Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

túl komoly vagy:-)

én lehet hogy megyek 1 outit valamerre

Ennyire azért nem lehet komoly a probléma veled sem. Országútit ilyen idõben???
Teljesen száraz részeken lehet ma, meg holnap bringázni! Utána megint jön a dzsuva.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

Látszik, hogy otthon vagy az ilyesmiben, de azért elárulom, hogy nem horgászásról szól a dolog ;)

túl komoly vagy:-)

én lehet hogy megyek 1 outit valamerre

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
lótól.
szerintem éger tetõ fele jövünk zöld körön tegnap arra jöttünk le gyalog. volt fröcsögõs sár ja, de én kedet kaptam. meg már felgyorskötözõztem a sárvédõmet a múlt heti után:D

majd csörgök ha indulunk fenntrõl, oszt ütközünk éger tetõn.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
És fél4kor indultok Újhegyrõl, vagy Tecától, vagy akármi?
Mondjuk én 5-6 fele fogom feltolni a képen Éger-tetõre. Szóval esélyes, hogy valahol találkozunk.
Amúgy ha Éger tetõ fele jöttök le (zöld kör), akkor a sáncnál van kis sár, de sok levéllel. Aztán utána pár helyen folyik a víz, és az fröcsög.
A másik úton, amerre az elsõ Rajzás ment, ott az S kanyarig tiszta minden, csak a falevelek sokan vannak. Utána meg Éger tetõig sár, fröcsögõs, mély, meg buzi.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
fél4kor megyünk egyet. vszinû jakabhegy.

postán bejött egy öreg faszkópé és odament egy a sorban álló nõhöz és elkezdett vele veszekedni, hogy nem tud kiállni a kocsijától. a nõ mondta, hogy 1 perc és megy. faszi meg at mondta, hogy nincs rá 1 perce. erre mikor a nõ ment ki, a faszi elgáncsolta. hihetetlen milyen emberek vannak. ráadásul a nõ kb 2 percig volt csak bennt. szivesen ráhugyoznék az ilyen ember fejére.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Na, látszik, hogy valaki figyelt rendesen!
Inni, ordítani, ritmusra vonaglani. Azt hiszem kb. ez a lényeg.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
öööö...hanem?
be kell baszni?

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Látszik, hogy otthon vagy az ilyesmiben, de azért elárulom, hogy nem horgászásról szól a dolog ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
És szerinted közülünk hányan horgásznak??? Te.....

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
jaja!

mitõ lehet hogy az xp nem ismeri fel a sony pen driveot?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Mai nyomozgatásom végkövetkeztetése: június 20-21-én lesz Fising On Orfû Fesztivál.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Mer oda voltunk meghívva.

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Szarvaspörköltért miért kell a Balatonra menni?

Este alig bírtam elaludni annyira bizsergett a lábam. Ma szerintem csak óvatos Éger-tetõ lesz a dologból. Azon gondolkodom, hogy körbejárom ott a tornapályát. Tudom, hogy nagy lófazs az egész, de most ehhez van kedvem.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Nu pagagyi.
Ezek szerint jó volt a Szársomlyó. Hát, kár, hogy nem tudtunk menni... Képek?
Mera balatoni szarvaspörit is nagy kár lett volna kihagyni. Mer olyan jó volt, hogy húú.

Menni kell tekerni, mer szerdától megint hokit mond.

Ja, mégvalami. SOHA többet nem akarok vonatra ülni. Valami iszony durva volt, csak morék voltak, meg nyugdíjasok...Mint valami rossz zombifilm

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

a ladások ellopták a mentõautót, mire a mentõsök a ladával eredtek utánuk.ezt meglátta egy rendõr aki a ladás után hajtott, mivel tilos megkülönböztetõ jelzést használó jármûvet követni, de mivel a lada nem állt meg, erõsítést kértek. a tûzoltók meg azért jöttek, mer a mentõsöknek égett a pofájuk, hogy ladával kell üldözniük a mentõautót.

na megmásztuk jakabhegyet. találkoztunk 2 kerékpárossal is, akik mérhetetlen természetkárosítást végeztek, mer bütykös gumival közlekedtek és biztos elfojt a fék meg a teleszkópos villa olajuk is. de majd adok én nekik szlikk gumit meg tanyabájkot e!

na jóccakát.

holnap jakabhegy vki? 2-3 órától.

Magoo,bazz fejlõdsz! :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

Valami akció van valahol a közelünkben, mert jött egy mentõ, aztán két rendõr, de õk úgy tûntek egy Ladást üldöznek, aztán 2 tûzoltó...

a ladások ellopták a mentõautót, mire a mentõsök a ladával eredtek utánuk.ezt meglátta egy rendõr aki a ladás után hajtott, mivel tilos megkülönböztetõ jelzést használó jármûvet követni, de mivel a lada nem állt meg, erõsítést kértek. a tûzoltók meg azért jöttek, mer a mentõsöknek égett a pofájuk, hogy ladával kell üldözniük a mentõautót.

na megmásztuk jakabhegyet. találkoztunk 2 kerékpárossal is, akik mérhetetlen természetkárosítást végeztek, mer bütykös gumival közlekedtek és biztos elfojt a fék meg a teleszkópos villa olajuk is. de majd adok én nekik szlikk gumit meg tanyabájkot e!

na jóccakát.

holnap jakabhegy vki? 2-3 órától.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Akkor nem tudom...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
De ezek kb. 1 perces késleltetéssel mentek egymás után...
Meg a mentõ ment legelöl...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hát akkor elkapták.
Csak nem túl szolídan. :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Valami akció van valahol a közelünkben, mert jött egy mentõ, aztán két rendõr, de õk úgy tûntek egy Ladást üldöznek, aztán 2 tûzoltó...

Amúgy kurvára kifingottam. Gabesszal mentünk egy Jakab-hegy kört. Igyekeztem lépést tartani, aztán most nehezen mozgok...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök