Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2008. november 17. - 14:46
1. rész
Anyám lóháton õrnagy és Dartveder megérkeznek a De la Torre-házba, és átkutatják a szobákat, hogy megtalálják az elveszett ékszereket. Emósköcsög és családja ellen vannak a rossz nyelvek, el akarják üldözni a szomszédok a házból. Béla a paptól kér tanácsot, hogyan éljen s öltözködjön, ha mihamarabb férjet szeretne találni magának. Csöcsimama úgy dönt, új életet kezd. Ekkor hozza õt össze a sors Anettka személyével.
2. rész
General Lee udvarolni kezd a szolgálólánynak. Nyálonlõtt lány arra kéri férjét, hogy ne vegye el Csöcsipapa állását, amiért össze akarta ugrasztani õket. Nyálonlõtt lány Bam Margera szerelme lesz, és lassan megismeri legbelsõbb gondolatait is. Nyálonlõtt lány a kapott pénzbõl a családján próbál segíteni. Elviszi õt az étterembe is, ahová Bruce Willis és Terézanya beültek munka után.
3. rész
Sebeõk kéri Noszály Sanya segítségét. Nyálonlõtt lány megtudja, hogy terhes. Oidipusz Zsíros tudomására hozza, hogy Nyálonlõtt lány gyermeket vár. A két család valamikor közös üzleti vállalkozásba fogott, ám Csöcsipapa De La Torre megelégelte, hogy osztozniuk kell a bevételeken. Törppilla érzi, hogy nincs jól, de Hókuszpók nem akar az orvosa maradni, mivel szerelmes a lányba.
4. rész
Zsíros végleg az abortusz mellett dönt, de Adolf család és Szippantós család le akarja beszélni róla. Törppilla és Nyálonlõtt lány találkozik. Jaba és Jegesmedve Fasza megegyeznek, hogy szerelmespárt fognak játszani Bam Margera Bruce Willis elõtt, mert Jaba így akarja õt féltékennyé tenni. Nyálonlõtt lány azzal nyugtatja meg, hogy másnap szól Anyám lóháton õrnagynak. Nyálonlõtt lány továbbra sem akarja elfogadni anyját.
5. rész
Zsíros nagyon a szívére veszi Kozsó öngyilkosságának hírét. Oidipusz az 5. hónapban megszüli kisfiát, de a gyerek meghal. Nyálonlõtt lány nagyon aggódik érte, ám a lány késõ este megérkezik. Nyálonlõtt lány kételkedik benne, hogy Böbe valaha is elfogadja nõvéreként. Csöcsipapa vissza akarja kapni a kompromittáló felvételeket Csöcsimama fiókjából.
itt csináltam:
http://brazil.talpak.org/
Írta 2008. november 17. - 14:11
Jah a Tomi jól beszél, az MBAH-s arcot keresem!
Jaja, volt neki egy weboldala, egyszer írtam is neki, de ha jól tippelek, akkor keresd itt a fórumon a Kempelen nevû egyént.. talán õ volt vele kapcsolatba. Meg ha minden igaz volt itt ilyen fórum téma is még anno régesrég...
Írta 2008. november 17. - 14:11
na ki hívja föl megkérdezni, hogy az 1 here mennyire helyezkedik a zacsiban a 2 oldal között?
http://www.tommedia....llek=todorovics
Írta 2008. november 17. - 13:31
http://www.mae.cornell.edu/Erickson/
Kellene gurulni.
Metro-ban van éjellátó WallE-s, nem is drága
Írta 2008. november 17. - 13:29
Írta 2008. november 17. - 13:00
Ha jól emlékszem õ volt Bikemag elõdjének a MBAH újságnak alapítója, akit aztán jól elhagyott a felesége.
Írta 2008. november 17. - 12:57
ködbe pedig éjjellátó kell a kocsiba, 7es bömbibe meg S-es mergába van is.
nekem ezt dobta ki elsõre David Erickson-ra.:
http://hatuey.org/im...ordon_alley.jpg
õ az?
http://m.blog.hu/ba/...53d3084fdec.jpg
Írta 2008. november 17. - 12:48
Márió, a xenon mindig jó (már ha mögötte ülsz, nem szembe vele) kivéve ködben.
Olyankor kb mint ha refivel mennél és még vakítóbb tejfehér szarban mész...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. november 17. - 12:36
Érdeklõdésem tárgya, hogy tudomása van-e valakinek David Erickson tevékenységét illetõen de jó bármi egyéb info ami segít a keresésben. Nekem személyesen egy mail cím kellene amin elérhetõ, ha van ilyen egyáltalán vagy végleg eltûnt az idõ forgatagában...
Segítségeteket elõre is kösz!
Írta 2008. november 17. - 12:27
Holnap azaz kedden, van valakinek kedve bringára fagyós Lósegge, TV-torony, Nagy-Tubes, kis szerpentinen le a bányász útig, aztán azon végig az aszfaltig, onnan meg a Mandulás-Remete rét úton Remete rétig, és le a szerpentin mellett. Tekerõs útvonal, de valahogy le kell dolgoznom azt a plusz 5-6 kilót, amit felszedtem az elmúlt 3-4 hónapban...
Írta 2008. november 17. - 10:49
A szerpentin melletti utat pedig valaki egész szépen kitakarította, köszi neki!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2008. november 17. - 10:27
Józsi bával meg találkoztunk Tecánál, 2 mankóval közlekedig, mert csipõprotézist kapott, úgyhogy szerintem egy darabig most nem fog följárni.
ma asszem itthon maradok. térdemet pihentetni kéne.
Írta 2008. november 17. - 10:15
Xenon szamit valamit?!
Este gyurma?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2008. november 17. - 08:31
Holnap se legyen, mert kell egy gyors Pestet mennem...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. november 17. - 08:03
Szevasz KisNigger! Mit kapok?
Meg mindenkinek minden jót erre a hétre is!
Kokknak eltüntettem a ködöt!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2008. november 16. - 23:50
Émmeg szépen csendben elhúztam országútra, és gecijó volt. Még csak nem is fáztam.
Isteni ez a köd. Imádom!
Ez a nyamvadt adrenalin engem sem hagyott nyugodni, ígyhát megnéztem a ködös várost felûlrõl--majd DH-ztam 1-et lámpásan. Köd kb. Tettyénél kezdõdött, de mintha falnak mentél volna, annyira hirtelen...
TV maci
OK-Mozsaf(egyik filmet sem ismerem)
Írta 2008. november 16. - 22:47
az bejön !!
Írta 2008. november 16. - 22:39
na háát , ezek a köcsög defektek, ..kössz mindenkitõl a jótanácsot, van mindenem de csak otthon, nem számítottam rá h én a hétvégén hegybe fogom nyomni, ezért sincs még egy bukó se nálam, de majd a köv alkalom,... akkor má lesz minden, és nem fogtok csalódni, meg remélem én sem!!
Írta 2008. november 16. - 22:26
Írta 2008. november 16. - 21:38
A köd meg fasza, csak amikor egy héten többször is Pestre, meg majdnem minden nap Villányba kell menned, akkor nem király...
Volt ünnepi ebéd faterral, ünnapi vacsora muterral, most készenlevés van.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére