zalaegerszegnél akkora vaddisznót fogott egy sx4-es, hogy a tetem egy egész sávot eltakart bazz...nem is értem hogy lehetett ekkora! annak örülök, hogy nem én filéztem ki.
gigamegapuccos vacsin voltam itt tegnap:
Mof napra visszafelé boldogat:

zalaegerszegnél akkora vaddisznót fogott egy sx4-es, hogy a tetem egy egész sávot eltakart bazz...nem is értem hogy lehetett ekkora! annak örülök, hogy nem én filéztem ki.
gigamegapuccos vacsin voltam itt tegnap:
Mof napra visszafelé boldogat:

Márió, nézdcsak: http://www.hasznalta...2.5_tdi-7395077
úgyis szereted az ilyen szopórollerokat ![]()
ezt meg Gabesznak: http://www.hasznalta...b_mf2_0-7432950
Edited by mof, 2013. December 05. - 22:42.
Ma láttam egy Mást/ White Walkert, a 4Y buszon!!!! KÖZELEG A TÉL!!!!!!!! ![]()
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Jó az a hideg..lehet hogy kutyut is hozok, hideget szereti meg a nem túl gyors gyaloglást.)
bár most eléggé sántít,attól függ délelőtt mit mond a doki..hideg jó végre akkor húzhatok kabátot:)
http://szuperblog.hu...ra-posztolva/2/
Edited by albertfish, 2013. December 05. - 20:15.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
nekem lehet hogy jáccana
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
szombaton valaki egy Óbánya-Árpádtető gyalogtúrát bevállalna? korai indulás busszal, aztán helyi járattal be tudunk jönni a városba. keménylegények Árpádtetőről besétálhatnak Lámpásvölgybe, onnan is jár busz. van egy erasmusos ismerősöm, akinek megígértem ezt a túrát és decemberben haza megy, így most kellene megejteni.
ja, és köszcsi a köszöntéseket ![]()
Edited by mof, 2013. December 05. - 15:43.
Húha, hát kell egy bal oldali első, meg egy jobb oldali hátsó. De lehet jobban járnék, ha cserélném mindegyiket. Szerintem kezdenek elöregedni...
De persze előtte visszaviszem az összes üres üveget, hogy legyen rá pénzem ![]()
Köszi!
Melyik kell Tomi, Az első masszív 2700.- A hátsó, vigázz, ülj le.............850.-
Komplett kilincsről beszélünk!![]()
Egy 32GB-os micro SD engem is érdekelne, olyan amihez adnak SD adaptert is.
Ja, és ha nem sürgős a kártya, akkor ezt az oldalt szokták ajánlani ahonnan érdemes rendelni: http://www.mymemory.co.uk/Micro-SDHC
Úgy tudom egy hét alatt itt van sima postával. Ha jól számolom egy ezressel olcsóbb lehet innen a kártya.
Hülyüljek meg tényleg....fb ment még reggel..
Na 5e az kb reális...32-es sem lenne rosz,de mivel az akku max 3,5-4 órát bír,így azt hiszem hogy felesleges..jaja azt néztem én is mert hogy kamerába kéne.
Infolexéknek van ~5e-ért ![]()
Ha jót akarsz magadnak, akkor Class10-est veszel.
Ezt a tesztet meg csak előfizetők láthatják, vagymi?
Ennek múltkor még csak a "trailer"-jét tudtam megosztani:
Hát a kurva powerball, az tette ezt velem! Letépem Enáról a kilincset is! ![]()
Jóvan, akkor majd valamikor jövő héten megkereslek vele. Holnap meg beállok az udvarba.
Vettem kontaktsprét, ha sikerül kinyitni a kocsit, akkor majd kipucolom a biztosíték táblát.
Hát de a faszommá hogy a jobb hátsó ajtóhoz is kurvaerős voltam, és azt is ugyanígy elbasztam még régebben...
Valami kis alu basz törik szét a kilincsnél, gondolom olyat az életbe nem szerzek másikat, előbb faragok egyet...