Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Írta 2007. november 28. - 10:18

Magoo vazze! Veled mindig történik valami! Jobb vagy mint a Barátok közt!
Tehát ha jól látom, akkor Kokka hasonló módon választ fényképezõt, mint ahogy Márió autót:)?
Tiburon:
Akkor nekem milyen gépet javasolsz? Valami álnok óriás DH-t?
Jó tekerést!
És szép napot!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2007. november 28. - 10:05

De olyat ami teljesen elüt a stílusától,aztán azzal felvonulás CM-en hehehe
Írta 2007. november 28. - 02:38

Nem csak azért, hogy legyen egy harmadik vélemény is, hanem mert pl. a kis A75ösünk vert mindent, néha még a nála jobb kategóriákat is. Gondolom ez is hasonló, de lehet, hogy nem. Alszok inkább.
Aktuális civil
Írta 2007. november 28. - 01:46

Bocs az estéért h leléptunk,de hát...
holnap kora du légtlelenítés után Moszkitó,Risa,jakabhegy
pana szerintem elég jó,jókat is írnak róla
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. november 27. - 23:57

de Tomy meg Zap vágja ezeket
Írta 2007. november 27. - 23:54

Kokkk:
Ha ennyire mindegy, akkor nem állok neki fényképezõt keresni. A Panasonic pont jó lesz neked

Írta 2007. november 27. - 23:23

Hozzáértõk: segítsetek fényképezõt venni! Mármint váleményeket kérek. Nincs rá sok pénzem és nekem nem kell sok állítási lehetõség, nem akarok profi fotókat csinálni, inkább legyen kicsi, könnyen zsebrevágható, de azért ne legyen gagyi. Pölö:
http://www.pixmania....-75-fekete.html
vagy
http://www.pixmania....fx12-ezust.html
Bár nem baj, ha van valami hasonló olcsóbban is...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2007. november 27. - 18:46

Te bazmeg egy igazi szakbarbár vagy LOLOLOLOL!!!!!
...nem ezt babráltad a múltkor véletlenül??? hehehehe
de ez az

Írta 2007. november 27. - 18:29

Nov. 29. csütörtök 22:00
tech&house&breaks
RESIDENT DJ: Metha (NuBeatz) 0030-??
VENDÉG: Bergi (A38) 2200-0030
ENTRI.: Ingyenes!
voltunk sztritelin és a forraltborban valami esszencia volt...
este kicsit benézünk várorsba,én konkrétan 10ig..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2007. november 27. - 18:02

nem rátok szegény pécsiekre értem. csak viccnek szánom:)
Írta 2007. november 27. - 15:18

holnap kora du Moszkiantóval lehet mennénk högyre
meg faxizét kell fennem és nincs sehol ,mi?me nincs szezonya,azért...faszombeleverem,egy kurvabolt nincs ahol ilyet lehet kapni!?
azbazdmeg a buzikat...
felxelgetni,mi ahoz van eszetek..õõhh mocskos kölkök,öszefírkálnak mindent meg hangosan felxeletetik a fémet,me arra an eszük,mi?!
Írta 2007. november 27. - 13:45

Írta 2007. november 27. - 13:37

tegnap megakadt a flex üresjáraton és egy kisebb lángcsóva jött ki belõle, aztán bazi füst...gyorsan kihúztam, letettem. aztán +vártam míg kihül, bekapcsoltam és most megy frankón
Te bazmeg egy igazi szakbarbár vagy LOLOLOLOL!!!!!
...nem ezt babráltad a múltkor véletlenül??? hehehehe
Írta 2007. november 27. - 11:33

Eh. Nem tudtam kitekerni azt a szart, hogy körbe tudjam tekerni vele.TEHÁT mi ebbõl a tanulság REGGELT!!!?? Mindenki járjon bringával mindenhová. ...még oda is:-)
Tommy--csalódtam benned ..NEM tudtad megDUCTAPE-zni????:-)
Nah, most hívott a Passatrepairman, hogy kész a kocsi, és hozza a kulcsot

Írta 2007. november 27. - 11:14

egy jó autó 10 évesen sem öreg autó, a subaru meg csak 6 éves és a 126lovas verzió, azt nem gyopálják annyira.
de én ilyet vennék:
http://www.hasznalta...creenwidth=1280
ez sokkal jobb bármelyiknél, mint amit linkeltem.
éjjel voltam apámért városba. elég jól lefagyott 3ba simán kipörgött sík úton 30km-él, de újhegyi dombon föl tudtam jönni simán. annyira nem is szarok ezek a téligumik, bár nincs összehasonlítási alapom, hogy milyen lehet egy jó állapotúval, de simán tudtam vele menni azzal a tempóval mint a többi autós
tegnap megakadt a flex üresjáraton és egy kisebb lángcsóva jött ki belõle, aztán bazi füst...gyorsan kihúztam, letettem. aztán +vártam míg kihül, bekapcsoltam és most megy frankón

Írta 2007. november 27. - 09:39

bár itt meg azért a 2M bõven megvan...
ilyen idõs subarut szabad venni?én nem tudom..
Írta 2007. november 27. - 09:36

Tommy--csalódtam benned ..NEM tudtad megDUCTAPE-zni????:-)
Írta 2007. november 27. - 00:57

Ha beszarik az önindíó, akkor még mindig be tudom tolni, de ha nem kap üzemanyagot, akkor tolhatom hazáig...ja csak a sok inditózástól majd az öninditó fogja bemondani az unalmast...
az autóelektronika azmõgy nem bonyolult. ha valami nem szikrázik akkor kontaktspray, ha valami szikrázik és nem kellene akkor szigetelõ szallag:)
És mennyi kontaktspré kell egy szakadt tekercshez?
Bazz. Okoskodni én is tudok.
És a faszom 43as busz olyan lassan jött le a dombról, hogy én 4x fordultam volna meg annyi idõ alatt. Szegény öreg nyugdíj elõtt álló sofõrt minek kínozzák ilyennel? Áh.
Írta 2007. november 27. - 00:36

Írta 2007. november 26. - 23:34