Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts
Mi itthon szobázunk,Siller gyomorban(kösz Marci ez finom)aztán megnézzük a Homilendet! Holnap baszok az alkotmányra és elmegyek tekerni nem tudom mikor és hova. T-rex gecikemény volt, mindenem fáj! Ma annyi minden történt hogy már nem is emlékszem, egy a lényeg, a Dakker nagyonkemény lesz!;-)

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

Mi holnap reggel 9-kor Komlóról 11 fővel támadunk Melegmány felől, majd Lapis, Orfű, Vágotpuszta stb..

ejej.. a Bojler csak csütörtökre készül el, így én nem tudok, csak szeretnék menni.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts

Mi holnap reggel 9-kor Komlóról 11 fővel támadunk Melegmány felől, majd Lapis, Orfű, Vágotpuszta stb..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Akó én most lemegyek a Szobába ;)

Ezt meg a keddipéntekre:

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

64986_519379_784x523.jpg

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Huh, mennyire nem mindegy, hogy egy változó úgy van-e leírva, hogy CartonsPerMC, vagy cartonspermc.

Akkorát néztem ez utóbbin, hogy az mit keres a programban :D :D

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

http://dirt.mpora.co...foes-21-4x.html akarok egy ilyet...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

Ide is berakom, pedig nem bringás, és még meztelen segg is van benne :D

dekurvajóhelyenvoltatok!!!!!!!mof mint valami gonosz kobold a tűz körül .)

találtam tegnap fa-cserje-mindenféle zöld ültetése közben egy pendrájvot..egész nap azon gondolkodtam hogy milyen csuda dolgok lesznek majd rajta,pl videó.. feketepákó győzikével együtt a kortárs magyar irodalomról vitatkozik TGM és PNL-al, közbe hajdúpéter moderál és kérdez kiszeltündétől, illetve a szünetben rékasikároly monodrámát ad elő saját magával vitázva spondeus és daktilusokban. vagy esetleg pár elveszett Munkácsy kép van összerajzolva egy Dalit megszégyenítő kreativitású 6,5éves kislány íróasztalán a szénskiccek között, vagy legalább pár földönkívüliről fotó miközben a piramisokat építik igazi munkásdekkel a szájukban támaszkodnak a szfinxek fején..de semmi..egy szaros, lukas zoknis, mosatlant elöl hagyott konyhapulton pucsító lenőtt hajú,narancsbőrös tiniribanc se..hát van igazság ?! 

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Ide is berakom, pedig nem bringás, és még meztelen segg is van benne :D

• albertfish likes this
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

toronte

toronte

vendég

• fórumtag
  • 446 posts
  • LocationPécs

Holnap 11:00kor indulunk páran Pálosoktól. Akinek van kedve csatlakozzon!

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

ha minden jól megy,nem akarom elkiabálni,akkor gyerektáborba vagy karbantartó személyzetnek, egész nap f150el csapatni, vagy erdei táborba fotó,meg túra, meg mittom én táboroztatni,kempinget,tüzet kirándulást csak tecsőn látott dagadékokat

beszéltük multkor ezt a videót...  5s állvány és minden egyéb nélkül,simán kézből..

volt lakótársam a nyáron ment ki, kidolgozta a belét is a konyhán:) de azért teccet neki, utána utazott sokat.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

Milyen amcsi te Dán-Holland fiú!?

ha minden jól megy,nem akarom elkiabálni,akkor gyerektáborba vagy karbantartó személyzetnek, egész nap f150el csapatni, vagy erdei táborba fotó,meg túra, meg mittom én táboroztatni,kempinget,tüzet kirándulást csak tecsőn látott dagadékokat

beszéltük multkor ezt a videót...  5s állvány és minden egyéb nélkül,simán kézből..

Edited by albertfish, 2013. October 21. - 23:16.

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,930 posts

THX a csomagot!!!

Bár a számoktól beájultam... :blink:

Végre eljutottam a nagy bicóval toronyig,k...fasza a talaj és jól jött a gépnek a komplett zsírzás és csapágy csere Maribor után!

Mintha nem is az a mozgás lenne..minden vaj puha!! :rolleyes:

Szerda csak light ..max 2 óra...meló van a ház körül..még mindíg! :wacko:

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,299 posts

Én meg rommá zabálom, meg szaunázom, meg wellnesselem magam Siófokon... meg egész héten szabi is még!!!!! Sejhaj!!! Szaunából ki, medencébe be, onnan gőzkabin, onnan medence, onnan masszázs, onnan bár.... Habzsidőzsi!!!!!

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!

"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"

"Our bikes bring us to places school never could!

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts

PéGé, bedobtam!

IE10en nekem penge a fórum! Borotváltlábúak eltekertek, hurrá.

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Munkavállalói, turista, vagy diákvízummal mész?

Ma eléggé felbaszták az agyam, a dohánygyárban káosz van, a programom baszakszik, a kínaiak kibaszott lassúak, és ráadásul még hétfő is van!

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

http://vitaminl.tv/video/1

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts

Milyen amcsi te Dán-Holland fiú!?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

éves jócselekedetem megvolt idénre, fát és kis cserjéket v miket ültettem a megyeri téri kereszteződésben .) remek reggeli torna volt ásózni :D

bringa nekem csak outit,főleg fixen mert hogy majd amcsi után lesz szerintem nagybicóm :(

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts

Én is tovább aludnék, de a tegnapi példából okulva tényleg érdemes elindulnunk 9-kor. 

Szóval, vasárnap is 9-kor indultunk hatan és 38km-t mentünk csak (igaz 1200m szinttel), mégis fél kettő körül értünk haza. Pedig nem is pihentünk sokat és csak egy defekt volt.

Ráadásul délután még tudtunk más programot is csinálni (kutyázás, család, kúrás, miegymás).

Edited by Chicken, 2013. October 21. - 07:15.