Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Angolul tudóknak/VK futamok iránt érdeklõdõknek:
http://dev.nsmb.com/...ve-preview-now/

Aktuális civil

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Feltöltött kép

Ilyet rendeltem, lassan meg is érkezik azthiszem...
Kertvárosban a Maléteren meg nappal állandóan mérnek a baleset óta.

Ha meg ezt vettem volna, akkor meg 22évente sötétség :D
http://cgi.ebay.com/...sspagenameZWDVW
Sei, soku Si.

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts

Xen: mit rendeltél? össztelós?!

Roppant gusztusos:http://www.szivtars.hu/nimgs/654.jpg

Hong-Kongból? áááá azért azt mégse!!!
Sei, soku Si.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Ez a Sándor Orsi elég lóarcú, de szépségkirálynõnek kiváló:D!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Xen: mit rendeltél? össztelós?!

Roppant gusztusos:http://www.szivtars.hu/nimgs/654.jpg

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nah kutyám mancsát felvágták, de megint érzéstelenítés, és minden nélkül simán hagyta. Kicsit fogtam a fejét, csajom a hátát fogta, és egész normálisan elvolt. Semmi "leharapom a kezed ha mégegyszer odanyúlsz!" akció.

Zap meg nem akar most este menni bringázni. Holnap meg majálisozás, szóval akkor kicsit bringaszerelés jön. Valami recseg. Üléscsõ tuti recseg, de azt már egyszer kipucoltam, bezsíroztam. Talán a hajtókar környéke. Szóval szétszedem azt.
Jó lesz.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Ha jól tudom ez a Parkerdõ sportolási célokat szolgál. Futni eddig nem sok embert láttam arra. Motorost, és quad-ost márt többet...

az erdei tornapályán? Én eddig mindig találkoztam ott futókkal..
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
és amikor a fúrótornyot állították fel kb 1 hónapja jakabhegy alatt kicsivel? fölmentek giga összkerekes teherautókkal meg terepjárókkal. meg lehet nézni a nyomait, mert elég csúnya lett ott minden. szal teca férje dugja a kisujját a seggébe a kötekedés helyett.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
tegnap voltam én is,ami égervölgybe visze le az felül faszán be van dõlve a kivágott fákkal..szal kurva j volt,mehettem volna betonon végig..remetére mire felértem le is barnultam :D

Ja nincs a telómon pénz,nem tudok beszélni mostanába,kb egy hét és a deficit rendezõdik!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát ja, asszem valami nõszõfû-t emlegetett, de nem emlékszem pontosan.
Igen Parkerdõ Természetvédelmi Terület.
Mondjuk ott van a tornapálya, amit pár éve felújítottak, de mostanra alig használható néhány eszköz a sok közül. Azok közül is sok balesetveszélyes...
Ha jól tudom ez a Parkerdõ sportolási célokat szolgál. Futni eddig nem sok embert láttam arra. Motorost, és quad-ost márt többet...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Hm, bajuszvirág nem valószínû, h van errefelé.
Erózióról meg majd gondoskodik a közelítõjármû...
Feltöltött kép

Az a rész természetvédelmi terület amúgy is nem?

Hongkongból elindult a csomag mostmár valahol a 9500km távon belül halad :D
Sei, soku Si.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Áh, megtaláltam a Vörös-hegyen lévõ emléktáblára vonatkozó bejegyzést a Mecsek híradóban:

Emléktábla avatás: Horvát Adolf Olivér botanikus, ciszterci rendi szerzetes tanár, a Mecsek növényvilágának neves kutatója emlékére elhelyezett tábla avatására kerül sor 2007. október 10-én, szerdán délután 16 órakor a Vörös-hegy oldalában. Az avató ünnepségre 15.10-kor a Remete-rétrõl az autóbusz megállótól túravezetõ kalauzolja fel az érdeklõdõket. A tábla a Vörös-hegyen, a kék sáv és zöld háromszög jelzésû turistautak találkozásától déli irányba kb. 200 m-re, a zöld háromszög jelzésû út mellett található. Gyalogosan a szentkúti buszfordulótól (24-es busz) is megközelíthetõ. A táblaavatásra minden érdeklõdõt szeretettel várnak a rendezõk.

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Tomi: és mi volt a hegyibeszéd lényege?

A szokásos lószar. Nem a kijelölt túristaúton vagyok, ezzel természetkárosítást hajtok végre, ezért fel is jelenthetne. A négyzetméterenkénti természetvédelmi bírság akár 1millió is lehetne, meg ilyenek.

Most elolvastam a természetvédelmi bírságokról szóló kormányrendeletet, és ott általában hektáronként számolnak. Barlang esetén beszélnek 100 négyzetméterenkénti területrõl, ha elpusztítja valaki az egészet a picsába...

Meg beszélt talajerózióról is. Hát igazából ha arra gondolok, hogy az Éger-tetõrõl lejövõ túristaút köves része 20 éve ugyanígy néz ki, akkor az a betonkeménységû agyag amit kifaralni se lehet, mennyi idõ alatt kopik el? Mert azt nem könnyen hordja el az esõ...
De nem akartam vitatkozni, mert tudom, hogy ilyenkor nem érdemes.

Valami védett növényekrõl is beszélt, állitólag van orchidea is errefelé. Asszem valamelyik ezek közül:
Kislevelû nõszõfû
Széleslevelû nõszõfû
Bajuszvirág

A lényeg az, hogy úgy néz ki minden este 8 körül kolbászol lefele a hegyrõl. Tegnap is találkoztam vele, ment bennt az erdõ sûrûjében, én ráköszöntem, de semmi. Most õ köszönt rám. Ez van...

A legjobb:
Idézet innen:

Károkozás esetén elsõsorban a természetbeni helyreállítást kell megkísérelni, és a kár ebben az esetben - hacsak a helyreállítást nem a károkozó végzi - magában foglalja az eredeti állapot helyreállításának költségeit is.

Egy kitaposott ösvény esetenén ez azt jelenti, hogy nem megyünk rajta 1 évig, és akkor utána meg se lehet találni... A levágott ágak meg úgyis kinõnek.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
ehhh ja :)

de legalább róla is lehet szar képet csinálni. ezen úgy néz ki mint egy kezdõ buzi a gõzfürdõben:

http://images.iwiw.n...1_1184371505502

persze még mindig kéne :D

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
ezt is unja valaki
. )
I don't care how it pedals

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
én meg kedvet kaptam ehhez a csajhoz amíg a hal a tortánt néztem:

http://sandororsi.hu/

Tommmy legközelebb öltözz farkas embernek azt jól elijeszted :)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Tomi: és mi volt a hegyibeszéd lényege?

Aktuális civil

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts

hehe ez az az olaj amit én vettem a Wéberéktõl.. pont a kétszer 2 dl hiányzik belõle. )))

Ez biztos nem marta szét, mert bontatlan volt!

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts

Tévedtem,me 5-ös és 600ml van benne! Ilyen ni:http://powersports.h...A071M_large.jpg

hehe ez az az olaj amit én vettem a Wéberéktõl.. pont a kétszer 2 dl hiányzik belõle. )))
I don't care how it pedals

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hehe, Teca férje rajtakapott majdnem. De nem látta a metszõollót, mert jó nagy zsebem van. Ezért csak hegyibeszédet kaptam. De aztán azt mondta felõle arra megyek amerra akarok...
És arra is mentem :D

Éééés megint ugatott az erdei kutya! De most sokkal hangosabb volt! Félelmetes!

Mivel beszólt Józsi bá, ezért most nem is mentem Tecához sörözni. De majd itthon!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök