Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Próbálnak innovatívak lenne, de ezeknek a hülye magyaroknak semmi se tetszik :D
Bezzeg a Kona ezer éve ugyanazt a foux bar-t nyomja, aztán viszik is mint a cukrot. Na jó most beleraktak középre valami lötyögõt, de aztán ennyi. ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Szerintem Yeti tavaly botrányos üzemmódra váltott. Idén még rosszabb. Totál kihagyták a freeride részt és valami korcsot csináltak ASR7 néven kb. egy hét alatt, mert a tavalyi egyláncvillás szörnyedelem mûködésképtelen volt (Még az évvégi lesifotók szerint is annak a továbbvitelén ügyködtek).
Ez a 303R jól néz ki, de nem hiszem, hogy a csúszkás rendszer a VKn kívül máshol életképes lenne, ráadásul jelen esetben felesleges is, mert sima egyforgáspontosnak minõsül a gép, ergo csak túlbonyolított csilivili a parasztoknak (oké, cserébe jól néz ki).
Gyakorlatilag van sok csúszkás, meg egycsúszkás DH monstrum a raklap ocsmány, pálcika AM gép mellett. Megnézve a többi gyártó palettáját, a Yeti fogja elõször lehúzni a rolót, ha az embereknek autó után AM montira se lesz pénzük...

Aktuális civil

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
az agglegény az, aki egyszer sem követi el ugyanazt a hibát..:)

Glen Velez for prez!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Azt hittem van országútid!
Új Yetik nagyon tetszenek!

Megyek apasági nyilatkozatot tenni;)...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Szép gép, de kár, hogy a láncvilla nem vízszintes.
Mostanában arra vagyok rákattanva, hogy a hátsó háromszög szabályos, egyszerû legyen...
És fehér róka figyel benne!
Nem Marzó! ;)

Õ Shane és Yetit fabrikál. :D
Majd megkérem, hogy a következõt fabrikálja át!
http://www.pinkbike.com/video/46535/

Nagy gép Ultegra, kicsiben Tiagra.
Mind a kettõ fasza.
Ha valami szar lenne, tuti váltottam volna Sramra, de jók ezek is nagyon.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
nekem eddig a sram nem tetszett, de most már inkább eregetnék rakétákat én is , meg had kopjon a lánc szarok rá,, legyen patent! nincs jobb egy feszes gépnél ami csak diszkréten huppog és no csinnadratta, csiszimiszi:)
ez meg uhh: (gyárilag front minion hátul:D)
Feltöltött kép

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

inkább csattogjon:-))) ...ju nó vát áj mín...

Igen, korábban csattogott. Most meg gyerekszobát festek:D!

Milyen országúti Kokk?

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

Úgyis megeszek két-három láncot évente,

inkább ne csattogjon!

hehhe én meg 2-3 évente 1 láncot--de nem a gyenge rugó miatt, hanem a gyenge rider miatt:-)))

inkább csattogjon:-))) ...ju nó vát áj mín...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Streetracing faszság.
Teherautóval lenyomok mindenkit. :)

A jót meg k.könnyen megszokod!
Csak utána nagyon szar visszaülni a szarabbra... :P

Kialudtam magam.
Vagyis kurva sokat aludtam, de most sem vagyok fitt.

Sram nekem is kéne, de nincs lóvé.
Jó az országuti! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Persze, a Trabant sem mûködési hibás, hanem úgy lett tervezve. De azért a Skoda Fabia mégis jobb:D.
Ja, szubjektív a dolog.
Nekem is jól mûködik, és végig van vezetve a bowdenház, és ritkán dobja csak le a láncot. Ezzel eddig sem volt gond.
Az elsõ meglepetés akkor ért, amikor bevállaltam a Sram váltókart. Egyáltalán nem bíztam benne, meg aszt hittem, hogy sohasem szokom meg, hogy hüvelykujjal intézem a válást. De már sokkal jobban szeretem.
Arról nem is szólva, hogy mit éreztem, amikor egy X.0-s szettet csattogtattam menet közben. Az olyan, mintha egy vadászrepülõben ülnél, és éppen kioldanál egy rakétát.
Úgyis megeszek két-három láncot évente, nem hiszem, hogy lényegesen több fogyna az erõs rugó miatt. De az biztos, hogy inkább ne csattogjon!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

Napkinnak ma jött meg az X.9-es hátsóváltó. Olyan rugója van, hogy ahhoz nem kell láncterelõ. Brutális.

Hétvégén asszem kifestem a gyerekszobát.

Nekem a SHI-manó rendszer is tökéletesen mûködik. Az a trükkje, hogy nem szabad megszakítani a bowdenházakat-végig kell vezetni a válltókartól a válltóig és akkor évekíg zsíír.
Az, hogy erõs a rugó nem biztos, hogy olyan jó(gyorsabban kopik a lánc-fogsor,racsni, stb). A shimanó meg azért mozog a kis videón, mert az úgy lett tervezve--az nem mûködési hiba.

GYEREKSZOBA??? ...de furcsán hangzik:-)))

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
uhhh... kicsit engedtem a kiváncsiságomnak, megnéztem pár képet a google.co.uk -n (SafeSearch off...), hát nem szép dolog egy ilyen.... :(

Amúgy nekem is X9es hátsó, X7es elsõváltó van. Na'on jók.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ejj bazz, azért elég kemény az élet. Ennek a csajnak nemrég amputálták kezét, lábát, mert valami baktérium megtámadta:
Feltöltött kép
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jöttem hazafele Újhegyrõl aztán az Árkádtól 2 csávó streetracing-je majdnem átcsapott streetfighting-ba...
Mondjuk a kis hülye Toyotás majdnem nekemjött. Aztán meg a Tüzér utcánál az Opeles bevágott elé, és kiszállt, de a Toyotás visszatolatott, kikerülte, és az Opeles csak a kocsit tudta megcsapni...
Hát érdekes volt na.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jujj:
http://dirtmag.co.uk/portfolios/

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Napkinnak ma jött meg az X.9-es hátsóváltó. Olyan rugója van, hogy ahhoz nem kell láncterelõ. Brutális.

Sram váltókarok már régóta favoritok, egy hátsó váltó meg nem a világ. Hamarosan...

Ma rengeteget takarítottam... autót, lakást, mindent. Királyság. Hétvégén asszem kifestem a gyerekszobát.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Pest sûrû volt, vendégeskedtünk egy jót, aztán kinyírtuk a telefonomat, aztán majd most újra kell rá valahogy tenni a cuccokat.
Szopás.
Ellenben hulla vagyok.
És lett egy csomó az állam alatt, úgyhogy holnap menni kell dokihoz, mert beparáztam...

A kutyáim meg idióták. :D

Síelõs esés rettenet, 4.2-es 20 éves Passat büntetne, országuti váltó kell!

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
zöldtea fogyasztóknak ajánlom a káptalan utcai teaházat, brutál a cuccuk... itt dobolok a gép elõtt fél órája és most vettem észre:D

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás

Én már gondolkoztam rajta, hogy át kéne állni a Sram 1:1-es rendszerre. Most lassan is érnek hozzá az alkatrészek. A hátsó váltóm meg van csavarodva, az elsõnek is van már baja, a váltokarok is csereérettek már. Na majd talán nyáron.

2órája álltam át!:D Naggyon kemény! Csak lenne már jobb idõ,hogy csapathassunk!!!

Lord: Lófaszt!:)

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás

ja..szép + valami normális NAGY ugrót is csinálhatnánk ,mer egy sincs...

szellemben van, akkora, h rá se merek nézni
Sei, soku Si.