Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
http://piacter.bikem...t=105074&cat=15

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ma reggeli oktatófilm ajánlatom:
Pumpálj és kanyarodj

Még hogy a DH nem tömegsport:
Megavalanche Peru 2007
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Anyád hogy van?! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
שמ-תואר חנוכה !!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Eurosport-on megy a lion-i 4X MegaValange. Naggggggyon brutál!!! A bemondó meg ilyeneket mond (írom fonetikusan) hogy Greg Minnór, Stív Pet, Szédri Gársziá, ... Kész.

Most jön a DH. Valami 35 kilóméter DH, kicsivel több, mint 2500 méter szint. A rajtnál mindjárt esik valaki és kb a mezõny harmada bukik. Ilyet akarooooook... 2 városon is átmentek, meg csatornákon, meg amit akartok. Pascal lett a 3.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Reggelt!

Boldog Mikut! Bár az én cipõmben nem volt semmi... Ezért nem jó külön lakni. Itt nincs kémény és kulcsa sincs...

Jah, Shoshi, tegnap este eszembe jutottál! Véletlenül elkeveredtem egy Ganxta Zolee és a Cartel koncertre és velem volt egy ismerõsöm, aki nagyon jóban van BigDadyLacával és koncert után ott maradtunk dumálni, meg inni (ami ingyen volt :)). Hát ezek pöcsök, olyanokat sztoriztak... De abszolút normálisak. És mindjárt tetoválni akarták a lábamat. :)

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
MIKULÁSOS JÓREGGELT!!!!

Én úgy tudom, hogy a Miki az este alatt rakja a cipõkbe a csokit, virgácsot, tehát azokat MA reggel kapod meg. A kisjézus jön 24.én este olyan 7-8 körül--legalábbis akkor ér oda hozzánk:-)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Jan. 6. vízkereszt. A bénák akkor bontják le a karácsonyfát. A jobbak megtartják húsvétig! ;)

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Itt, a fr. tanárnõ szerint(aki mellesleg török) nem nagyon tartanak mikulást. Karácsony újjév, meg most volt ez a boros hülyeség, akkor Jan 6.- án van valami király avatásuk--ennyi

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

aludnék...bazze :) hejesírás..

Paradoxon... :D

Zapat, képek faszák! Kedvet kaptam megint elmenni oda, már régen voltam.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
meg utána a desszert...hheheeh

votlam am is tekerni,este meg hajlítjuk a vasat,kb 7tõl 9ig lehet csatlakozni!!

mindenhol forraltbor!!!!ez tarthatatlan!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
közös fõzés legfaszább.

Aktuális civil

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
boldog mikulást tökfejek :D

http://d-eyes.pganet...os/dscf7858.jpg

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
közös fõzés...most megszívtad mert megmutattad neki hogy hol lehet kinyitni a gázcsapot:)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
aludnék...bazze :) hejesírás..

Képek felháorítóak!!

mivel nem találtam meg még a házat ahová költözünk,neki álltam megtervezni...hááát alkul :)

Délután én is nyeregbe ülnék..bár egy rekreációs remete vhegy teca kör lesz csak,mert este gyúrás..

jah,megvolt az elsõ közös fõzés az este...szorul a hurok :) :) :)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

Shish--ez elemes, de azért kösz, végül is fateromnak kellene.

Jah, aszittem Neked kell, mert a "Tibor" és az "elektromos" szavak nálam szorosan összefüggenek:D!

Vazze, olyan a talaj az erdõben NagyT-tõl lefelé, hogy legszívesebben azon aludnáák:D!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

Kannák :Dhttp://www.mastasia.com/main.htm

Ez már elég beteges!!! REGGELT!!!
1enter:-)
2enter:-)
Ezeknek 1-1 fa@&z van a mellbimbójuk helyett:-)

Ez nem az a kajamelegítõs termócucc, azt is ismerem , de ez többször ójrahasználható.
Shish--ez elemes, de azért kösz, végül is fateromnak kellene.

Zap--látom most áttértél a DARK oldalra

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

tele a város forraltborossal!!esti sztríteléésel öszekötni egyik nap,fotógépet tesztelve... hm?

Jó ötlet! Mennyünk valamikor (Na ez a nehezebb része...)!

Ha lesz legalább tíz fok, akkor megyek ma egy karikát koradélután!

Tiborka:
Én csak ilyenrõl tudok - http://www.mountainb...id_product=9134

Szép napot!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
Onnan vitték az erõmûbe a szenet még régebben. Mennyi vasat elloptak onnan a megélhetési bûnözõk. Egy idõben õrizték is amíg volt valami gazdája. Belülrõl meg elég para az egész, mert eléggé megviselte a gerendákat az idõ.

Nekem van ilyen HotPad kézmelegítõ, de ez nem fõzhetõ. Bármilyen hegymászó boltban lehet kapni, de cipõben nem mûxik, mertkellnekiazoxigén :D
Sei, soku Si.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
De, az összes ott van.

Aktuális civil