megyünk?
http://tankberles.hu/index.php
Na, holnap (azaz csütörtök) délelőtt 10kor lemennék a pumptrackre. Ha van kedv, akkor lehet csatlakozni.
Ettől függetlenül vasárnap is mennénk
Akkor megválaszoltam, pont időben
tomidny módosította - 2013. december 25. - 19:47
lesz holnap pumpi,vagy merjek enni vacsorát ?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Én voltam egy kicsit, de 11-kor már elmentem itthonról! Az idő nem volt szép túlzottan, de a csapatás azér' fasza volt!
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
klassz volna
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
tomidny módosította - 2013. december 25. - 09:38
Boldogot, skacok!
Nekem azt hiszem sikerült az egyik legszórakoztatóbb ajándékot adnom őseimnek: egy kb 8-10 hetes kiscicát
Majd tolok képet!
nekik is allergiájuk van?
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
heh, jó görbe fát hoztam haza, na mindegy :-)
boldog karácsonyt gyíkok!
Boldog Karácsonyt Pupákok!Ja és ma is voltam tekeregni! Zsírság!
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
gyere vissza, azt bejégerezünk!
tegnap az amcsi étterembe adtak a menü mellé egy fantát, hát bazzeg, én nem értem ezekért hogy lehet pénzt adni, inkább akkor már víz
kéne fát intézni, meg kocsit mosni, aztán ha lenne egy órám akkor akár még egy csapatás is beférne!
a kutya meg a pöcsét mutogatja
már rájöttem miért nem voltam itthon szeptember óta. a baszogatás, ahogy csak itthon képesek.. felbecsülhetetlen.
Panoráma tökéletes volt, csak a szokásos sár! Abból pedig a vörös különösen jól áll a vasnak...
Holnaptól kis R+R, aztán majd hajrá!
Mindenkinek minden szépet és jót!
Shoshi módosította - 2013. december 23. - 19:43
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.