https://soundcloud.c...c-crew/reloaded nálam is otthon befordulós chill lett..majd holnap belga meg ludmilla
addig is 3adag citromfűtea on, marioff
https://soundcloud.c...c-crew/reloaded nálam is otthon befordulós chill lett..majd holnap belga meg ludmilla
addig is 3adag citromfűtea on, marioff
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Eh, elméretem a nyeregcsövet, szóval 31.6-os kéne
Ma se megyek sehova, mert senki nem jön szénhülyékre. Mindjárt bedurrantom a kazánt, aztán nézhetünk filmet.
Edited by tomidny, 2013. November 08. - 21:22.
De azt jobb kézzel...
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Buci.. ne rángasd annyit jójó.. nem is vicces. jobbulást. jobb bulást. áh... nem aludtam éjjel és 4*45percet töltöttem háromhás környezetben. de beásul még mindig nem tudok, cserébe elégedettek a munkámmal. ennek örülök. mármint tényleg, kurvára jól esett, mikor azt mondta az igazgatónőci, hogy fasza amit csinálok. (persze ezt tudtam én is, de valahogy el kell kellett érni, hogy más is monnya:D)
bringázni valóban kellene, de részemről csak viszonylag korai indulással, mert délután Abaligetre megyünk Oldalág-túrára, ami kb 5-8 órás föld alatti kalandozást jelent a barlangban. és vízben.. brrr..
akkor jobbulást, és kevesebbszer tartsál reisz mátyás emléknapot ;-)
én ma hungexpoba voltam, az automotive kiállításon. kurva érdekes dolgok vannak ott, kivonult sok autógyártó, meg beszállítók. 10 hengeres audi dízel két óriás turbóval és1050Nm-es nyomatékkal rulez azzal már ide lehetne húzni az egész pohorje bike parkot bazz!
holnap kéne tekerni, mer vasárnapra monnya az essőt
Begyulladt az inam hüvelye a bal csuklómban! Egy-másfél hónapig no bringa!!!!!!
F.U.C.K!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De menő brace-em van legalább!!!!
Edited by bucibeka, 2013. November 08. - 18:07.
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Aki mondta, hogy van 30.9-es nyeregcsöve, az találjon ki rá versenyképes árat, mert kellene.
megjött a superstartól a kazetta, egy kis adag matricát és egy csomag gumicukrot is mellékeltek hozzá
összeraktam, jónak tűnik. jobbnak, mint az eredetivel, a hangja is sokkal egyenletesebb. annyi különbséget vettem észre, hogy a kazetta külső részén vagy egy tömítés, ami a gyárin nem volt.
Legalabb az uj huto fasza: +4 es -20fokra hut
Akkor abba pont bele tudok feküdni a hálózsákomban
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Edited by Napkin 001, 2013. November 07. - 07:56.
na.. azért ennyire még nem fizetnek jól sem az egyetemen, sem alsószentmártonban
komlón mindenkinek mountain equipment van, mivel itt varrják (vagy varrták)
ja, és a hervis webshopját érdemes nézni, mert jó fogások vannak rajta. most vettem egy kilimanjaro softshellt 8ezeré.
Edited by rocsipeti, 2013. November 06. - 22:53.
hamár Belga:
http://www.youtube.c...h?v=aTZ9EUQPqNU
óriási
s hamár ilyen sikeres volt a táskavadászat, ugyan mongyatok mán' téli kabátot is. most ez az aktuális szerelmem: Vadue Albo 3in1. nem baj, ha a tippek 40 alatt vannak.. Chicken, aldiban nem szeretnék kabátot venni:)
karrimor.co.uk - én legalábbis innen rendelek majd... Igaz én csak shell kabátot akarok, nem télit. ha kifejezettem téli, akkor heavy Tools sztem.
És érdemes benézni a Pier-hez is Komlón...
Jah, egyik este megyünk a night marketre. Kinek kell Breitling ?
Edited by Shoshi, 2013. November 06. - 18:24.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írj Shoshinak, hoz 5000-ért 12-t!
Edited by kölyök8, 2013. November 06. - 17:29.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.