Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
Fekete ut,hegyhat dulo,remete,lapis,zoldh.,allatkert,tettye volt a kör német stílusban(túlfújt gumikkal)!:-) Izomláz donátus után végre gone! Rotarin rajzottak a Dugamarciéscsaja jellegű turisták!:-) Most diót török és sört iszom(diósör az jó?) diszkózunk és kókuszos süti készül fuckyeah!;-)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

http://totalcar.hu/m...epsegek_foldje/ ide talán jobban mennék mint Cali-ba..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

http://index.hu/belf...ngyen_parkolni/

tekerés nekem csak aszfalt .(

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

fél egy körül indulunk, Orfű a cél, leginkább patakmedren keresztül. visszairány még nem eldöntött.

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Valamit nyomatnék; de csa délután jó! :)

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Holnapra Mettyúval olyan 11-12 körüli indulással és nagy valószínűséggel Orfű felé irányított kerekekkel mennénk valamit. Legalábbis eddig ez a legjobb ötlet ;)

Sütni nem akarunk.

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás

Ákossal sütöttünk egy szalonnát Patacsi pihenőnél, aztán ő Teca felé haza, énmeg egy panorámát gurultam. éééés az eddigi legfaszább élmény volt azon a pályán! asszem ezt hívják úgy, hogy flow :D aztán Éger-tetőről lefelé volt egy kis talajmintavétel, de semmi komoly. ez egy boldog nap. legyenmá ilyen holnap is!

megírjátok, hogy kinek mi? nyilván nem lesz mindenkinek jó, úgyhogy majd törekedjünk kompromisszumra.
mof: 10órás optimális start, lehetőleg nagyobbacska kör rohanás nélkül, random ponton sütögetéssel.

én is sütögettem volna miért nem szóltál?!

Napkin 001 módosította - 2013. október 25. - 18:37

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

nem tudom még holnap mikor jó. de max egy kis karika lehet jó. nagy vasárnap lehet.

ehh:

http://www.youtube.c...6VEPXYaI0#t=109

lol.gif

Magoo módosította - 2013. október 25. - 18:06

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

-M es karriomor vastagabb széldzseki a régi felett 2e körül

hogymi? :D ezt dekódold lécci, mert ha a kabát-kérdésre gondolsz, akkor még mindig ott van a helly hansen, amúgymeg nemértem :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

Ákossal sütöttünk egy szalonnát Patacsi pihenőnél, aztán ő Teca felé haza, énmeg egy panorámát gurultam. éééés az eddigi legfaszább élmény volt azon a pályán! asszem ezt hívják úgy, hogy flow :D aztán Éger-tetőről lefelé volt egy kis talajmintavétel, de semmi komoly. ez egy boldog nap. legyenmá ilyen holnap is!

megírjátok, hogy kinek mi? nyilván nem lesz mindenkinek jó, úgyhogy majd törekedjünk kompromisszumra.

mof: 10órás optimális start, lehetőleg nagyobbacska kör rohanás nélkül, random ponton sütögetéssel.

-M es karriomor vastagabb széldzseki a régi felett 2e körül

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

Köredzés jó!
2 max 3 féle gyakorlatnál ne csinálj többet,mert az egyik "levesz" a másikból.
Sorozatszám meg 4x8,10,12.
Súly,először kicsi,a rendes végrehajtás és mozgás koordináció miatt.
Nagy súly csak ha van veled segítő,apróbb lépésekben.
A gyakorlatok közt ne legyen sok idő!
Ne feledd a pihenést,az edzésnapok közt!
De segítek szivesen!
:)

Szuper! fejbentartom! köszi!!

http://www.buzzfeed....r-happened?bffb kis nosztalgina..

tekerésről nem akarok hallani :D de szombat éjjel városban tekerős leglaább lesz,ma meg ha valakit érdekelnek az ilyen futáros hipszterkedős bringás videók szobába lesz pár 

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

Ma nem hiszem, hogy összejön!

Egy futás valószínű!

Vasárnap meg tekerés Villányban, ha minden jól megy!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
Ma valaki tekercs? Egesz napom szabad, ugyhogy akar nagyot is lehet.

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Köredzés jó!
2 max 3 féle gyakorlatnál ne csinálj többet,mert az egyik "levesz" a másikból.
Sorozatszám meg 4x8,10,12.
Súly,először kicsi,a rendes végrehajtás és mozgás koordináció miatt.
Nagy súly csak ha van veled segítő,apróbb lépésekben.
A gyakorlatok közt ne legyen sok idő!
Ne feledd a pihenést,az edzésnapok közt!
De segítek szivesen!
:)

mozsafsik módosította - 2013. október 25. - 07:55

• albertfish kedveli ezt

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
A lényeg, h ne cserérgesd úgy, mint a bringádon a cuccokat ;-D
  • Chicken kedveli ezt

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

A lényeg hogy kitartó legyél és folyamatosan csináld (huzamosabb ideig). Mindegy mi az. Inkább nagyobb hangsúlyt fektetnék arra hogy helyesen csináljam a gyakorlatokat és ne erőltessem túl magam (tönkretéve az ízületeket). Valahol már zavar amennyi tudományt belevisznek az edzésbe. Földi halandó szintjén a heti 3-4 alkalom nagyon is dicséretes, sokáig el lehet vele jutni. Azt úgy is érezni fogod miben vagy gyengébb és arra lehet koncentrálni (valszeg ott is lehet a legtöbbet fejlődni). Ehhez persze ki kell próbálni minden kínzóeszközt, mert mind más izomcsoportot mozgat. Nekem sokat segített amikor volt mellettem tapasztaltabb és mutogatták tanították hogy mit-hogyan-mivel.

Ha nagyon érdekel a dolog én fogadnék egy edzőt, vagy megkérnék egy hozzáértő havert 2-3 alkalommal jöjjön el, mutassa meg mi mire való és onnan már ki tudod találni mi kell neked.

ezen a részén túl vagyok, kimondottan arra vagyok kíváncsi hogy jobb,ha egy eszközön nyomom egybe és utána váltok,vagy ilyen forgó szerűen haladok

súlyok sose érdekeltek,csak amig nincs bringa kell valami ami leköti az enerigákat

bár ma felirtam hogy miből mennyi mekkora súllyal..mh..)

toronte

toronte

vendég

• fórumtag
  • 446 hozzászólás
  • LocationPécs

edzős figurák,valami ötletet mondjatok hogy hülyeséget csinálok-e v sem

van ugye most hogy iskolába járok és ingyé van a kodni..no ennek örömére fel szoktam menni 3-4x a héten ahogy kifutja épp az időből.

eléggé eluntam a 4kör mindenből 6-8at, aztán ma kipróbáltam a rendes edzés után,hogy maradok kicsit és ilyen "köredzés" szerűen megyek a szereken végig ( először kati,aztán herka,trinyó,fű,eki,bélyeg,stb :D) igy kb pihenő nélkül -fekveny.-háthoz-mellhez húzás-evezés-döntöttpadon nyomás ilyen ketrecben vagy mi ez-meg franciarudas bicepsz..szóval hogy ez jó -e igy vag ymindegy igazából.

meg agyalok ezen a 4x8as dolgokon is hogy lehet hogy inkább 4x3-4kéne nagyobb súlyokkal..

A lényeg hogy kitartó legyél és folyamatosan csináld (huzamosabb ideig). Mindegy mi az. Inkább nagyobb hangsúlyt fektetnék arra hogy helyesen csináljam a gyakorlatokat és ne erőltessem túl magam (tönkretéve az ízületeket). Valahol már zavar amennyi tudományt belevisznek az edzésbe. Földi halandó szintjén a heti 3-4 alkalom nagyon is dicséretes, sokáig el lehet vele jutni. Azt úgy is érezni fogod miben vagy gyengébb és arra lehet koncentrálni (valszeg ott is lehet a legtöbbet fejlődni). Ehhez persze ki kell próbálni minden kínzóeszközt, mert mind más izomcsoportot mozgat. Nekem sokat segített amikor volt mellettem tapasztaltabb és mutogatták tanították hogy mit-hogyan-mivel.

Ha nagyon érdekel a dolog én fogadnék egy edzőt, vagy megkérnék egy hozzáértő havert 2-3 alkalommal jöjjön el, mutassa meg mi mire való és onnan már ki tudod találni mi kell neked.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
Ez zsír, lehetne vele veretni a plázában:

http://m.youtube.com...player_embedded

Magoo módosította - 2013. október 24. - 22:16

• mof kedveli ezt

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

edzős figurák,valami ötletet mondjatok hogy hülyeséget csinálok-e v sem

van ugye most hogy iskolába járok és ingyé van a kodni..no ennek örömére fel szoktam menni 3-4x a héten ahogy kifutja épp az időből.

eléggé eluntam a 4kör mindenből 6-8at, aztán ma kipróbáltam a rendes edzés után,hogy maradok kicsit és ilyen "köredzés" szerűen megyek a szereken végig ( először kati,aztán herka,trinyó,fű,eki,bélyeg,stb :D) igy kb pihenő nélkül -fekveny.-háthoz-mellhez húzás-evezés-döntöttpadon nyomás ilyen ketrecben vagy mi ez-meg franciarudas bicepsz..szóval hogy ez jó -e igy vag ymindegy igazából.

meg agyalok ezen a 4x8as dolgokon is hogy lehet hogy inkább 4x3-4kéne nagyobb súlyokkal..