Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Baszki!Ma már vagy 5 ször néztem végig a F1RST-et és teljesen készre vág!!!:jupi:Elösször nem tetszett,de minél többet nézem annál jobb lesz!!!

Jövõ héten talán meglesz végre a rég vágyott Antigravity 1!!Úgyhogy akár videózás is lehet valamikor egy kis sörrel nálam!!!:tank:

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Émmeg szépen csendben elhúztam országútra, és gecijó volt. Még csak nem is fáztam.

Isteni ez a köd. Imádom!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Készen vagyok mára teljesen!!Ez a videó tényleg nagyon állat!

Az okoskodók meg kapják be!!!Tízszer szóltam az illegális szemétlerakó miatt,de még mindig ott van!!!:chase:

Ma meg találtunk két titkos bunkert a bmx pálya mellett,meg egy csomó kivágott fát!!!:smack:

Ennyit a mérhetetlen természetkárosításról!!!

Ja meg valakinek sikerült nem bevenni a hajtûkanyart!!Kicsit szétmehetett az autó,mert le volt minden homokozva,és olajos volt minden!a sziklafalnál meg egy halom autómaradvány!!!:blowup:

<<<ROCK&ROLL>>>

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Bab: az a baj, hogy igaza van. Semmit nem tudsz csinálni, illedelmesen bocsánatot kérsz és holnap ugyanúgy nyomod. :)
Persze Józsibá nem hivatalos személy, úgyhogy õ nem tud eljárni, csak a DunaDrávások, meg a rendõrök/közterületfelügyelõk.

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

Ez meg bazz:

Ez tényleg királydúrva!:-) Mennyire nem adja vissza a kamera...

!Akkora volt a szeg,hogy beleért a vázba!!!:hair:
Konás Barátunk!!Ajánlom a nagy guminyomást,a ragasztókészletet meg a pumpát!!A napi két felütés elõfordul!!!

Nekem is volt ilyen defekt kertiben--keresztbe át a 100-as szög és besatuzott a kerék:-)))

KonásTamásnak(az újnak) meg ajánljuk a 2PLY gumikat szeretettel ide a MECSEKRE!

Minden kész! ...és én is... most szépen megiszom a jól megérdemelt söröcskémet.

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Ez tényleg dúrva defekt volt!!Csak 6 hellyen szúrta ki a gumim a szeg!!!!!

Origina Specko belsõ volt!!Fuck!!!

<<<ROCK&ROLL>>>

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Baszki!!!

A hegy k.jó,az idõ már hideg!!:clap1:

Ekkora szopós defektet már régen kaptam!!:wtf2:Kb. egy 12 centis szeg volt félig belegörbülve a hátsó gumimba,úgy hogy végig lejöttem ele a Tettye utcán és csak a Király elõtt vettük észre.A Dusán mondta,hogy valami zürög,de nem hallottam!!!Akkora volt a szeg,hogy beleért a vázba!!!:hair:

Ja!!!

Konás Barátunk!!Ajánlom a nagy guminyomást,a ragasztókészletet meg a pumpát!!A napi két felütés elõfordul!!!

<<<ROCK&ROLL>>>

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
megépítettük a két döntött kayarból az elsõt, nagyon faszán bele lehet nehezedni. folyt köv.
aztán volt 3 defekt de én kimaradtam a szórásból.. a turhistáknak meg még mindig azt, oda.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
jóreggelt élek még

pest,sala,haza egy seggel kcsit sok volt,estse trafik fõleg..el is aludtam..bejött egy meló sal nem tudotma menni este,de remélem jóó volt!!
reggel meg kaposváron kezdek..szal sux..

akárhogy is siettem 2óra lett az út...nem ér ogy amit a pályán lehet tartani 160-180as tempót azt a 6oson elbaszakodva simán vissza ér..sszal mintha konstans 130al mennél végig..bár ilyesztõ amikor belülrõl villognak ki 160nál... :D

bringa..azz..én nayon fzom már kint..derekam ropog igy is...marad a szpinning meg a kondi..

sala kurvajó tagot csinált,csak kár hogy nem tudom használni :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Gyere Wuff, jó lesz az! ;)
Bár még másfél hónap...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

I3aI3

I3aI3

vendég

• fórumtag
  • 257 hozzászólás
Találkoztam kedves Márton József úrral,az 'erdõõrével'

