Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Majdnem elfelejtettem--DirPark köv. hó 22.én MARATON! Kemény elhatározásom, hogy addig szarrá edzem magam és el is indulok (nem a 100, nem az 50) hanem a 30Km-es kategóriában. Esetleg valaki csatlakozna-e hozzám? (még akár az 50-es is lehetséges) Már csak kisebb külsõket kéne szerezni a 2.5-ösök helyett:-) Na vakerok?

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

kis szedett vetett videóm a 4x-ról -rõl:

Ez a zene--háááát felettébb érdekes:-)) Mintha akadna a cd:-)))

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
na.

szimering és olajcsere kész, újra faszán mozog a telóm és nem fosik :)

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
összekötõim szerint mozgolódás volt a Vario-ban délután :D
áll még a kóceráj? :D
Sei, soku Si.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát bazmeg, ezt is megoldottam!
Nem ment az update, ezért töröltem és aztán insert a kurva anyjába a köcsög ESRInek!

És autós büntetõ vagyok! Igazából simán ott lehet hagyni az összes bádogdobozost ezzel a merev bandázóval. Csak ráz :D
Ha este csajom nem ér rá, akkor vacsora elõtt, vagy után megyek az éger-völgyi trails-re ;)

Ja, és azt nem is írtam, hogy ebbe a gépbe amit csereként kaptam beleraktuk a gépem +1G-ját, és így már 2G-t tud felzabálni a Visual Studio. Ugye milyen jó nekem? ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
ha 20 a kábel akkor inkább tegyél hozzá 1 kicsit és huszonpárér vegyél mondjuk gy elsõ féket. nem muszáj rögtön párba venni. stroker és juyci 5 ilyen árban vannak. vagy pedálba tárcsa nélkül megveszed, és úgy még olcsóbb. lehet, hogy 30körül megkapnád a 2õt.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát nemtom.
Igazából kéne venni egy újat, de ez még jó lehetne a kisgépre. Csak a fékcsövek elég szar állapotban vannak. Egy új fékszett olcsón 40e lenne. A fékcsõszett meg 20e. Eh, hát igen.
De ha mondjuk megvannak a Goodridge fékcsövek, azokra veszek másik csatlakozó szettet, és máris tudom használni a másik fékkel is...
Ez olyan tuning szett, aminek látszólag nem sok értelme van, de akkor is jó.
Meg maga a fék az teljesen jól fog, csak a béna túlfolyója szopat.
Ennek ismerem kb. a hülyeségeit, aztán veszek egy újat új hülyeségekkel...
Na mindegy, majd úgyis eldõl.

A fékkar kiakadás már egy ideje nem jött elõ (sûrû kopogás az asztallapon ;) )

Érdekes, hogy a CRC-n ~30e a Stroke Trail 203, Ausztriában 35e, itthon 20-22e akciósan...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

Tomi, mé nem veszel egy rendes féket inkább? Tuti, hogy arra a Grimecara akarsz költeni?

Elég lenne ha Oliva olajat tenne bele, de csakis SZÛZdot4 -et:-)))))))
Hát ja és akkor nem kellene kompenzálgasd állandóan az évszakoknak megfelelõen.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
jaja, inkább várd meg amíg lesz pénzed új fékre. ez a fékcsõ buli nem oldaná meg a fékkarkiakadós és a nyáron befogós problémádat. és kurva drága.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Tomi, mé nem veszel egy rendes féket inkább? Tuti, hogy arra a Grimecara akarsz költeni?

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Mondom, hogy jófajta oliva olaj kell! Abba lehet sütni is, salátára is jó, mé' ne lenne jó a telóba akkor? ;)

Ma ha minden igaz nem megyek bringázni, de ha mégis, akkor megint feltolom párszor az alsó pályára! Mert hiába alsó, akkor is fel kell tolni a tetejére ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
csakis motorex,vavo az habosodik,sokan panaszkodnakrá,meg pl ktm gari ugy él ha jó olaj van benne

moto van nálunk,csak 10w kisebb nincs,vagy 5-60w :D

kéepket megnézem,párba belelestem,óféle pályának tûnt

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Szerintetek, ha eljutok odáig, hogy "akarok" (reményeim szerint 1-2 héten belül) rendelni Goodridge fékcsövet, meg csatlakozókat a Sram fékemhez (Grimeca Sys8 igaziból), akkor inkább rendeljem meg a CRC-rõl, vagy próbálkozzak Misivel?
Nem csak az ár miatt lényeges kérdés, hanem az idõ is érdekes.
A CRC ilyenek vannak:
Fékcsõ+csatlakozók
Csak csatlakozók
Fékcsõ méterre
Persze nekem leginkább a kék verzió tetszene :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
Üdv mindenkinek,

Én meg leveleztem egyet Hong-Kongi "barátaimmal". Még tracking nr is adtak, meg átírták a címemet. Szóval eddig úgy néz ki a kapott 10-es mégse veszett el.
Sei, soku Si.

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
castrol 4 life!
van és jó!
mártítok u. olajshop, vagy amc.
I don't care how it pedals

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát én a Bertolli Extra Virgin Olive Oil ajánlom. Az jó mindenre, meg mindenbe :D

Bazz, visszajöttem a Postáról, mert semmit se tudtam csinálni. Pedig pénteken megmondtuk nekik, hogy mi fog kelleni, de lófasz.
Áh.
Mehetek vissza 3kor.

Viszont vettem 2G-s Pendriveot, 2e-ért. Volt mondjuk 8G-s is 6e-ért, de most ez pont jó lesz...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
motorex az jó az, de már nincs magyarországon. pedálba 10-esbõl van még egy pár deci. abból én is vittem. 5ösbõl meg vmi más márkát vettem, Miki azt mondta, hogy jó. motorexnél kicsit drágább is.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Marzo-ba ki milyen olajat ajánl? Mi a trendi és olcsó mostanság? Kellene nekem is cserélni.... Valvoline?

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
és ma végre megjött a szimeringem! úgyhogy ma szerelés lesz. olajat is kicserélem. nagyon ideje volt már.

video zsír.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Kialvós REGGELT!!!

Képek faszák. Nekem a 4x nézõ kisróka tetszik--hogy érdeklõdik a race iránt:-)) Prága meg Prága--már régóta el szeretnék menni oda biriglivel.