http://www.youtube.c...h?v=E1VJFXA65v0
Gabinak nem tetszik. de mivel a hangfalak tulajdonjoga engem illet, idővel majd megkedveli
http://www.youtube.c...h?v=E1VJFXA65v0
Gabinak nem tetszik. de mivel a hangfalak tulajdonjoga engem illet, idővel majd megkedveli
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Tominap az márc. 7.
tekercs 12:45kor pálosoknál, első nekifutásra tubest célozzuk meg, aztán sár/dzsuva függvénye, hogy merre továb. csatlakozni ér.
mozsafsik módosította - 2013. december 21. - 07:52
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
http://24.media.tumb...iy28lo1_400.gif
Csukott szájjal.... pfff. Nem bírja.
Kondi sport. Kell egy fél számmal nagyobb, különben szívni fog vele.
hát még hlnap tudsz szépiteni.f5 kor kirkanak..
de holnap is van nap..alkohol nélkül egész jó...bár ft ba ugyan annyi...tudo mhogy nem téma de nekem a nike shox tökre bejött
albertfish módosította - 2013. december 21. - 06:09
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
http://24.media.tumb...iy28lo1_400.gif
Csukott szájjal.... pfff. Nem bírja.
Kondi sport. Kell egy fél számmal nagyobb, különben szívni fog vele.
Chicken módosította - 2013. december 21. - 02:28
na és futó cipőt pécsen hol érdemes venni és milyet? olyan 20-25ezer ft körül. nem nekem kell, csak tudom, hogy futtok páran aztán mondom megkérdem.
árpád üzletház (szellem) van egy kimondott futós bolt vagy a petőfiben a kondi sportban saucony. adidas/nike van az árkádban. hervisben ott van egy kopasz tetovált srác. ő ért hozzá és jót fog ajánlani (arra amire kell). a többi boltban nem hiszem hogy futók dolgoznak, ezért annyira nem ajánlom.
na és futó cipőt pécsen hol érdemes venni és milyet? olyan 20-25ezer ft körül. nem nekem kell, csak tudom, hogy futtok páran aztán mondom megkérdem.
Ha levinult a villanyi ciganykodas, lehet bemennek amperba ugy ejfel korul. Mar bebaszcsiztam picit, de Meg csak a levest ettuk meg. Tovabbi italozas vrhato.
állítólag ilyen buxák is lesznek
vagdosom az egyik sulis videót, szegény kis macbook hiába ssd meg 8gb ram..azért nagyon küzd a fhd anyaggal..
most néztem persze csak lottó nyerés szintjén ha az uj pro amiből vennék dísznek is egyet, ezt tudja: 12 magos Intel Xeon E5, 64 gigabájt RAM, 1 terabájtos pci-e flash háttértároló, két darab AMD FirePro D700, egyenként 6 giga RAM-mal..asszem kicsit gyorsabban menne minden
Tegnap ettem-ittam, ma meg mennék is, meg nem is...
Ha meg tudnám állni, hogy csak kb. 2 sört iszok, akkor jó lenne, de 2 sör után jönne a többi
ugyugy..én sem terveztem alkoholozni a hétvégén. le vagyok maradva az edzéstervel és még idén be akarom fejezni a penzumot
Tegnap ettem-ittam, ma meg mennék is, meg nem is...
Ha meg tudnám állni, hogy csak kb. 2 sört iszok, akkor jó lenne, de 2 sör után jönne a többi
mára én is, most edzés aztán elvesztem a teszkóba..
ez a pénteki felállás, szerintem ebben a sorrendben, óránként kezd egy páros:
Péló (FPT) vs Oshee (GFM)
B-Ware (Funky Beatz) vs Zsigabá (Kész Face)
Wolfie vs Rendbenman (Kész Face, Punnany)
Mesterházy (Syrup) vs Sowjet (Periszkóp Rádió)
Con (Rák, Pécsi Est Café) vs c0p (Bassbase) este meg ez lesz..ha valakit érint. holnap hasonló csak elektronikában..
vasárnapi puma lesz?
na már csak holnap kell egy kicsit a melóval baszni a rezet, aztán 2 hét off! a hegyen meg süt a nap
és kaptam ilyen audis naptárat:
http://fourtitude.co...ndar-announced/
elég nyálcsorgatós
mozsafsik módosította - 2013. december 19. - 15:47
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien: