Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2008. június 07. - 20:00
Nem is csúszott annyira, leginkább north-shore csúszott, de élvezhetõ volt!
Most zuhany,aztán város meg sör meg valami kaja!
Írta 2008. június 07. - 19:19
Írta 2008. június 07. - 18:52
Ja Tomi, ez a hobbym...
Sõt, a gyerekek játékait is elveszem!
És az ellopott kutyákat beleszaratom a homokozóba...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. június 07. - 18:28
kiraktam
hegyen szar volt mert csúszott és olyan szarul csúszott
de találkoztuk buzi futókkal
este én kb 10tõl vagyok..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2008. június 07. - 17:44
Tegnap eléggé készek voltunk. Gyalog mentünk haza a Laborból. Hipp-hopp ott is voltunk 2 óra alatt...
A Bori koncert kb. jó is volt, de sajnos a technika fos, és ezért kénytelen voltak 1 óra után abbahagyni az egészet.
Most kerti party megint.
Írta 2008. június 07. - 17:02
Légyszi segítsetek! Iwiw-re kiírtam a dolgot, rakjátok ki ti is az üzenõfalra!!!
Kössz!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. június 07. - 15:30
Elegem van.
Csikósnak meg van robogója.
Mókásan néz ki rajta.
Most volt itt megmutatni...
Írta 2008. június 07. - 13:47
Moszkítómeter jön egyelõre,
jaja megpróba!
remélem a tegnapi sárból maradt valami
bmx elõtt konkrétan állat egy 2méteres tócsa,de végig folyt le a v0z,kjó volt!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2008. június 07. - 13:46
Írta 2008. június 07. - 13:36
Írta 2008. június 07. - 13:31
mikoo??
telón vagyok fõleg..
Írta 2008. június 07. - 13:29
hmhm..Attus adja el az övét!!
akkor passz..addig megyek a bilivel troy lee kéne,csak már nagyon kiköltekeztem amgam és áhh..
ja holnap meg mozizokszekszésnyújork
Szombatra valami??
Kokkk,iphone témában segíts kérlek,mit honan hogy tudok felrakni rá stb..
ez akkor is tulzáásáás http://images.iwiw.n...05843992356_box
animal bukók milyenek? ja valami matt fehér vagy fekete kis mitával kéne
Hagyd békén,mondja Kata! A barátnõje!
Jaaa, hogy te bukót akarsz venni!Vedd meg akko, ha kell! Mindig átolvastam a fórumot,de ez a párbeszéd kimaradt! Nem tudtam miért téma az én bukóm?)
Írta 2008. június 07. - 13:22
Írta 2008. június 07. - 12:20
bár van itthon csinálni való,de ha van jobb program.. 2tõl kb.. mehetnénem van
Írta 2008. június 07. - 09:53
mennyire szar hogy kidob az ágy és nem tudsz ilyenkor aludni..
Írta 2008. június 07. - 09:28
Süt a nap! A patak meg leapadt újra.
Fabric ide nem hoz pizzát ugyhogy nem tudok róla nyilatkozni...donp ami ide jár.
Asszem bevásárlókörút lesz délelõtt ááhhh
Írta 2008. június 07. - 05:51
hazefelé leszól0tottak...
este valamit!?
Gabesz,pont buszon voltam mikor h0vtál!!
szeksz és nyújorkot megénztem este:D
ennyi
ja hegy kurvajó sárosan!!!
Lud. meg geci kemény volt,fõleg bringa után..épp hazaestem..
Írta 2008. június 06. - 23:16
Ehh, nem tudok értelmeset írni. Hogy lehet valami ilyen, ilyen szép?
Ez a mûvészfilm, nem a rinyálós szarok.
Aktuális civil
Írta 2008. június 06. - 22:39
55percet igértek, késve hozták, (ez a legkisebb bajom)
Épphogy langyosan érkezett meg.
Amikor megkérdeztem a lányzót, hogy mi a helyzet az ajándék üditõmmel "jaa az csak a készlet erejéig"
Illetve kértem a telefonos srácot, hogy ha megoldható, csak a pizza felén/harmadán legyen pepperoni..
"persze, semmi gond" mindenhol talátam rajta.
se a szórólapon, se a lapon nem látom ezt így..
Nem vagyok gyakori pizzás, de ezentúl lehet visszatérek a régiekhez
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2008. június 06. - 20:01
Akár az egész album...?
Nem találom sehol.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére