Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
köcsög bicigglisek

Aktuális civil

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
igen.. néha én is cipõzöm a suzukit, de nem városbe.
akkor van a baj, ha valaki meg van gyõzõdve róla hogy tud vezetni, holott fingja nincs dolgokról , pl hogy mekkora tömeg az amit mozgat a ménes.
vagy hogy mennyit változik a fékút a sebességgel, ÚT (?) viszonyokkal ..
rengeteg a macskajancsi
85% kb...

ezen belül is van dangerous macskajancsi aki totál mellette van , meg albán lassító macskajancsi aki azt hiszi hogy ha lassan megy akkor az biztonságos.

aztán van a taxis, külön faj.

van még pizzafutár (többféle, öhömm) szintén fajt alkot.

táliás családfõk szigorúan a 49-es tempón, no comment .. halad de nem gyorsít, fékez annál inkább. Sárgábaállós.

aztán gangszták nagy luxusverdákkal, kedvüktõl függõen haladnak általában nyugisan.. godmode van :)

legrosszabb: cégautós 30-as azóta nagyonász rendszámtábla kint ablakba,a beceneve, üt, aztán kérdez.. vezetni nem ,vagy csak ééphogy tud. rugja neki, általában balesetet okoz..

lada 210x ültetve és a hozzátartozó egyed: általában tudnak vezetni, érzik is az autót, viszont néha tulságosan is..

sötétített buborékfos autók alufelnivel, no futómû, megawatt, trendiszerkó, köszi-apu-tuning, direktszûrõ, stb... általában csak krúzol és azon gondolkodik mé nem megy az autó.

kamionosok: no comment, death warning , messze elkerülendõk, bár tudnak vezetni, de leszarnak mindenkit

nõi sofõrök: az autót 12-15 másodpercig figyelve egyetlen dolog derül ki egész biztosan és ez pedig, ha az illetõ nõ. valami egészen egyedien tudják a forgalom ütemét megtörni, szétszedni, veszélyeztetni, vagy makacsul feltartani.. persze, 16 kbyte-on nehéz ábrázolni a 3D-s teret:D

teljesség igénye nélkül.. szal ha valaki tud még ...:)

ja, ez a város,, kint országúton is vannak kategóiák de kint nem járok annyit szal iknább kokknak kéne nyilatkoznia:)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Jah, nem mondom, hogy ez a jó irány, de én tuti autóval mennék...
Ált. azzal is megyek.
Ha meg már Kírát is viszem, na akkor már full jó befektetés autókázni.
Szomorú.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

Hû, Magoo...
Kecskére káposztát meló? :D

ööö, izé. jóvanna :D

gecc most számoltam vonattal közel 9000Ft-ból fordulok meg, kocsival max egy ezressel drágább, és abban benne van az autópálya matrica, de kevesebb idõ és nincsen szopás a bkv-val. ha fele annyiból kijönne, mint kocsival, akkor azt mondanám, hogy jóvan, valamit valamiért...

hát ez gáz

ezzel meg még drágább utazni, ráadásul bénán néz ki:

http://belsoseg.blog...lmeny_zacskoban

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hû, Magoo...
Kecskére káposztát meló? :D
Biztos vagy benne?

Jah, mert mondjuk az Audival 150-nel menni nem nagy cucc.
Persze ész kell hozzá, meg tudni kell a féktávot, stb, stb...
De amikor ugyan ennyivel elõz egy 20 éves Fiat Tipo, amin látszik, hogy kb 1,5 méter a kilengése és alig tudja az úton tartani, na az már necces.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
godmode :D fogaz :D

Cook Islandon kéne lakni, és megszavaztatni valami felvonó féleséget.. vagy simán T O Y O T A felirat hátul a platón

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
nah, megyek ezekhez állásinterjúra:

http://www.bols.hu/home_fr2.htm

hétfõ 10re a 12.kerbe. úgy is régen vonatoztam már :)

A száguldozós témához annyit, hogy nem támogaton, ellenben hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem rugom el néha...
De nagyon nem mindegy, hogy ki, és nagyon-nagyon nem mindegy hogy mivel megy gyorsan...

ezzel egyet értek. ha az ember ésszel csinálja, és egy jó állapotú kocsival, akkor idõnként el lehet rúgni neki.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Azért ez milyen már:
http://www.fogaz.hu
És mondjuk itt egy email cím: kiss.bea@fogaz.hu :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Vagy egy Cook szigeti full legál csávót szídtok, aki egy valag lóvét fizetett, hogy idehozzák a kedvenc kocsiját arról a szigetrõl, ahol el sem fért az az autó. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Nincs abban semmi szar. Csinálsz egy Cook szigeteki autókölcsönzõ offshore céget, amitõl bérled az autót, megvagy 500e-bõl és onnantól godmode cheat. Persze sztem még ennyire sincs bonyolítva, meg van véve a rendszám, azt szevasz. Mondjuk ehhez már kell get out of jail free card is, de gondolom az is van sokaknak.

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ja, és az milyen szar már, hogy a Sörház elõtt egy Cook Island-i rendszámos Jaguar állt.
Ez a Cook Island

Ja, és nagyon elegem van már, hogy mindig felhívnak kihagyhatatlan nyaralási ajánlatokkal. Most is nyertem valami "utalványt", de nem akarta felfogni a nõ, hogy nem érdekel. "Nem szoktak nyaralani?" Nem bazmeg, nem nyaralok, csak dolgozok.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát ha már a szájban is szar van az tényleg nem jó ;)

Frontális ütközés 2 Ford Focus között
Csak épp az egyiket már újraépítették egy másik frontális ütközésbõl...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
A száguldozós témához annyit, hogy nem támogaton, ellenben hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem rugom el néha...
De nagyon nem mindegy, hogy ki, és nagyon-nagyon nem mindegy hogy mivel megy gyorsan...

Intézkedtem eddig, el is áztam párszor, meg bementem a szájsebészetre is, mert van beutalóm. Na Tomi, az ami ott van, az a SZAR!
8-an voltak elõttem, erre 35 perc után hívtak be egy valakit. Kérdeztem, hogy ez egyedi este? Mondták nem, kb ez a reális.
Visszakértem a papíromat, hogy akkor csá!
Iszonyat.
Csak az egészségügytõl óvjon az ég!

De ma legalább volt Ford kulcs és eljutott Atushoz.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nesztek minimál gyûrõdési zóna
Azért nem hiszem, hogy túl gyorsan ment a kispolák. Szegény teherautó söfõr azért majdnem lement már az útról, de nem tudta elkerülni...

Ja, és megint kideült, hogy amit kéne csinálnunk az szar. Szóval tényleg szar minden.

Ha ilyen marad az idõ, majd elballagok Tecához, aztán megnézem a szar gépét.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Szar az idõ, mondom én!
Az elõbb az egyik munkatársam beszorult a szomszéd iroda WC-jébe. Nem tudta kinyitni a kulcsra zárt ajtót. Persze én hallottam, hogy valaki kiabál, hogy "Péter, Péter!". De az ugye nem én vagyok, szóval nem nekem szól. De csak nem hagyta abba. Szóval ki kellett vizsgálni az ügyet.
A laptopot se tudtuk beadni, hogy tudjon dolgozni. Na ez is szar helyzet! Szerencsére víz volt bõven, szóval olyan nagy tragédia nem lehetett volna.
De végül egy másik WC kulcsával kinyitottam kívülrõl. Így aztán nem nagy szar helyzet lett, csak kis szar helyzet.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Aki azt hitte eddig, hogy trágya az idõ, az menjen ki most.

Aktuális civil

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
Zap, I an' I think da same.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts

