Nem járt valaki Mecsek felé, hogy mi lehet az erdõben?
én holnapra tervezem. bringával tutira királyság
Nem járt valaki Mecsek felé, hogy mi lehet az erdõben?
Nekem valahogy inkább DHX.
De egyesek szerint elfogult vagyok.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Az a lényeg, hogy a csavar csak éppen lógjon ki a gumiból. Vagy lecsíped a végét, hogy max. 1mm álljon ki.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
úgyis Tomihoz jön a cucc, azt majd õ belefingik a gatyádba
Ha zacsiban jön a nadrág, akkor majd vágok rajta egy lyukat, és azon keresztül töltöm fel bélgázzal, aztán visszaragasztom. Szép meglepetés lesz, amikor kibontod
Meg azt is írják, hogy 5 évnél öregebb abroncsot ne használjanak.