutya az állatorvosnál, mire odaérek vele semmi baja.

nem tudtok egy szerelõt aki házhoz jön?

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
2006-os ADAC hibastatisztika:

http://www.adac.de/i...tcm8-179730.pdf

Én azt hittem a japánok odabasznak megbízhatóságban, de azon fõleg meglepõdtem, hogy audik vannak az élen szinte mindenhol, mert a wv motorokról elég sok rémhírt hallottam. na min1. ez van és kész.

renbe van:

http://www.mc-nudes....y_gals/1/12.jpg

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Csupa rossz hírek vannak, vissza kell vinni a verdánkat mert valami surlódik/kattog a bal elsõ keréknél és persze ezt nem tudta múlt héten csinálni :(

nem kell szerelõ, szedjétek ki a járókekeretet :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
A spinning az lófasz. Sose érsz oda azzal a Tecához...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
na ez jóság!!

spinning vonzó,de leröviditették 1,5órásra..ez ne jó...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
Napsütéses reggelt! :(

Csupa rossz hírek vannak, vissza kell vinni a verdánkat mert valami surlódik/kattog a bal elsõ keréknél és persze ezt nem tudta múlt héten csinálni :(

Most meg megyek dolgozni...
Sei, soku Si.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
háj

ebbe a sok otthonülésben megfájdult a derekam. nem lesz ez így jó, minden porcikám birirngázni akar.

Kokk, királyság! :cool2:

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Elváltásmentes jó reggelt!

Vazz, az ivás és a DH szorosan összefügg, nem?! :)

Most jövök a dokitól, nem kellett 4 és fél órát várni, mint legutóbb és... És... És... És minden rendben, csinálhatok amit akarok!!! Bringa is mehet, csak nagyon fokozatosan, elõször javasolta a szobabringát, meg a spinninget, és bizony a boltba guruláshoz is be kell kötnöm majd, vagy sípcsontvédõt kell integrálnom a lábamra, mert ha ott sérül, akkor kb kaki-pisi egybefolyik majd, meg 90%, hogy mûtétet eredményez majd, mert ott többet nem nagyon fog tudni összeforrni. De azért nagy para nincs... Sõt!!! :D:D:D:D:D:D:D:D

Este kéne is valami ünneplés!

Meg meg kell sürgetnem a bringa hazatérését...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

Tibur, Te meg teleportálj már haza, mert olyan, mint ha nem engednének ki az elkoteqbõl

LOL jóreggelt!!!

Csak tekerjen mindenki szépen! Mire hazamegyek csupa DH bajnokot akarok látni(és nem ivásban--bár szerintem ez utóbbi esélyesebb:-))

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Bazzeg, csomó idõt kihagytam és jöttek új arcok, aztán mégsem tuok hozzájuk fizikai arcokat rendelni. Egy sörre majd pusztuljunk már össze lóhoz, aztán akkor egyszerû lesz a nemszimpatikusokat kiszûrni... :D Csak vicc...

Volt pár sör egység.

Meg kell Tazer! Piros, bszjb!

Tibur, Te meg teleportálj már haza, mert olyan, mint ha nem engednének ki az elkotekkbõl.

Na, igyekszem aludni egyet, holnap korán doki, megtársalgom vele, hogy mostantól jöhet a keméyn bringázás, de ha nem tetszik neki, kinyírom és dokit váltok! Faszt, az gyanús! Elõbb dokit váltok és aztán nyírom ki!!! Ez méggyanúsabb... Fuck!

Ágy!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
faxa reklám:

http://www.mob385.co...e/bikinokia.jpg

holnap kerékpár?

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
Jó estéket mindenkinek,

Itt 7ágra szóló napsütés volt ma. Viszont bringám itt nincs :(

Ja nem írkáltam múlt héten, mert még nem volt idõm összerakni a gépet otthon, meg ástam, meg padlószõnyegeztem is. Meg Sikonda éjszakai fürdõztem is.

6kor itt is sötét van :(
Sei, soku Si.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
azt amit mondtál..hát ez a baj ...máshol én sem voltam még velük :D
kardió meg súlyok,beleférsz,így is a goda a leggyengébb láncszem :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Vazz, ezzel a bandával csak inni lehet... :D

És neveket kértem, hanem, hogy mi a terv, mit fogtok csinálni?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
alesz..
Goda,Duga,Bûcs,meg én...gyere belefész...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Lett új függöny. De tegnap csiszoltam karnist, meg festettem is és ma kiderült, hogy rosszat. Szal dupla meló, de megérte, mert jól néz ki. Nem is gondoltam volna, hogy egy-egy részlet milyen fontos az összképben!

Márinnyó: mit jelent a téli alapozás? Van olyan része, amit rehabos is tud csinálni? Kondi, úszás, spinning, ... Mert arra beneveznék!

Az 1.9-es szívódízel Partner, 250 kilóval túlpakolva... Na annak van hangja. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
szopós naphoz csak annyit hogy felháborító érzés volt az algúton mentem,alatta,és egy maserati quatroporte csattogott el melletem kb 30cmre...
hát kb itt kezdõdik egy autó hangja...valami rettenetes volt..

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

Ez ma úgy látszik tényleg szopós nap, mert nekem meg beszart a fotógépem, úgy totálmódon.

...az a hiperszuper? ne bassz Flash-el újra

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

És tényleg miért használsz Win98at?

Zsófi gépére kellett. azon csak Win98 fut, régi gép. 400as proci...csoda, hogy még mûködöik.