Éger-völgy felett,Éger-tetõ alatt egy hullámos,pumpálós kis pályán mentünk öcsémmel és kameráztunk, öcsémmel szóba elegyedett,gondoltam odamegyek meghallgatni.
Elmondta,hogy ott a környéken 7szál xy védett növény van és 31-32-nek kéne lenni.
Elmondta,hogy ezzel súlyos természeti károkat okozunk-kérdeztem,hogy attól,hogy ezen az egy ösvényen gurulok?-->válasz: Igen, tessem elhinni neki,hiszen ez a szakmája és ne firtassuk...talajerrózióról hablatyolt.
következõ:Maga a törvény ellen cselekszik..ezzel,hogy itt kerékpározom? Igen,nem érti,hogy MAGA TÖRVÉNY ELLENES TEVÉKENYSÉGET FOLYTAT?!?!?!?!?!
Elmondta,hogy csak a kijelölt bringaösvényeken szabad közlekedni,a túrístán se és ezen se.
Elmondta,hogy hívhatna most rendõrt,vadõrt,Fegyveres embereket,de mindek....Õ jószándékú.(itt bemutatkozott)
Majd megkérdeztem,hogy a Hozzájuk járó/fogyasztó Terepkerékpáros vendégekkel mivan?
válasz:õk sem cselekszenek helyesen....DE ÉRTSE MEG MAGA TÖRVÉNY ÁLTAL TILTOTT TERÜLETEN TEVÉKENYKEDIK!!

Itt illedelmesen elköszöntem és elmentünk.

Ettõl függetlenül,ha majd csak 1 óra szabadidõm lesz leveztni a feszültséget a tanulás miatt,akkor is odafogok járni..

hm-hm? következõ teendõ?mire hivatkozhatok legközelebb?:)
Szesz nélkül nincs Rock'N'Roll !!! :koncert:

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás

Ez meg bazz:

Ez... ööö... nem tériszonyosoknak van kitalálva... hát, igen. Nem ügyetlenek a srácok.

A_Fugger

A_Fugger

törzsvendég

• fórumtag
  • 471 hozzászólás
Dirt Spine...nagyon állat! Oda kellene hintaló, máshol meg ellasúzok a kis merevseggûmmel.Uff!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás

Kokk: nemtok duplázni, vén vagyok, meg dolgozom is 29-én este. 30-án megyünk majd voncsival, dél után vmivel, és másnap dél körül vissza. Most nem iszom sokat, max 2 üveg bor, de semmi tömény. :) Remélem lesz hó megint, I :love1: Pécs. :)

Jöttök Pécsre? Csak nem Kispál again...?! :) Csatlakozhatok? :) Bazmeg, h megint eltelt egy év...

És megint kiszakadt két küllõ és pont a ház elõtt kaptam defektet :) az a gyanúm, hogy rövidek az egyik oldalon a küllõk.. Viszont tele a hegy turistával, meg póráz nélküli kölykökkel és kiszámíthatatlan kutyákkal. Ehh..

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
mi 1kor indulunk lótól. de nem jakabhegyre, mert ott tegnap voltunk. talán tubes irányába vmi lightosat.

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Jónapot!

Egy,fél kettõ!De még nem tiszta a jakab téma!Nincs az a gatyarohasztó meleg!

De valami mindenféleképpen!!!

<<<ROCK&ROLL>>>

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
I :love1: Gemenc!
Hát, kicsit sajnálom, mert azért az eléggé odabaszott volna, de így legalább tudunk majd szilveszterezni! ;)
Jéger nélkül meg nem Kispál a Kispál!
De a bor részét megoldom! ;)
Kéne venni jegyeket!

Ha van idõpont Jakabhegyre, vagy máshova, írjátok már ide, mert akkor írok egy emailt Bennek, vagy csörögjetek rá, vagy írjatok neki sms-t: 70/658-4007 mert menne õ is, de én nem fogok tudni, viszont déltõl 2-ig nem leszek gépközelben!
Thx!

Ez meg bazz:

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
jakabhegy mehet csörr mikore

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Kokk: nemtok duplázni, vén vagyok, meg dolgozom is 29-én este. 30-án megyünk majd voncsival, dél után vmivel, és másnap dél körül vissza. Most nem iszom sokat, max 2 üveg bor, de semmi tömény. :) Remélem lesz hó megint, I :love1: Pécs. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Az ott Dig az elején.
Aki jól eltûnt...
Jó fej volt amúgy, csak nem egy dh zseni. :)

Kicsit fáj a fejem.
A kormányt meg nem tudom fogni, szal suck.