Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

http://www.youtube.c...h?v=E1VJFXA65v0

Gabinak nem tetszik. de mivel a hangfalak tulajdonjoga engem illet, idővel majd megkedveli :)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

photo.php

lesz vasárnap pumpi?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Tominap az márc. 7.

tekercs 12:45kor pálosoknál, első nekifutásra tubest célozzuk meg, aztán sár/dzsuva függvénye, hogy merre továb. csatlakozni ér.

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Nagyon Boldogot Tominak!
:)

mozsafsik módosította - 2013. december 21. - 07:52

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

http://24.media.tumb...iy28lo1_400.gif

Csukott szájjal.... pfff. Nem bírja. 

Kondi sport. Kell egy fél számmal nagyobb, különben szívni fog vele. 

hát még hlnap tudsz szépiteni.f5 kor kirkanak.. :D

de holnap is van nap..alkohol nélkül egész jó...bár ft ba ugyan annyi...tudo mhogy nem téma de nekem a nike shox tökre bejött

albertfish módosította - 2013. december 21. - 06:09

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás

http://24.media.tumb...iy28lo1_400.gif

Csukott szájjal.... pfff. Nem bírja. 

Kondi sport. Kell egy fél számmal nagyobb, különben szívni fog vele. 

Chicken módosította - 2013. december 21. - 02:28

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
Amper off. Mario, paskold majd Meg a tetovalt seggu lanyol valagat helyettem is.

Cipot szerintem is kondiban, es ne hallgass Atusra, kell a picit nagyobb cipo. Vagy menj be a hervisbe, Gabi ott vett fasza salomon-t occsoe'.
  • Chicken kedveli ezt

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
Szerintem a kondiban nézz! És ha azt mondják hogy válassz fél mErettel nagyobbat,ne tedd!

toronte

toronte

vendég

• fórumtag
  • 446 hozzászólás
  • LocationPécs

na és futó cipőt pécsen hol érdemes venni és milyet? olyan 20-25ezer ft körül. nem nekem kell, csak tudom, hogy futtok páran aztán mondom megkérdem.

árpád üzletház (szellem) van egy kimondott futós bolt vagy a petőfiben a kondi sportban saucony. adidas/nike van az árkádban. hervisben ott van egy kopasz tetovált srác. ő ért hozzá és jót fog ajánlani (arra amire kell). a többi boltban nem hiszem hogy futók dolgoznak, ezért annyira nem ajánlom.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
Akkor allitolag megyek :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

na és futó cipőt pécsen hol érdemes venni és milyet? olyan 20-25ezer ft körül. nem nekem kell, csak tudom, hogy futtok páran aztán mondom megkérdem.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

Ha levinult a villanyi ciganykodas, lehet bemennek amperba ugy ejfel korul. Mar bebaszcsiztam picit, de Meg csak a levest ettuk meg. Tovabbi italozas vrhato.

állítólag ilyen buxák is lesznek 1502496_499249983521443_940945970_n.jpg

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
Ha levinult a villanyi ciganykodas, lehet bemennek amperba ugy ejfel korul. Mar bebaszcsiztam picit, de Meg csak a levest ettuk meg. Tovabbi italozas vrhato.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

vagdosom az egyik sulis videót, szegény kis macbook hiába ssd meg 8gb ram..azért nagyon küzd a fhd anyaggal..

most néztem persze csak lottó nyerés szintjén ha az uj pro amiből vennék dísznek is egyet, ezt tudja: 12 magos Intel Xeon E5, 64 gigabájt RAM, 1 terabájtos pci-e flash háttértároló, két darab AMD FirePro D700, egyenként 6 giga RAM-mal..asszem kicsit gyorsabban menne minden :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

Tegnap ettem-ittam, ma meg mennék is, meg nem is...

Ha meg tudnám állni, hogy csak kb. 2 sört iszok, akkor jó lenne, de 2 sör után jönne a többi ;)

ugyugy..én sem terveztem alkoholozni a hétvégén. le vagyok maradva az edzéstervel és még idén be akarom fejezni a penzumot

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Tegnap ettem-ittam, ma meg mennék is, meg nem is...

Ha meg tudnám állni, hogy csak kb. 2 sört iszok, akkor jó lenne, de 2 sör után jönne a többi ;)

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

mára én is, most edzés aztán elvesztem a teszkóba..

ez a pénteki felállás, szerintem ebben a sorrendben, óránként kezd egy páros:
Péló (FPT) vs Oshee (GFM)
B-Ware (Funky Beatz) vs Zsigabá (Kész Face)
Wolfie vs Rendbenman (Kész Face, Punnany)
Mesterházy (Syrup) vs Sowjet (Periszkóp Rádió)
Con (Rák, Pécsi Est Café) vs c0p (Bassbase)  este meg ez lesz..ha valakit érint. holnap hasonló csak elektronikában..

vasárnapi puma lesz? 

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
Juhhhiiiii! Letettem a lantot , egész 6.ig lazulás lesz! Ki is kapcsolom a telefont!:-P

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

na már csak holnap kell egy kicsit a melóval baszni a rezet, aztán 2 hét off! a hegyen meg süt a nap

és kaptam ilyen audis naptárat:

http://fourtitude.co...ndar-announced/

elég nyálcsorgatós

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Vazzeg..ez kemény!
Hobbi náci!

mozsafsik módosította - 2013. december 19. - 15:47

<<<ROCK&ROLL>>>