Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Köszi Atus a gumicserét. A ventillátor ismét elhallgatott, és még a vezetőoldali kilincset is elbasztam. Nem jó ez így...

És most mehetek a dohánygyárba valamit kipróbálni, meg ilyenek.

Ja, és befelé se jobb a bringaút. Ha követném a kijelölt sávot, akkor folyton parkoló autók motorházán kötnék ki. Vajon lesz ott parkolási tilalom?

Edited by tomidny, 2013. December 04. - 11:18.

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

Singletrack Magazine | Absolutely mental 6,000 lumen Trail LED Halosingletrackworld.comPacking a massive 6,000 Lumens (claimed) from ten CREE LEDs into a heavily heat-sinked arc, Trail LED’s Halo model is one of the most unique – and possibly bonkers – lights we’ve come across in quite some time. CNC machined, hard anodised, and assembled in Texas, the Halo is the answer when the que...  éjcakaira:)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts

Este rendelek ebikeról. Ha valakinek kell valami, akkor dobjon egy linket privátban.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Rock & 26" rolling!

Kell egy játszós CroMo váz!

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts

Nap végére Mofnak jó nagyot! ;)

998319_473064776124805_1504269884_n.jpg

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

szupiköszi!!

búzafűlevet próbáltatok már?! hetek óta tökre leveert vgyok,semmi energiám semmire, pedig heti max 1x ha elmegyek valahova,akkor is egy két pohár bornál nem iszok többet és alszom is rendesen..gondoltam valami bio cucc segíteni.. aztán ha már megnyertem az online marketing kampányukat akkor kipórbálnám,de nem ittam sose ilyet és eléggé szkeptikus vagyok ezekkel a csipkecsodabogyógyógyteákkal...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

ez way too much itthonra. neked trekking bakancs kell, ami könnyű, vibram talpú, gore-tex, vagy full bőr. hágóvasat sosem fogsz használni pl.. beszélj Ákossal, ő most vett valami merrell-t jó áron.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

http://www.trexpert....t=10&termek=547  - ez tulzás itthoni túrázásra? hétvégén lejött az asolom sarka.( úgy ahogy van kb az egész sarok panel kiesett..modnjuk majd 8éves volt..

és ezt amit linkeltem tudnék 25körül...bár most nem igazán van rá pénz, előbb-utóbb ugyis kellene csak nem tudom hogy nem tú máccs-e ez itthon..vagy keresek valami szép bőrt és jónapot.

a marketing kampányok meg a kreativitáskodás minden napra meg mondjon le :D

toronte

toronte

vendég

• fórumtag
  • 446 posts
  • LocationPécs

pinkbike forum:

"Im in the market to build up a new XC bike and I've narrowed it down to a enduro or a yeti"

lemaradtam valamiről? :) 

Az enduro az új xc?

btw:

van egy ilyen L-es mezem, nem érdekel valakit?

http://apro.bikemag....ez-l184510.html

jön a tavasz! öltözködjetek

Edited by toronte, 2013. December 03. - 21:53.

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts

Ma jött 16 ezer Bözsiutalvány, szép kártyán még 32K - dőzsdecember, fuckyeah.

Edited by deathcode, 2013. December 03. - 21:15.

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Szabálykövető tudatos kerékpárosként kipróbáltam hazafelé a Mária utcán átvezető bringaútvonalat. Hát ha így marad, akkor ez szar lesz. A déli oldalon parkolnak az autók, a bringások meg ha nem akarnak a szembe közlekedő autósoknak menni, akkor nekimennek a járdaszegélynek, és kiborulnak az autós elé.

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts
Annak jó aki másnap tud kocsiban aludni!:-P

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

nekem nem ismerősöm a Csabika, úgyhogy én nem tudtam, mondjuk amúgy sem lógok egész nap a fészen

voltunk művészbe, ilyenkor kell menni, alig voltak :D

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,930 posts
Facén volt..
Csabika vetette fek a PSN oldalán Sándorkánknak...
Aztán Loooki Bence eseményt intézett...

Én személy szerint nem éreztem és nem tettem magamévà!

Enduróval értem fel az eredmény hírdetésre.

13 ibduló, szép idő és jó talaj volt.

De tekerni jobb volt!

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

toronte

toronte

vendég

• fórumtag
  • 446 posts
  • LocationPécs

Rendelek németből ha valaki csatlakozna

http://www.bike-discount.de/

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts

Fent volt facebookon.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,299 posts

Én nem, de az nem számít...

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!

"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"

"Our bikes bring us to places school never could!

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

erről a csokikupáról mi tudtunk valamit? nem mintha érintett lettem volna, csakhát na.

toronte

toronte

vendég

• fórumtag
  • 446 posts
  • LocationPécs

Hajtókar végére ilyen kis védő baszomkát lehet itthon kapni?

Ha nem- vki rendel mostanában külfeldről vmit?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

10kor mentünk volna most is, csak a fostos Magoo baszott felvenni a telefont, és arra vártunk hátha visszahív. De így is ott voltunk 3/4 11re. De ha nem baszok be szombat este, akkor 9-10re simán kint tudunk lenni. Végülis ugyanez igaz lehet szombat reggelre is ;)

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök