Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát AM-et biztos nem vennék. Az 1 évig bírja még Atus alatt is...
Nekem a 2003-as Drop Off-om még egész jól bírja. Valami hasonló strababíró cuccot kellene vennem. De egyenlõre lófasz.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

Magoo, neked ez a váz kéne ;)
Nekem meg akár ez a teló is jó lenne...
De NEM VESZEK SEMMIT!
Jajj, ez az ATA2 is lehet, hogy jó lenne...
A picsába...akkor se veszek még...

hát ennyiért nehogy megvedd a z150et
chickennek ennyiért rendeltünk am sl2-t, ami azért jobb villa.
a konát meg fõleg ne:)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ejj bazmeg 87e, egy hátsó agyért...
De ettõl függetlenül kéne, ha már a kormánycsapágyam 30e :D
És a Fit-Boys viszonteladójuk!!!! Ez beszarás...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát nem áll messze a valóságtól a dolog. Hiszen ha afa leszedte Ernõ szmüvegét, akkor legközelebb a szemgolyóit szedi ki. És akkor már mindjárt fennt is van a májusfán ;)

Inkább Márió mondjon véleményt a Z150-rõl! Neki volt ugyebár. És az mennyire volt szar/fasza/elmegy? Annyit tudok róla, hogy nehéz.

A nyíregyházi kurvaképzõ tanoncai...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
ilyen kellett volna a májusfára :D

http://homar.blog.hu...bb_gyerekjateka

vele meg tudnék mit kezdeni:

http://index.hu/gal/...velvet/aniston/

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Örülnek az eredménynek. De miért nem rakták be a másik kategória eredményeit is? Eh. Meg ez zsolo képe... Csak valahogy a dalmamagon élesebb.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
jah ez télleg nekem való! csak most nem fussa, de még idén úgy is veszek én is hátul ficcenõs vázat!

Rocsi: tárcsatisztítót még nem próbáltam, mert nem igazán bízom benne, de egy próbát megér. fékbetét új, olajcsere légtelenítés, csiszolás volt. de igazából új kora óta nem olyan mint kéne, csak eddig nem tûnt fel, mert v-fék után így is sokkal jobb volt. azt hittem ennyit tud.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Magoo, neked ez a váz kéne ;)
Nekem meg akár ez a teló is jó lenne...
De NEM VESZEK SEMMIT!
Jajj, ez az ATA2 is lehet, hogy jó lenne...
A picsába...akkor se veszek még...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ha jól látom felrakták az orfûi videjót...

Erre meg is éheztem...
Rendeltem is egy fahéjjas pizzát ;)

Ma reggel meg kellett húznom a rugóstag felsõ csavarját. Érdekesen kotyogott a váz, és az volt az oka.
Hétvégén valamelyik nap (nem tudom melyik napom lesz szabad), kéne menni kis Jakab-hegy nyugati oldal felderítést.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts

Csáó,

Ráérek Vasárnap szóval, ha kell akkor megyek a Dirtparkba.

Ja mondjuk bringáznék is már, még az a jó, h nem lehet elfelejteni bár már lehet elfelejtettem :D

Köszi Xen, nyugtáztam, hívlak a részletek miatt! Korán kell majd kelni sztem!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

mi az itteni elco elõtt szereltünk defektet. persze már megint Ernõ :D most szöget fogott.

aztán voltunk 1 laza tornyot, mer csak az fért bele. 7végén meg vmi nagyobbat kéne veretni.

és nem fog az elsõ fékem továbbra sem. holnap kicserélem a tárcsát a hátsóval, mert olajat, betétet már cseréltem benne azzal biztos nincs gond. és ennél jobban sose fogott, eddig meg nem tûnt fel, de mostanába sok ember fékét próbáltam ki és mindegyik sokkal jobban fogott, még pont olyan is jobb volt mint az enyém. bb7 185ös tárcsával torán is kb 28szor jobban fogott. szal nem értem. nemtom van e ilyen, de szerintem maga a tárcsa gyári hibás vagy mttomén

betéteket tisztítottad?
megcsiszolni, tárcsatisztítóval befújni, letörölni, és ezt kb. 5ször. nálam nagyon sokat segített.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Tegbap "dr" lett az egyik barátom.
Ki nem néztem volna belõle... :P
Ezért most fáj a fejem, ami nem könnyíti meg a mai melót, de délután kurv@ nagyot fogok csapatni!!!

:D:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
mi az itteni elco elõtt szereltünk defektet. persze már megint Ernõ :D most szöget fogott.

aztán voltunk 1 laza tornyot, mer csak az fért bele. 7végén meg vmi nagyobbat kéne veretni.

és nem fog az elsõ fékem továbbra sem. holnap kicserélem a tárcsát a hátsóval, mert olajat, betétet már cseréltem benne azzal biztos nincs gond. és ennél jobban sose fogott, eddig meg nem tûnt fel, de mostanába sok ember fékét próbáltam ki és mindegyik sokkal jobban fogott, még pont olyan is jobb volt mint az enyém. bb7 185ös tárcsával torán is kb 28szor jobban fogott. szal nem értem. nemtom van e ilyen, de szerintem maga a tárcsa gyári hibás vagy mttomén

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Gumiragasztás rulz.
Gondoltam ma esti programnak jó lesz a belsõ ragasztgatás sör mellett. A defektmentes trutyis belsõn volt 5 lyukacska. De ezek addig nem okoztak gondot, amíg nem nyúltam hozzá. Mondjuk fennt van egy ideje. De nem tudom eldönteni melyik CM elõtt vettem. 2006 április, vagy 2007 április? Asszem ez utóbbi, de akkor is 5 tüskét fogott meg...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Háborús övezet Uránvárosban
Amúgy elég jól néz ki az a ház kívülrõl is. Látszik rajta, hogy azért volt ott valami.

Na, megjött a jegesmedve, de mondtam, hogy téves cím. Erõsködött, megmutattam neki, és most nyafog. ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
re

borbála hídnál kigyulladt egy kamion a bal elsõ keréknél, de a sofõr meg 2 másik kamionos eloltotta poroltóval, pedig haza akartam ugrani grill begyújtó folyadékért :D

nem igaz, hogy sosem veszek észre semmit, csak néha nem. a lassító meg elõzõ nap nem volt ott na. úgyhogy Tomy basszon meg a jegesmedve :D ;)

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Csáó,

Ráérek Vasárnap szóval, ha kell akkor megyek a Dirtparkba.

Ja mondjuk bringáznék is már, még az a jó, h nem lehet elfelejteni bár már lehet elfelejtettem :D
Sei, soku Si.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ejj, alig bírok megülni a seggemen. Bringázni akarok menni!
De elõbb megvárom a pizzát, betolom, aztán lesz egy fõpályaudvaros rájd.
Annyira nincs kedvem a gép elõtt ülni, hogy ááááá!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Franciaország, meg Párizs már nem is elég? El kellett menned Székesfehérvárra is??? Aztamindenit!

Tegnap este beállítottam az elsõ váltót, hátsó féket, és ma reggel mentem egyet az ürögi wallride-on ;)

A Soós Autójavító gépe már majdnem teljesen kész van. Már csak az Autodata, és a Ford katalógus hibádzik. Egyik se akarja az igazat. Mindenféle hardverkulcsot keresnek rajtam...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Székesfehérvári jóreggelt!

Van 1-2 õrült az utakon és a Csiga is köztük van:-)