Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

Nekem valahogy inkább DHX.
De egyesek szerint elfogult vagyok. :)

mer még nem próbáltad rocco mestert :) a tiedbe fõleg inkább azt raknám.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Nem járt valaki Mecsek felé, hogy mi lehet az erdõben?

Aktuális civil

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
érdekes:

http://totalcar.hu/m...let/szallopor!1

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Nekem valahogy inkább DHX.
De egyesek szerint elfogult vagyok. :)

Mikor reggel elindultam, full jég volt minden.
Most haza érek és semmi...

Már csak pár ilyen nap kéne, hogy ne legyen ekkora genya, aztán lehetne tekerni is!

A mai rally meg elmarad, mert szerintem nem nagyon maradt meg parkolókban.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
én dhxszel csak keveset mentem, de nem kéne megint, mióta roco van. ha nem szeretnéd, hogy pogózzon, akkor vegyél dhxet. ha azt szeretnéd, hogy kurva jó legyen, vegyél rocot :)
kérdezd meg filmest a komlói topicban, õ sokat használta mindkettõt.

Brácsa

Brácsa

vendég

• fórumtag
  • 95 posts
Hi!
Egy gyors kérdés a tapasztaltabbaktól:
Fox DHX 5.0 vagy Marzo Roco TST-R ??? vagy ég és föld a kettõ?
Köszi

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

Az a lényeg, hogy a csavar csak éppen lógjon ki a gumiból. Vagy lecsíped a végét, hogy max. 1mm álljon ki.

túrót! 10es fémcsavar, kívülrõl anyával azt jóvan, az kilóghat fél cm-t is :D

hihh:

az igen:

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Az a lényeg, hogy a csavar csak éppen lógjon ki a gumiból. Vagy lecsíped a végét, hogy max. 1mm álljon ki.

Van intervallum elektronika spriccelésvezérlõvel. Csak még nem raktam be, mert ahhoz kicsit matatni kell. Meg olyan félig befekündi az ajtóba, amitõl iszonyat mocskos lennék. Pedig rohadtul hiányzik a cucc.

És eléggé csúsznak az utak. Ott is ahol kb. jónak néz ki. Kattogott is a jobbláb ABS-em :D
Mindenestre mindenki bátor és kifordul elém. Aztán kicsit sem igyekszik. Mind gecik.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
jó reggelt:

http://www.napiszar.com/?p=2831

én mindenféle hülyeséget álmodtam éjjel.

jó ez a heinekenes.

Márió nyárigumijaink jók ;)

ezt a szöges gumit kéne megcsinálni, csak kell venni egy rahedli facsavart, idõm meg úgy is van sajnos

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
http://www.knowthesigns.com/

Kurva jó :) érdemes kivárni, kicsit lassan tölt be..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Geci szarul aludtam, és még reggel se bírtam lustálkodni. De hiába értem be 9re, nem volt parkolóhely. Mindegy, 10 után elhúzok alkatrészért, aztán utána újra próbálom. Annyira nem akarok egész nap fizetni a nintendo brigádnak...

Este meg mehetnék a volt céges társasággal Dante-be, de nem tudom akarom-e a dolgot. Szívesebben mennék éjjeli bringára fagyósat. Majd még megálmodom ebéd után.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
RIP

Nekem valami matador van, de szvsz nagyon jó volt eddig mindenhol, tavaly pl az egyik kis utcában nem is tudtak mellettem elindulni úgy kellett kitolni, pedig téligumija volt fenn, én meg simán arra mentem amerre akartam :)

szépek:

Sei, soku Si.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nekem is bejött!

Anyira nincs szabadideje,hogy ha rádudálok a petõfin,akkor int csak hogy bocs és oda sem néz hogy ki az :D

Irigylem a plusz lóerõket ám az 1.8bõl!! :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Nekem is az M3 van! ;)
És pont magyaráztam Atusnak, hogy fasza GoodYear van az Opelen, az Audival mégis simán tolatva parkoltam a Mecsek utcában.
Amit azért elõször nem gondoltam volna, hogy kivitelezhetõ.

Atusnak több szabadidõt/pihenést! :D
Arra ébredt, hogy megálmodta a kérdéses kütyü vizsgálatát... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nekem ez van :Dunlop / Wintersport M3 elég jó a mostani ondos idõsben minden nap mentme vele és alig alig csuszot meg valamelyik kerék,csak egy pár kis utcában ahol nem volt sózva meg semmi..bár lehet h ebben az autó nagyobb súlya is szerepet játszik..

este valamit csinálni?!

magó,nyárigum van eladó! dunlop sp sport 16-55-205

pár érdekesség:
http://index.hu/kult..._sorozat_indul/ ujra cinetrip!

bazz tegnap a fokuszban volt a Polgár András..megmutatta a régiautó gyüjteményt..besza behu...

ez meg még minidg kéne http://totalcar.hu/tesztek/mb560sec!1

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Unicum, sör, bor?

Akkor csak fájjon, baszod! :D

Szerencsétlenek: http://www.pinkbike....s-rip-2009.html

:(:(:(

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts

úgyis Tomihoz jön a cucc, azt majd õ belefingik a gatyádba :D

Ha zacsiban jön a nadrág, akkor majd vágok rajta egy lyukat, és azon keresztül töltöm fel bélgázzal, aztán visszaragasztom. Szép meglepetés lesz, amikor kibontod :D

A hülyeség az bezzeg megy. Csak nehogy ti is találjatok meglepetést vhol legközelebb. Most értem haza. Unicum volt meg sör. Meg vmi cuvé vmi polgártól. Ha fájni fog a fejem az ezért van. de predesztinálom ,h fog. Pedig reggel kecskemétre megyek. Jippi.

Mit szaroztok mindenféle gumikkal nem értem. Jég van. Alig használt, természetes :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

Meg azt is írják, hogy 5 évnél öregebb abroncsot ne használjanak. ;)

ezzel egyet értek. és sajnos tapasztalatból is tudom, hogy ez így van. a mi gumijaink nem sokat érnek, abban sem vagyok biztos, hogy jobb mintha nyárival mennénk, azon jóval több a minta. de hát nem rajtam múlt, hogy vegyünk másikat. egyébként ezek olyan gumik voltak, hogy újonnan vettük õket elég jó áron, mert 5 évet álltak a raktárban. de 2 télen át tényleg jók voltak, aztán rohamosan csökkent a tapadásuk, akkor kellett volna cserélni. most már nincs értelme erre a pát hónapra.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
szerintem ahjtott kerékre jobb gumi. Tudjon kapaszkodni, fékezõdni.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Brácsa

Brácsa

vendég

• fórumtag
  • 95 posts
Nulla óra kettõ perc :-) Jó éjt!!!!