Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Nem, nem. Csak vicc volt. :)
Bírom Teca mamát.
Bár néha furák. :P

Ez valami nagyon durva A6-os.
De csúnya a felnije.
Ennyiért már tehettek volna rá valami szebbet is.
Bár ennyiért leginkább nem is ilyet vennék...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Áh, de ez nem kombi, így nem is kéne ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

Teca családdal meg azért nem árt megtartani a 3 lépés távolságot, de Tomi mindig elcseszi, amikor piás.
A fiával is hogy bratyizott Kispálon. ;)
Gyõztem menekülni.

talán van vmi rossz tapasztalat tecáékkal? csak kíváncsiságból.

nekem 3.2 benyásban kell, kombi és sötétkék!

köszi

ez meg már durván sok mo-ra. hogy kéne-e? jóhogy :D

http://www.hasznalta...79_audi_a6_2008

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Az ugyan az sajnos. :)
De nem inkább Dani volt szerelmes? :D

3.0 TDI kombi fehér jöhet!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts

nekem van tesóm. Kettõ is. És mint a kettõ ingyen vihetõ! ;)
De A6-osra bármikor elcserélném õket...
(Mielõtt Márinnyó rárabolna a kissebbikre, csak párban szabadulok meg tõlük, különben az egyiket sosem viszik el! :D)

Te Kokk, Dani aszonta, h neki bejön az a tesód, akivel múltkor itt futott össze buzipesten... meg vmi olyat is mondott, h a csajszi szerelmes volt belé... nem t'om... rakd össze a képet, ha Márió viszi a másikat, akkor készen is vagy! :D

A_Fugger

A_Fugger

törzsvendég

• fórumtag
  • 471 posts

A_Fucker: nekem van tesóm. Kettõ is. És mint a kettõ ingyen vihetõ! ;)
(Mielõtt Márinnyó rárabolna a kissebbikre, csak párban szabadulok meg tõlük, különben az egyiket sosem viszik el! :D)

Marokkói kiccsaládos kiruccanás a megoldás, ha a kisebbik annyira quality, akkor 3000-es motorral is kérheted!:D:D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát részegen mindig hülyeséget csinálok. Ez van :D
De mások is így vannak ezzel, legalábbis ebben bízok ;)

Hmmm, ki kéne próbálni egy ilyen nagy autót...

Vagy valami hasonló nagydarab amerikai szutyokot :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ha nem fehér, akkor ilyen:

Feltöltött kép

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Jaja, koccintós rulz!
Január az ált. halott.
De ez halottabb, mint szokott...

Nem tudom.
Random mód választok. :D
Meg mindenre nem vagytok méltóak, úgyhogy ha látni szeretnétek, keresgélni/nézelõdni kell... :afro:

Teca családdal meg azért nem árt megtartani a 3 lépés távolságot, de Tomi mindig elcseszi, amikor piás.
A fiával is hogy bratyizott Kispálon. ;)
Gyõztem menekülni.

Szerintem pénteken elnézek Hévízre.
De úgy vagyok, hogy van is kedvem, meg nincs is.
Meglátás.

A_Fucker: nekem van tesóm. Kettõ is. És mint a kettõ ingyen vihetõ! ;)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Világválság van, mostantól csak a Kótyagos Cimbalmos megy :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Kokka, te mi alapján döntöd el, hogy egy linket ide, a világökörségekbe, a linkelõbe, vagy az érdekes képekhez tegyél-e?
Egyébként nem isznak az emberek idén több bort, vagy mivan? :D

Aktuális civil

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

Szerdán Tecának kell segíteni rendberakni a gépét, mert idõnként elmegy a net nekije. Most nem vállaltam, de majd akkor megszakértjük
Azt mondtam, hogy az Ákos az ért hozzá

vasárnap meg szóba jöttek az akváriumok, én meg vitézkedtem, hogy milyen király hátteret csináltam az enyémnre meg apáméra, erre megkérdezte nem akarom e megcsinálni az övét is társadalmi munkába...há max ha megfizeti, faszom.

Kokk én hóesésbe voltam hévizen, de a csak a fedett részben voltam, voltak akik kimentek. amúgy királyság volt. jót tett a gerincemnek is. csak kurva hülyén éreztem magam a helyszínen bérelt autóbelsõ úszógumival :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Ez meg a múltkori hatékony erdõírtáshoz:

Mondjuk itt azért látszik, hogy ez kitermelésre telepített erdõ, mert nagyon szabályosan vannak a fák. De azért nem gyenge ahogy leszedi a kérget, gallyaz, és darabol. Bár a múltkori összeállításban ott is volt gallyazó, daraboló gép, de ez se gyenge...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

:D A6, L' sofõr, egykelét... értve!
Egy tesó azért nagy kincs! Akinek van tudja ezt jól!

:cfaniak2:

na erre mit mondjak?! :D :D:D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

A_Fugger

A_Fugger

törzsvendég

• fórumtag
  • 471 posts
:D A6, L' sofõr, egykelét... értve!
Egy tesó azért nagy kincs! Akinek van tudja ezt jól!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Céges...
Na ez az alázás! :D

Ez meg a múltkori hatékony erdõírtáshoz:

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

Hát ez kész.
A Fordot most kéne elvinnem Atushoz.
Erre Muterom elvitte a kulcsot és valami nem tudom milye van, ahol oda sem tudja adni.
És Atus sem veszi föl a telefont.
Ajjjajjj...

Shoshi: lehet, hogy gebasz lesz.
Mert 1 évebn kb 2 hét van, amikor nem kell mennem, de lehet, hogy ez a hét pont olyan lesz.
Még nem 100.
De menjetek, nézzétek meg, válasszátok ki, aztán írjátok föl a nevét, színét, méretét, árát, mittudom én mit, és leszállítom! ;)
Ha ez a hét kimarad, akkor jövõ hét eleje tuti!
De infózom, amint lesz konkrétum!

Márinnyó meg úgy pimpeli muter kocsiját, hogy muter vette, de neki nincs jogsija, így Márinnyónak lett egy A6-osa.
Hogyan csináljuk jól egykén címû rovatunkat látták! :D:D:D

céges autó:D
de kokkkknál az igazság!! :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Téli occsó' játék nagyonhülyegyerekeknek...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hát ez kész.
A Fordot most kéne elvinnem Atushoz.
Erre Muterom elvitte a kulcsot és valami nem tudom milye van, ahol oda sem tudja adni.
És Atus sem veszi föl a telefont.
Ajjjajjj...

Shoshi: lehet, hogy gebasz lesz.
Mert 1 évebn kb 2 hét van, amikor nem kell mennem, de lehet, hogy ez a hét pont olyan lesz.
Még nem 100.
De menjetek, nézzétek meg, válasszátok ki, aztán írjátok föl a nevét, színét, méretét, árát, mittudom én mit, és leszállítom! ;)
Ha ez a hét kimarad, akkor jövõ hét eleje tuti!
De infózom, amint lesz konkrétum!

Márinnyó meg úgy pimpeli muter kocsiját, hogy muter vette, de neki nincs jogsija, így Márinnyónak lett egy A6-osa.
Hogyan csináljuk jól egykén címû rovatunkat látták! :D:D:D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Itt van ni.

Nehogymár itt megint essen az esõ és a Nyugat-Dunántúlon meg hó!
Na jó, szerdára írnak a figyelmeztetõ elõrejelzésben havat is. Sokat :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök