Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Posted 2009. January 27. - 19:41
http://www.idokep.hu/?oldal=live
Posted 2009. January 27. - 19:19
vót egy ilyen MissyGiove-s hirdetés.. de nem találtam. Mindegy. Google sux.
Posted 2009. January 27. - 19:00
A turbó a jövõ kulcsa!
Turbó, közepes köbcenti, szerintem
benzin ár emelés suxx.
esõ suxx
pénztelenség suxx
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2009. January 27. - 18:57
Posted 2009. January 27. - 18:38
egyébként konkrétan egy ilyen autót próbáltunk, ezzel a motorral:
http://www.volkswage...atok/?motor=372
ahogy nézem nyomatékban simán veri a 2literes szívókat, lóerõre meg kb ott van, bár van ebbõl a motorból 170lovas is...
és én is azt gondolom, hogy nem egy el annyi km-t mint egy szívó, és a karban tartása is drágább, de elõbb utóbb már ezek a gondok is megszûnnek majd szerintem, mivel szinte az összes autógyártó kis turbó motorokat fejleszt.
Posted 2009. January 27. - 18:28
a miénk 1998cm3, az még pont jó
nekem tdi nem kéne, de turbó benzin az igen! csak még sokat fogyasztanak, de lesz ez még jobb is. 1.4TFSI viszont egy 2ezres szívó benzines erejét tudja, és alig fogyaszt többet. azért az királyság. ja és turbo benzines még a levegõnek is jót tesz:
es vajon elmegy ugyanannyi kilometert is? csak mert gondolom hogy ugyanolyan erot preselj ki belole mint egy 2.0 szivobol porgetni kell uveghangon egyfolytaban. nem?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. January 27. - 18:17
Csak a 2000 3cm fölötti státusz szimbólumok--a környezetszennyezésre már nem is gondolunk, nem is beszélve az utódokról...ejjj.
a miénk 1998cm3, az még pont jó
nekem tdi nem kéne, de turbó benzin az igen! csak még sokat fogyasztanak, de lesz ez még jobb is. 1.4TFSI viszont egy 2ezres szívó benzines erejét tudja, és alig fogyaszt többet. azért az királyság. ja és turbo benzines még a levegõnek is jót tesz:
http://totalcar.hu/m...elet/szallopor/
szóval 6 literes biturbós benzinest a népnek
felraktam az új pedált, aztán majd ha jobb idõ lesz ki is próbálom
Posted 2009. January 27. - 17:56
kép komisz!!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2009. January 27. - 17:53
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2009. January 27. - 17:53
Itt van ni.
Nehogymár itt megint essen az esõ és a Nyugat-Dunántúlon meg hó!
Na jó, szerdára írnak a figyelmeztetõ elõrejelzésben havat is. Sokat
koszi
kiralysagos. jol is mozog?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. January 27. - 17:41
Posted 2009. January 27. - 17:21
Ma nem nyilatkozott senki.
Holnap infózok!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2009. January 27. - 17:18
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2009. January 27. - 16:55
http://funlista.funp...=29114&attach=2
Posted 2009. January 27. - 16:39
dogozni nekem sincs kedvem!..
de még a kutyát kivinni sem..
biztos jó ez ilyen ABT bármi,de kétlem hogy ez lenne ha egy autónyira kén 32m költeni.
akkor már inkább db9 vagy quatroporte,vagy panamera
szerintem! 200ló körül/felett aztán teljesen mindegy hogy menyivel vágnak meg a trafipaxon.
3.0 TDI nagyon jó motorja az odunak,az szerintem bõven elég mindnenbe.
bár ez a GMC elég durva darab! csak pl hozzánk már nem fér be..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2009. January 27. - 16:03
Ezt az 5 literes motort vajon be lehet paszírozni a Passatba?
Mert akkor inkább ez kell, mint a 4.2-es...
Áh, egy 1.9TDI is jó lenne. Mondjuk a 110lovas.
Posted 2009. January 27. - 15:54
postás havertol kérdeztem mit lehet tenni, ezt figyi: SEMMIT, mer utánvétnél ugye nem kell hogy egyezzen a pénz cimzettje a csomag feladójával. és nem lehet visszakaresni..
tehát: rábaszás.
viszont ha egyszer a kezeim közé kerül, aznap nem megyek zsákolni.
..
nyomtam az elébb egy makár-dh-t fél perces pálya, de meredek:) szerintem tavasszal megcsinálom ugrósra..
láncom kuka, alig vált az xt a dura lacin szal biztos hogy a lánc a baj, bovden csere is volt, kifujtam wd40 ell is..
jellemzõen ma van az elsõ esõs nap, ma raktam össze a gépet
Posted 2009. January 27. - 15:49
Posted 2009. January 27. - 15:43
De ezek faszság árak.
Konkrétan unatkozom.
Ilyen idõben még dokihoz sincs kedvem menni (bár oda jóidõben sincs), pedig kéne.
De úgy alapvetõen az elindulással van a baj.
Ilyenkor?
Hova?
Minek?
Csak így meg döglés a vége és már unom.
Akkor inkább melóznék, de most az sincs nagyon.
Most kéne valami fasza film!
Vagy sorozat!
Nincs valakinek kölcsön egy-két tucat DVD-je?
Vigyázok rájuk!
Posted 2009. January 27. - 15:38
Nem, nem. Csak vicc volt.
Bírom Teca mamát.
Bár néha furák.![]()
jah, ezzel én is így vagyok
Ez valami nagyon durva A6-os.
De csúnya a felnije.
Ennyiért már tehettek volna rá valami szebbet is.
Bár ennyiért leginkább nem is ilyet vennék...
hát, chip foose kezelésbe vehetné, akkor kapna rendes felni is
én ennyiért inkább q7-est vennék, vagy gl mergát.

Sign In
Create Account

Back to top