Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Posted 2009. January 28. - 17:46

Posted 2009. January 28. - 17:41

akkor van a baj, ha valaki meg van gyõzõdve róla hogy tud vezetni, holott fingja nincs dolgokról , pl hogy mekkora tömeg az amit mozgat a ménes.
vagy hogy mennyit változik a fékút a sebességgel, ÚT (?) viszonyokkal ..
rengeteg a macskajancsi
85% kb...
ezen belül is van dangerous macskajancsi aki totál mellette van , meg albán lassító macskajancsi aki azt hiszi hogy ha lassan megy akkor az biztonságos.
aztán van a taxis, külön faj.
van még pizzafutár (többféle, öhömm) szintén fajt alkot.
táliás családfõk szigorúan a 49-es tempón, no comment .. halad de nem gyorsít, fékez annál inkább. Sárgábaállós.
aztán gangszták nagy luxusverdákkal, kedvüktõl függõen haladnak általában nyugisan.. godmode van

legrosszabb: cégautós 30-as azóta nagyonász rendszámtábla kint ablakba,a beceneve, üt, aztán kérdez.. vezetni nem ,vagy csak ééphogy tud. rugja neki, általában balesetet okoz..
lada 210x ültetve és a hozzátartozó egyed: általában tudnak vezetni, érzik is az autót, viszont néha tulságosan is..
sötétített buborékfos autók alufelnivel, no futómû, megawatt, trendiszerkó, köszi-apu-tuning, direktszûrõ, stb... általában csak krúzol és azon gondolkodik mé nem megy az autó.
kamionosok: no comment, death warning , messze elkerülendõk, bár tudnak vezetni, de leszarnak mindenkit
nõi sofõrök: az autót 12-15 másodpercig figyelve egyetlen dolog derül ki egész biztosan és ez pedig, ha az illetõ nõ. valami egészen egyedien tudják a forgalom ütemét megtörni, szétszedni, veszélyeztetni, vagy makacsul feltartani.. persze, 16 kbyte-on nehéz ábrázolni a 3D-s teret:D
teljesség igénye nélkül.. szal ha valaki tud még ...

ja, ez a város,, kint országúton is vannak kategóiák de kint nem járok annyit szal iknább kokknak kéne nyilatkoznia:)
Posted 2009. January 28. - 17:39

Ált. azzal is megyek.
Ha meg már Kírát is viszem, na akkor már full jó befektetés autókázni.
Szomorú.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2009. January 28. - 17:32

Hû, Magoo...
Kecskére káposztát meló?
ööö, izé. jóvanna

gecc most számoltam vonattal közel 9000Ft-ból fordulok meg, kocsival max egy ezressel drágább, és abban benne van az autópálya matrica, de kevesebb idõ és nincsen szopás a bkv-val. ha fele annyiból kijönne, mint kocsival, akkor azt mondanám, hogy jóvan, valamit valamiért...
hát ez gáz
ezzel meg még drágább utazni, ráadásul bénán néz ki:
http://belsoseg.blog...lmeny_zacskoban
Posted 2009. January 28. - 17:17

Kecskére káposztát meló?

Biztos vagy benne?
Jah, mert mondjuk az Audival 150-nel menni nem nagy cucc.
Persze ész kell hozzá, meg tudni kell a féktávot, stb, stb...
De amikor ugyan ennyivel elõz egy 20 éves Fiat Tipo, amin látszik, hogy kb 1,5 méter a kilengése és alig tudja az úton tartani, na az már necces.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2009. January 28. - 17:15

Cook Islandon kéne lakni, és megszavaztatni valami felvonó féleséget.. vagy simán T O Y O T A felirat hátul a platón
Posted 2009. January 28. - 17:10

http://www.bols.hu/home_fr2.htm
hétfõ 10re a 12.kerbe. úgy is régen vonatoztam már

A száguldozós témához annyit, hogy nem támogaton, ellenben hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem rugom el néha...
De nagyon nem mindegy, hogy ki, és nagyon-nagyon nem mindegy hogy mivel megy gyorsan...
ezzel egyet értek. ha az ember ésszel csinálja, és egy jó állapotú kocsival, akkor idõnként el lehet rúgni neki.
Posted 2009. January 28. - 17:02

Posted 2009. January 28. - 16:57

Posted 2009. January 28. - 16:33

Aktuális civil
Posted 2009. January 28. - 16:29

Ez a Cook Island
Ja, és nagyon elegem van már, hogy mindig felhívnak kihagyhatatlan nyaralási ajánlatokkal. Most is nyertem valami "utalványt", de nem akarta felfogni a nõ, hogy nem érdekel. "Nem szoktak nyaralani?" Nem bazmeg, nem nyaralok, csak dolgozok.
Posted 2009. January 28. - 16:04

Frontális ütközés 2 Ford Focus között
Csak épp az egyiket már újraépítették egy másik frontális ütközésbõl...
Posted 2009. January 28. - 15:38

De nagyon nem mindegy, hogy ki, és nagyon-nagyon nem mindegy hogy mivel megy gyorsan...
Intézkedtem eddig, el is áztam párszor, meg bementem a szájsebészetre is, mert van beutalóm. Na Tomi, az ami ott van, az a SZAR!
8-an voltak elõttem, erre 35 perc után hívtak be egy valakit. Kérdeztem, hogy ez egyedi este? Mondták nem, kb ez a reális.
Visszakértem a papíromat, hogy akkor csá!
Iszonyat.
Csak az egészségügytõl óvjon az ég!
De ma legalább volt Ford kulcs és eljutott Atushoz.
Posted 2009. January 28. - 15:21

Azért nem hiszem, hogy túl gyorsan ment a kispolák. Szegény teherautó söfõr azért majdnem lement már az útról, de nem tudta elkerülni...
Ja, és megint kideült, hogy amit kéne csinálnunk az szar. Szóval tényleg szar minden.
Ha ilyen marad az idõ, majd elballagok Tecához, aztán megnézem a szar gépét.
Posted 2009. January 28. - 14:12

Az elõbb az egyik munkatársam beszorult a szomszéd iroda WC-jébe. Nem tudta kinyitni a kulcsra zárt ajtót. Persze én hallottam, hogy valaki kiabál, hogy "Péter, Péter!". De az ugye nem én vagyok, szóval nem nekem szól. De csak nem hagyta abba. Szóval ki kellett vizsgálni az ügyet.
A laptopot se tudtuk beadni, hogy tudjon dolgozni. Na ez is szar helyzet! Szerencsére víz volt bõven, szóval olyan nagy tragédia nem lehetett volna.
De végül egy másik WC kulcsával kinyitottam kívülrõl. Így aztán nem nagy szar helyzet lett, csak kis szar helyzet.
Posted 2009. January 28. - 13:57

Posted 2009. January 28. - 13:23

Posted 2009. January 28. - 13:04

Ez meg rettenet:
http://suchen.mobile...&pageNumber=131
30 milláért. Durva.
Nekem azok a halottaskocsi függönyök kicsit érdekesek 30 milláért. De van kaputelefon:D!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2009. January 28. - 12:34

Posted 2009. January 28. - 11:57

Dusán: 4850est, vagy 4870est vegyél. Ne 46xx-t, tekintve, hogy a single 4850 lenyomja a 4670x2-t.
Most nézem, hogy jött ki 4830as is. Egyébként sztem a 3870es is letolja a 4670est.
Ha veszel, új, 8as szériában gondolkodj sztem.
Aktuális civil