Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Írta 2008. április 08. - 16:32

este meg melózok.. ufck
Írta 2008. április 08. - 16:13

Zap most akar kihívni egy Éger-tetõ, Éger-völgy versenyre úgy, hogy én a Passat-tal leszek

Írta 2008. április 08. - 15:50

De többet nem tudok.
És most ébredtem, úgyhogy nem is érdekel.
És lehet, hogy nem is...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. április 08. - 14:13

Sala, velem találkozhatsz, de csak ha mondod, hogy "te vagy a legjobb barátom"... Ami ugye percenként változik.

Csak az a baj, hogy nálunk vasárnap mindig van nagy csládi kaja. Szóval a kísérõsdit azért is nem ajánlottam fel.
Hol lesz amúgy a project?!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. április 08. - 13:58

Mario lett a céltábla, úgylátom mindenki pikádózik rajta: ))
Leginkább a számítógépén inkább. És azért ez nem minden elõzmény nélküli.

Kokknak én nem kivánok boldogat, mert már kívántam.
Tekerni kell menni de még én sem tudom mikor, mindenesetre a lámpát töltöm már.
Aktuális civil
Írta 2008. április 08. - 13:52

du nem tudok mert 3tól vizsga estére meg menni kell nagyot mondani
nincs tele a faszom a poénokkkal:rocketman ..ááá kicsit semm..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2008. április 08. - 13:37

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2008. április 08. - 13:04

És akkor úgy csinálja, hogy észre sem veszi...
De ja, sorry!
Egy kalappal a vizsgához!

Utána jössz tekerni?
Csak mert lassan ki kéne találni, hogy hogyan megyünk...
Írta 2008. április 08. - 13:00

Lehet hogy legközelebb baseballütõvel fog megjelenni oszt majd néztek nagyot!

Írta 2008. április 08. - 12:54

De lehet, hogy nem is számít...

Írta 2008. április 08. - 12:43

aszittem a sunday-re mondod hogy jó több okból. (mert az!: ))
arra írtam hogy veddmegazenyémet!: ))
Írta 2008. április 08. - 12:41

Ködönöm!
Írta 2008. április 08. - 12:17

ami ugye mint udjuk kurvajó,több okból is...
Jót szóltál!! (veddmegazenyémet veddmegazenyémet szzzuuugera)
ehhez mit szóltok: http://piacter.bikem...t=128764&cat=15
nekem bejön
ma mennék én is de csak lájtosshat mer támadja valami kór a testem.. pantieaux 4-et mondott, de én elõbb fent leszek sztem..
Kookkk úrnak 'appy birthdae! (hanyas vagy?)

Írta 2008. április 08. - 11:57

Csak a katakombákat ne áruljuk el senkinek!!!
Írta 2008. április 08. - 11:57

Írta 2008. április 08. - 11:54

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2008. április 08. - 11:50

Látom, Pántya már fûzi a kis nagyszájú köcsögöt, hogy jöjjön el a következõ Katonabogarak rendezvényre, május elején Orfûre, hogy végre lealázzuk az arcát! Felvonós pályákon mindenki tud menni! Zokogva hajítja majd a Pécsi-tó nádasába a Vaslovat!

A Katonabogarak titkos földalatti mozgalma mindenhova elér!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2008. április 08. - 11:40

Jöjjön háziversenyre ez a nagypofájú gyerek és majd meglátjuk!
Mert én ám intense gumival megyek... :afro:
Írta 2008. április 08. - 11:38

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2008. április 08. - 11:37

Hehe Tomi, ez nagyon nagy!
Bár igaziból azt is mondhatják, hogy kapd be kis buzi...

Az meg, hogy nálunk sokszor kell vizsgázni, még lehet, hogy jó is.
Mert hogy iszonyat sok balf@sz van a kormány mögött és õket valószínûleg nem vágták meg elégszer...
Ha jó az idõ, én is akarok menni. Mit mentek és kb mikor?