Mégse lesz hegesztgetés?
Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Posted 2008. August 18. - 23:48
Mégse lesz hegesztgetés?
Posted 2008. August 18. - 23:45
Posted 2008. August 18. - 23:31
Bazz, most esett le, hogy holnap szaladgálnom kell, de már le van zárva egy csomó minden, aztán pont szerda este kell haza jönnöm. Ráadásul a vár alól indulok. ULTRASZOPÁS!!!
Csütörtökön meg már megyek is Szombathelyre.
Legyen már vége ennek a hétnek...
Mindegy, legaláb szerdán egész nap bicózom.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2008. August 18. - 23:25
telszámot, címet vagy vmi elérhetõséget tudsz adni? kérek akkor neked is idõpontyot.
Az már szerintem megválltozott, de jobboldalt van(egy kis zsákutca szerû--párhuzamos a fõúttal) mielõtt lebukna az út, kb a falu közepén. Van ott 1 keresztezõdés, meg elõtte kicsivel a túloldalon 1 buszmegálló kis bódéval, ami régen videotéka volt. József Attila és a fõ út(pécsi utca) keresztezõdésben jobboldalt 1 zsákutcaszerû földes kis utca--párhuzamosan a pécsi utcával--na
Nekem még ne kérj mert még nem tudom mikor lesz idõm szétszedni, befaragni a merevítõlemezeket, stb
Hívd a Pánytyát, talán az tud telszámot...
Posted 2008. August 18. - 23:20
NEEEM ismered??? Minden épkézláb ember ismeri--jaja profi alu heggesztõ--vele gyártattuk annó a DH vázakat--és a te kis problémádat símán megoldja.
Nekem még be kell faragnom merevítõlemezkéket, stb...
telszámot, címet vagy vmi elérhetõséget tudsz adni? kérek akkor neked is idõpontyot.
Posted 2008. August 18. - 22:56
Tibi mi a bánat ez a Hoffeker? vmi hegesztõ csákó? nemtom az enyémet +lehet e hegeszteni, mer az ülésvázcsõ belseje is megrepedt...de 1 próbát megér az tuti!
NEEEM ismered??? Minden épkézláb ember ismeri--jaja profi alu heggesztõ--vele gyártattuk annó a DH vázakat--és a te kis problémádat símán megoldja.
Nekem még be kell faragnom merevítõlemezkéket, stb...
Posted 2008. August 18. - 22:34
Tibi mi a bánat ez a Hoffeker? vmi hegesztõ csákó? nemtom az enyémet +lehet e hegeszteni, mer az ülésvázcsõ belseje is megrepedt...de 1 próbát megér az tuti!
Tomi kösz, lehet, hogy még élek a lehetõséggel, de akár meg is venném.
nem adod inkább kölcsön a coilert?
Márinyó az volt már másik topikban
Posted 2008. August 18. - 22:22
Ma mondjuk nagyon ment felfele a gép. Leeresztett üléssel is szinte mindenhol felmásztam. Próbáltam kihajtani az idegességemet. Kb. sikerült is.
Aztán a végén elkanyarodtam a trails-re. Jólesett pumpálni egyet.
Posted 2008. August 18. - 22:15
Na miafasz. Mindjá megijedek. Lehet, hogy nekem is repedés miatt recseg a váz?
TUTI:-)))
Én is a sétálóutcán vettem észre, hogy "gyanúsan" szokatlanul recsegett v.mi.
Posted 2008. August 18. - 22:04
Posted 2008. August 18. - 22:02
A kis hûséges vén Giantom ma feladta:-( (forgópont felett, ahol az elözõ lopott vázam is)
...de országutizni azt tudok a francia Nakamurámmal:-)
Posted 2008. August 18. - 21:15
Még kéne is szerelnem, mert fönt maradok szerda estig, vagy csüt. reggelig bringázni...
De nincs most kedvem gumit cserélni egy Fõnixmódra csirke után...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2008. August 18. - 20:09
Posted 2008. August 18. - 19:57
Net még mindig nincs nálunk, de az utcánkat sikerül 30év alatt leaszfaltozni! Ezt mi köszönjük,de nem tûnik túl tartósnak!
Tekerni holnap megyek,meg utána és azután, meg azután...
Márió: jöhetsz és viheted!
Ferrari? Hogy megy Árkádba vásárolni? Airride kivitel direkt Pécsre?
Posted 2008. August 18. - 19:28
És még az se érdekel ha odabaszom a lábszáramat a pedálhoz...
Posted 2008. August 18. - 19:07
Posted 2008. August 18. - 17:18
2008. szeptember 6. szombat
Komló-Városi DH verseny !!!!!!!!!!!!!
( a Komlói Napok rendezvénysorozat keretében)
Tudom, hogy még korai a reklám, de azért tartom fontosnak, nehogy valaki rászervezzen az idõpontra.
Pár mondatban leírom, hogy a hétvégén miért is érdemes eljönnötök hozzánk versenyezni, szurkolni, bulizni...
Aki már volt tavaly, tavaly elõtt, az tudja, hogy a pálya elég jó, nincs lépcsõ, nem öli meg a bringádat, viszont technikás és viszonylag gyors, sõt a célban egy rámpán (kb 1000!! nézõ elõtt) átugrathatod a vasúti síneket!!! Egy nagy TNT-s teherkocsi fogja a felszállítást csinálni.
Nevezés: 2000,-
Összefoglalva:
-Nincs lépcsõ a pályában (sõt kb. 50%-ban terepen mész nem betonon!!)
-Van vasúti sín-átugrás egy rámpán (könnyen megoldható és látványos)
-Lesz felszállítás
-Nevezés: 2000 Ft
-Nem kell licensz
-Ezertrillió nézõ, mivel a belvárosban van a befutó, ahol éppen az igencsak népszerû "Komlói Napok" rendezvények zajlanak majd.
-Este koncertek, bulik, tüzijáték, sok italok és csajok :-)
Ha a pálya és a verseny hangulata komolyabban érdekel, akkor itt találsz egy szuper jó videóklipet a 2006-os versenyrõl (DHSF2 a neve):
http://www.sinco.hu/.....php?VideoID=8
Képek itt (2006-os évnél):
http://www.doke.hu/s...kepgaleria.html
Rendezõ: DÖKE
Gyertek el!!
Információ:
Rózsavölgyi Péter / +36 20 4342-733
Horváth Csaba: 20/ 204-2360
Szállás:
Kollégium (Komló) / +36 72 481652
Fenyves Kemping / +36 72 481981
Hotel Béke Sziget / +36 72 581098
Muskátlis vendégház / +36 70 2443432 vagy +36 70 5277673
Romantyk vendégház / +36 72 484848 vagy +36 30 2243093
Pálma vendégház / +36 30 4992134
Rauch Szállás / +36 30 4858603
A versenyen mindenki saját felelõsségére indul, bukósisak használata kötelezõ.
Posted 2008. August 18. - 16:21
Baszki fasznak jöttem én ide be. Még mindig semmi. Állitólag valahol tárgyal. Hát baszki, itt még fel se lehet mondnani??? Kurvaélet.
Most kénytelen vagyok youtube-ot nézni.
Ezek baszki teljesen nem normálisak.
Azt hitte õ a pókember?
Posted 2008. August 18. - 15:04
- Nem ismerjük mi egymást valahonnan?
- Nem vagyok benne biztos, de szerintem az egyik gyerekem apja lehet.
A fickónak eszébe jut az egyetlen eset, amikor hütlen volt:
- Úr Isten! Ön az a sztriptíztáncosnö, akit a legénybúcsún a csocsó-asztalon d*gtam meg a haverjaim szeme láttára, miközben a te barátnöid nedves zellerlevéllel vertek és egy uborkát dugtak a s*ggembe?
- Ööö, nem. Én a fia angoltanárnõje vagyok
__----__----__----__----__----__----__----
Nagymama megkérdezi a Nagypapától:
- Szerinted vegyek fel melltartót?
A Papa nézi egy darabig, majd így szól:
- Hát, elég nagy sár van odakint...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2008. August 18. - 10:28
Meg tegnap is a bringázás után egybõl jobban ment a munka.
Ja, és kicsit játszadoztam a LightZones képbasztatóval. Kb. 5 perc után benyalt 1.2G memóriát. Mondjuk nem tûnt lassúnak, csak engem zavar az ilyesmi. De nagyon frankó effekteket tud bazseválni. Kérdés kell-e...
És unalmas itt üldögélni. Abban bíztam, hogy lesz egy fél órás kínos beszélgetés, aztán elhúzok a dolgomra. Kiváncsi vagyok mivel próbálkoznak majd. Esetleg egyösszegben odabasszák a pénzt, hogy ne sírjon a szám? Vagy fenyegetéssel próbálkoznak? Lelki terrorral? Kiskutyát kínoznak elõttem? Hideg sörrel kínálnak, de csak akkor kapok, ha maradok? Eléggé össze kell magukat szedniük, mert az egésztõl elment a kedvem kurvára.

Sign In
Create Account

Back to top