Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Mi is iszonyatosat csapatunk,felfelé majdnem meghaltunk! Elkerültük egymást,pedig 45perc alatt fent voltunk! ez az SPD nagyon királyságosság!
Rendel valaki CRC-rõl?

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Jó idõ volt ma :) erre a láncom nem akarta az igazságot :(

ezmeg tényleg
http://www.euroncap....navara/317.aspx
durva
Sei, soku Si.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
klassz :D

senki sem tudja :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Csinik! :D

Márinnyó, fingom sincs. ;)

Mi is iszonyat jót csapattunk!!!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Hmm.. még munkahelyen. Ahelyett, hogy máshol. Ahol pl. lenne ilyen: http://i17.photobuck...pg?t=1163728692

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
én is voltam..dömör-lapis-remete-köves izén fel-teca felé-Emilhez..jó kör,bringa megy mint a picsa,el sem tudom képzelni hgy milyen ha alám való rugó van benne..

Marci,mekkora rugó van rajta??

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
Inkább hogy FOGUNK inni te ÁLLAT :D ?

de mi úgy is szarunk a jekkek fejére és tudjuk merre kell hazamenni és kész :)

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Akkor hogy fogsz inni te ÁLLAT???:-)))

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
az a lényeg, hogy voltunk Ákossal egy tubes-lapis-remete-vörösh1-égertetõ-tecakört. és eközben ti dolgoztatok :D

az istenit:

Most a bringásokra hajtanak
Ellenõrzés November végéig akcióznak majd a rendõrök

Baranya A megyében 2006 óta tizenhárom kerékpáros veszítette életét az utakon, hetvenöten pedig súlyosan megsérültek. Az országos arányokhoz hasonlóan az összesen kétszázhat balesetbõl százharminchatot maguk a biciklisek okoztak. Erre, valamint az õszre tekintettel, amikor is a korai sötétedés miatt jóval nagyobb a balesetek esélye, a rendõrség az egész megyére kiterjedõen ellenõrzésbe kezd azért, hogy lehetõség szerint megelõzzék az újabb tragédiákat. A járõrök tapasztalatai szerint a kerékpárral közlekedõk közül sokan nincsenek tisztában a rájuk vonatkozó, elemi közlekedési szabályokkal sem, amit az is bizonyít, hogy az esetek jelentõs részében a kerékpárosok a felelõsek a balesetekért.

A bringásoknak – csakúgy, mint a gyalogosoknak – kötelezõ lakott területen kívül, éjjel, és rossz látási viszonyok esetén fényvisszaverõ mellényt viselniük. Az akció során természetesen a néhány száz forintért beszerezhetõ ruhadarab használatát is ellenõrizni fogják, csakúgy, mint a kerékpárok lámpáinak meglétét, valamint megfelelõ mûködését is. A rendõrök mindemellett meg is szondáztathatják a bicikliseket, hiszen az alkohol fogyasztása számukra is tilos. Az akció a megye valamennyi települését érinti. Az ellenõrzés november utolsó napjáig tart, addig tehát bárhol, bárkit leállíthatnak a rendõrök.

pffff...szép disznó:

http://totalcar.hu/t...k/caddyescalad/

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

LL mit dogozol Te?

Vaskereskedés
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ez azt jelenti, hogy megbasztak?

Hogy mondjak fel, ha nem elérhetõek, akiknél lehetne? Ez milyen kibaszás már. Bár végülis a szeptemberbõl van még majdnem 9 óra...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

szoc. kollokvium megvolt..hát nem volt könnyû,majd kiderül mre volt elég a dugásom

..ahhha szóvel te így intézed a jó eredményeket?:-)))

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Fél7kor sötétedik.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
mikor van sötétedés mostansá?

LL mit dogozol Te?

szoc. kollokvium megvolt..hát nem volt könnyû,majd kiderül mre volt elég a dugásom...bazz..tudásom...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Az a bukó piros-fehér, bazz! :D

ÉS bizony elég lassú, mert 4-kor indultunk.
Az alagútnál csak haza felé voltam. ;)
Te olyankor mentél fölfelé?!
Már mi is szarul láttunk...

ja jaja.. 4kor végeztem melóval, haza, tökölõdés aztán fel.. mentem egy természetjárós mandulás-remeterét-mandulás-vidámpark-tettye dolgot..

ofkorsz, lámpával :)

csak nem jó ez így meló után.. olyan szinten elfáradtam fölfelé, hogy jajj. (felébredtem éjjel 2kor, utána alvás nuku, 7re bejöttem dolgozni, megmozgattunk pár száz\ezer kilót és na.)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Elaludtam, eddig rohantam, most Villány,
4 körül meg kéne tekerni!!!
Szép az idõ!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Büdöset szarnak. Mind a 3an!
Na kerestem nektek valami jót kb. a 70es évekbõl:
Ezek is 3an vannak

Ezek is 3an, de már azóta tuti meghaltak ;) (ezt kopiznikel a címsorba, különben nem ez jön be ;) )
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Na tessék... izgalmas témák - billentyûzet, bukó, dízel... kiveszett belõletek a szépérzék. De nesztek. Szép álmokat

http://www.kindgirls...ers_39834_4.jpg

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
én meg vettem egy új billentyûzetet...

holnap szociológia kollokvium... para... :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Az a bukó piros-fehér, bazz! :D

ÉS bizony elég lassú, mert 4-kor indultunk.
Az alagútnál csak haza felé voltam. ;)
Te olyankor mentél fölfelé?!
Már mi is szarul láttunk...

Hajnali fél 5 óta fönt vagyok és azon kívül, hogy zombibbnak érzem magam az átlagosnál, nem vagyok túl fáradt.