Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2008. október 09. - 19:42
Jah, holnap tekercs!
Tibi a rózsaszín Speckós csajra volt kíváncsi!
Jah, és tegnap bebasztunk egy haverral. Aztán menni kellett valahova. Így jött a lépcsõház. De ott aztán semmilyen csaj sem akart kipróbálni semmit sem. Balfasz csajok, mégbalfaszabb csávók. Ez volt.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2008. október 09. - 19:40
Hát nem fekete.
De nem iszok még a medve pöcsére!
Kisgépen gondolkoztam, de kb tökön szúrnám magam a kificcenõ fémmel.
Bár mindjuk Z3szöget beadhatnánk holnap!
Elsõre az is elég lenne szerintem.
Azért 20cm -› 0cm az nem mindegy.
Holnap nem nagyon van dolgom.
Esetleg valaki napközben egy kis Szellem?
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. október 09. - 19:02
Találkoztam Emillel,jött suliból!
Én meg elfáradtam a 3nap folyamat tekerésben, ma nem is mentem,de holnap mehetnénk már sokan!! Kokk; hozd a kisgépet;) Meg kéne kis trafik! Hétvégén fõzünk,jön haza Kataanya!
Az kedves nem,ha az ember emailt ír a boltnak,hogy ehhez az autóhoz kellene alkatrész. A bolt visszaír, hogy adja már meg az alvázszámot,mert így nehézkes, erre a paraszt válaszol," anyám nevét ne adjam meg?!" Hülye fasz! Visszaírtam volna,hogy azt már tudjuk, úgy hívják k.rv@!
Írta 2008. október 09. - 18:39
otthon meg fûnyírás közben átrongyoltam a fûnyíróval az összes kutyaszaron és kééész.
estére elsõ agy szerelést tervezek.
lépcsõház meg pénteken királyság!
Írta 2008. október 09. - 18:17
Írta 2008. október 09. - 17:11
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. október 09. - 17:04
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2008. október 09. - 16:32
Lórinak kössza a segítséget!
Bár nagyon néztük és lehet, hogy mégsem szimmetrikus a két oldal.
Majd kiderül.
És nincs nagybringám.
Elvitték a Foxot.
Pedig jó volt és szerettem...
Írta 2008. október 09. - 10:40
...mindig tele van puta/nem buta picsákkal akik kikerültek a szülõi szárnyak oltalma alól ...
Marinyóó--ha ezt nem használod ki akkor 1 lúzer vagy:-))) Ezek mindent 1 éjjszaka alatt akarnak kipróbálni!!!
Ha rendbepattintom a gyerekszobát akkor délelõtt tekerek 1-et. 1-re haza kell érnem--jön a Nórika.
Írta 2008. október 09. - 10:21
But I damn near got caught, cause my beeper kept beepin
du megyünk le villáynba...egytemi piálás..háh..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2008. október 09. - 09:15
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2008. október 09. - 08:49
És miért nem szóltál?
Milyen csaj?!
Ejjj...
Ma lesz pálinkás tárgyalás.
Vannak hétköznap sokan?
Miért nem csinász egy pumpálós kis pályát a kassza mellé?!
Írta 2008. október 09. - 08:25
Ma nem tekerés, mert Komlón kell ülnöm a kasszában. De jó lesz.
Holnap viszont csakis csapatás!
Tiburon:
Nem tudom ki a csaj, de legközelebb megszerzem a számát:D!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2008. október 09. - 06:50
Szóval, elég messze van, olyan 550km kb, ott a szállás 20euro körül van, a felvonó azt hiszem 17 euro fél napra, csak arra érdemes venni.
Kaja, pia fakultatív.
Írta 2008. október 08. - 23:40
De a szép az benne, hogy megéri!
Írta 2008. október 08. - 19:58
Én szeretnék már a toronyhoz eljutni...talán holnap du...
Mondjuk ma jól berendeztem az új hálószobát...
ja és Schladmingba mennék, de mennyire jön ki egy ilyen mutatvány?
Írta 2008. október 08. - 19:23
honlapmegyünk egyetemmel brozni...de persze valami szar helyre az tuti...na mindegy
nem lesz subaru...feltettük a szervizben és brutál...de mellet szól hogy minden baja volt de vezetés közben semmit sem érezni!! subi for life
Írta 2008. október 08. - 16:48
Kis korom óta szerettem volna a Szársomlyó nagyon sziklás talaján csapatni egyet, és ma egy kb 10 éves álom valósult meg.
Mondjuk necces volt, mert még gyalog sem lehet nagyon fölmenni rá, de esküszöm, hogy nem károsítottuk a természetet, mert gyakorlatilag csak sziklákon mentünk.
És olyan 30m/lábletétel volt az átlag, de megérte!
Írta 2008. október 08. - 16:43
Márinnyó éjjeli aktivizálódásának vége...
http://www.propeller...l-szolgaltatasa
Írta 2008. október 08. - 15:45

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére