Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Posted 2008. September 30. - 22:00
Rendel valaki CRC-rõl?
Posted 2008. September 30. - 21:46
ezmeg tényleg
http://www.euroncap....navara/317.aspx
durva
Posted 2008. September 30. - 20:41
senki sem tudja
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2008. September 30. - 20:22
Márinnyó, fingom sincs.
Mi is iszonyat jót csapattunk!!!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2008. September 30. - 19:40
Posted 2008. September 30. - 19:06
Marci,mekkora rugó van rajta??
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2008. September 30. - 16:16
de mi úgy is szarunk a jekkek fejére és tudjuk merre kell hazamenni és kész
Posted 2008. September 30. - 16:02
Posted 2008. September 30. - 15:57
az istenit:
Most a bringásokra hajtanak
Ellenõrzés November végéig akcióznak majd a rendõrök
Baranya A megyében 2006 óta tizenhárom kerékpáros veszítette életét az utakon, hetvenöten pedig súlyosan megsérültek. Az országos arányokhoz hasonlóan az összesen kétszázhat balesetbõl százharminchatot maguk a biciklisek okoztak. Erre, valamint az õszre tekintettel, amikor is a korai sötétedés miatt jóval nagyobb a balesetek esélye, a rendõrség az egész megyére kiterjedõen ellenõrzésbe kezd azért, hogy lehetõség szerint megelõzzék az újabb tragédiákat. A járõrök tapasztalatai szerint a kerékpárral közlekedõk közül sokan nincsenek tisztában a rájuk vonatkozó, elemi közlekedési szabályokkal sem, amit az is bizonyít, hogy az esetek jelentõs részében a kerékpárosok a felelõsek a balesetekért.
A bringásoknak – csakúgy, mint a gyalogosoknak – kötelezõ lakott területen kívül, éjjel, és rossz látási viszonyok esetén fényvisszaverõ mellényt viselniük. Az akció során természetesen a néhány száz forintért beszerezhetõ ruhadarab használatát is ellenõrizni fogják, csakúgy, mint a kerékpárok lámpáinak meglétét, valamint megfelelõ mûködését is. A rendõrök mindemellett meg is szondáztathatják a bicikliseket, hiszen az alkohol fogyasztása számukra is tilos. Az akció a megye valamennyi települését érinti. Az ellenõrzés november utolsó napjáig tart, addig tehát bárhol, bárkit leállíthatnak a rendõrök.
pffff...szép disznó:
http://totalcar.hu/t...k/caddyescalad/
Posted 2008. September 30. - 15:11
LL mit dogozol Te?
Vaskereskedés
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2008. September 30. - 15:06
Hogy mondjak fel, ha nem elérhetõek, akiknél lehetne? Ez milyen kibaszás már. Bár végülis a szeptemberbõl van még majdnem 9 óra...
Posted 2008. September 30. - 15:04
szoc. kollokvium megvolt..hát nem volt könnyû,majd kiderül mre volt elég a dugásom
..ahhha szóvel te így intézed a jó eredményeket?:-)))
Posted 2008. September 30. - 15:00
Posted 2008. September 30. - 14:58
LL mit dogozol Te?
szoc. kollokvium megvolt..hát nem volt könnyû,majd kiderül mre volt elég a dugásom...bazz..tudásom...
Posted 2008. September 30. - 13:03
Az a bukó piros-fehér, bazz!
ÉS bizony elég lassú, mert 4-kor indultunk.
Az alagútnál csak haza felé voltam.
Te olyankor mentél fölfelé?!
Már mi is szarul láttunk...
ja jaja.. 4kor végeztem melóval, haza, tökölõdés aztán fel.. mentem egy természetjárós mandulás-remeterét-mandulás-vidámpark-tettye dolgot..
ofkorsz, lámpával
csak nem jó ez így meló után.. olyan szinten elfáradtam fölfelé, hogy jajj. (felébredtem éjjel 2kor, utána alvás nuku, 7re bejöttem dolgozni, megmozgattunk pár száz\ezer kilót és na.)
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2008. September 30. - 11:52
4 körül meg kéne tekerni!!!
Szép az idõ!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2008. September 29. - 23:17
Na kerestem nektek valami jót kb. a 70es évekbõl:
Ezek is 3an vannak
Ezek is 3an, de már azóta tuti meghaltak
Posted 2008. September 29. - 22:49
http://www.kindgirls...ers_39834_4.jpg
Posted 2008. September 29. - 21:54
holnap szociológia kollokvium... para...
Posted 2008. September 29. - 21:44
ÉS bizony elég lassú, mert 4-kor indultunk.
Az alagútnál csak haza felé voltam.
Te olyankor mentél fölfelé?!
Már mi is szarul láttunk...
Hajnali fél 5 óta fönt vagyok és azon kívül, hogy zombibbnak érzem magam az átlagosnál, nem vagyok túl fáradt.

Sign In
Create Account

Back to top