Én átadom magam az áhitatnak holnaptól...

29. Meg szétfarolom a hegyet!

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
nekem is 2.4 rubber queen van, de nálam marad bőven sárférőhely.
egyébként pont gondolkoztunk Mettyúval egy vöröshegy-égertető vonalon, de inkább hagytuk, mer az ilyenkor sáros, ezek szerint tényleg az
tekercs megint jó vót, legközelebb 26.-án, bár a holnapot sem vettem még el
Én má' vótam! Állat idő van! Erdő meg gyönyörű! Talaj zseniális! Imádtam! Kis és Nagy Tubes, piros háromszög, Rotary,szánkópálya nyélen, régi dh, meg aztán vissza a north shore- bmx-re! Aztán haza! Este mozi! Nézünk valami szart! Szép nap!
Rotary északi oldal tiszta hó volt még szombaton. Vörös hegytől Patacsi mezőig nem ajánlom senkinek! Tolni sem tudtam,úgy eltömődött sárral. (2.4-es Rubber Queen nem hagy sok férőhelyet ehh.. vmi keskenyebb, könyebb jó lenne, de kibaszott jól tapad a Nobby Nic után)
Az őrangyalom meg velem volt, mert Lapistól le Remete fele egy jó hüvelykujj vastagságú, 1,5m-es ágat kapott fel az első kerék. Mázli hogy nem akadt be a küllők közé, szép perec lett volna.
Mofnak itt is gratula az új vashoz! Izé áljuminium. Nyeregcsövem van egy 150es KS Lev Liftezős csövet a népnek!
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Én má' vótam! Állat idő van! Erdő meg gyönyörű! Talaj zseniális! Imádtam! Kis és Nagy Tubes, piros háromszög, Rotary,szánkópálya nyélen, régi dh, meg aztán vissza a north shore- bmx-re! Aztán haza! Este mozi! Nézünk valami szart! Szép nap!
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
böllérlányok!
13:10 tettye u. alján, aztán megyünk felfelé, aztán meg lefelé.
egy ilyen bájgli lemozgóst mennék .)
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Zsír!
Frissítettem az albumot a mai képekkel...
Jövő vasárnap megint megyünk!
Persze lehet, hogy valamikor karácsonykor is, de majd azt megírom, ha megálmodtuk...
Edited by tomidny, 2013. December 22. - 23:53.
Edited by Napkin 001, 2013. December 22. - 23:47.
az az 55 a képek alapján is lefingottnak tűnik, én hagynám a francba, vagy akkor már inkább összeraknám a mostanival addig, amíg nem tudsz venni hozzá illőt.
váz szép ;-)
Emberek! lesz-e olyan szilveszteri mulatság, ahova mi szénbányászok is csatlakozhatnánk, úgy 10-12-en. jól viselkedünk, lányokat is viszünk. magunknak
Ne vegyél ilyet, illetve ezt, le van gyalázva nagyon... Egyébként nem rossz! De Lyrik is a fuckin' godess!!!!
villa szerintem majd csak februárban akad bele, addig marad a pumpa, meg ha egyszer sikerül rávennem magam, akkor futok is, hogy legyen kondi tekerni is.
lyrik a kiszemelt, de pl a bikemarkt-on a suttyó németek 17 és 18 centis nyakat hagytak az összes eladni kívánt darabnak.. hát annyit inkább toljanak föl Brünhildának.
jja, és mivel angle set, így leginkább 1/1.8-as villa kell bele, vagy egy alsó csésze a taperhoz. nehogymá' egyszerű legyen! viszont ha kell, akkor inkább várok, ennek most patentnak kell lennie.
sakkor keresek: alsó bilincses, de felső húzású első váltót, deore, lx, slx, esetleg xt szintig
31.6-os fekete, hátranyúlás nélküli nyeregcsövet, legalább 375ös hosszal
van monnyuk egy ilyen, majdnem korrekt áron: http://www.pinkbike....ecttofirstphoto a tudományosok mondjanak majd rá valamit
Edited by mof, 2013. December 22. - 20:39.
Mofnak örülünk! Lyriket vagy 36-ot neki, meg nagysisak, aztán jöhetsz Pohorjézni is!!!!!
ugró oroszlános SPORTS papucs mindent vivő..zoknival vagy előrelógó lenőtt körmös kapaszkodós lábujakkal
pumpa megvolt az amperba,a vásárba, orfűn, most meg végre ágyban..öregszem
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!