Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
:scratchhe

reményeim szerint javítható

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás

a levesbe vele:D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
áááááááááááááááááá.....nem hiszem el megint csinálja ezt a recsegést a sony, hogy rohadjon meg a szája!!!!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
hellló

reggel nem akartam elhinni, hogy már megint vagy még mindig esik...áááá...Mazsola is csak gubbaszt ebbe a nyomorék idõbe.

asszem elkaptam Kuszi nyavajáját és most már én is takony ízût köhögök. pfff

http://hosted.met-ar...t_err_157_8.jpg

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

Hétvégén csak csajozni, családozni, kutyázni, szexelni, bringát szerelni, futni, tekerni, aluuuudniii akarok!

....és fejlesztést vezetni! WTF??? GRAT!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Bazze. Jobbulást Zap gépének. Az nagy szopás. Se elõre se hátra?
Tömködd meg sárrral, szálljon rá a por, dobáld, csepegjen rá az esõ. Persze szeresd is. Én ezt csinálom egy ideje, és szerencsére bírja:).

Lassan visszatérek, csak még túrjuk a sarat. Check www.dirtpark.hu .

Hétvégén csak csajozni, családozni, kutyázni, szexelni, bringát szerelni, futni, tekerni, aluuuudniii akarok!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
wesley pipes :)

bebaszcsiztál,mi?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Reggelt!

Vazz, nem tudok aludni. Pedig direkt megcsináltam a délelõtti dolgomat tegnap, hogy lehessen dögleni, de hiába...

A hosszú hétvégén nem csinálunk valami kutyás, nem túl hosszú úrát, amit én s bírok? Holnaptól jobb idõ lesz!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
A metaxa veszélyes! Igyatok bort...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Na, holnap már kezdeném az edzegetést, Márinnyó!

Mikor szoktatok menni? Holnap is mentek? És hova? És mennyibe kerül? De most válaszolj is, mert harmadszor kérdezem, de értelmes válasz még nem jött... :)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

2006-os ADAC hibastatisztika:

http://www.adac.de/i...tcm8-179730.pdf

Én azt hittem a japánok odabasznak megbízhatóságban, de azon fõleg meglepõdtem, hogy audik vannak az élen szinte mindenhol, mert a wv motorokról elég sok rémhírt hallottam. na min1. ez van és kész.

Mit vártál egy német teszttõl? ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Giccses.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Mit tennél ha látnád, hogy egy veszélyeztetett állat veszélyeztetett növényt legel?

szétültetném õket :D

Aham. Akkor egy kábel valószínüleg meg van törve. Próbáltad más kábellel? Mondjuk akkor még mindig lehet valahol belül a probléma. Ugye nekem is el van baszódva az egyik mélynyomóm belsõ kábelezése. Csak nekem egy kis ducttape megoldotta a dolgot, és a mûködõ pozícióban van rögzítve a dolog. Majd egyszer széjjelszedem, és megcsinálom. Mint annyi mindent, ami el van tervezve...

nem a hangfallal van gebasz, mert kipróbáltam másik hangszóróval is és ugyanez volt a gond...általában alacsonyabb hangerõn kezdi el csinálni (max 12-ig a 30ból), de ha utána felküldöm 20 fölé egy pár másodpercre akkor kb félóráig jó utána. a szerelõk szerint egy S-master nevû digitális végfokkal lehet a gond, de amíg nincs meg hiba csak találgatnak...
most hazahoztam és semmi baja, ha megint csinálja visszaviszem addig amíg megnem csinálják

amúgy ilyen:
http://www.e-katalog...zoom1/31589.jpg

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Mit tennél ha látnád, hogy egy veszélyeztetett állat veszélyeztetett növényt legel?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát nem is fogok nekiállni szétbontani részegen egy hangszórót, ha alapvetõ barkácseszközökkel meg lehet oldani...

Bazzeg most meg szopat egy program. Mindjárt keresek valami alapvetõ ütõszerszámot, és megszerelem a gépet! ááááá
Imádom amikor 5 kattintásból megvan valami, de ha valami pici kiegészítést kell hozzá még hegeszteni, akkor 3 hétig kell barkácsolni.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
LOL !!!DUCK TAPE for PRESIDENT!!!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

csak én nem tudok beleszarni, mert ha elõjön a hiba akkor a jobb fele recseg vagy csak erõsebb hangokra szólal meg ami nagyon bassza a csõrömet...így nem lehet zenét hallgatni...nem tudom mit csináljak...

Aham. Akkor egy kábel valószínüleg meg van törve. Próbáltad más kábellel? Mondjuk akkor még mindig lehet valahol belül a probléma. Ugye nekem is el van baszódva az egyik mélynyomóm belsõ kábelezése. Csak nekem egy kis ducttape megoldotta a dolgot, és a mûködõ pozícióban van rögzítve a dolog. Majd egyszer széjjelszedem, és megcsinálom. Mint annyi mindent, ami el van tervezve...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

..nem tudom mit csináljak...

Mivelhogy, ugyebár fogyasztói társadalom vagyunk, ergo basszál be egyszer alaposan, eközben hallgassd míg elõ nem jön a hiba, ezen írtózatosan felidegesedvén fogd meg a cuccost és baszd ki a 10. emeltrõl, majd menj a Tecsóba és vegyél 1 újjat:-)))

amúgy õ: http://www.mc-nudes....y_gals/1/12.jpg jön házhoz

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

spinning vonzó,de leröviditették 1,5órásra..ez ne jó...

Egyenlõre negyed órára tervezek... Úgyhogy az nekem pont faszás lesz!

Magú: a szöszinek egér feje van, meg gizda. Ne adjuk le a szintet!

Most értem haza, pedig mára sok meló volt, de lehet, hogy még elmegyek Metroba, aztán akkor holnap alig lesz valami...

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
csak én nem tudok beleszarni, mert ha elõjön a hiba akkor a jobb fele recseg vagy csak erõsebb hangokra szólal meg ami nagyon bassza a csõrömet...így nem lehet zenét hallgatni...nem tudom mit csináljak...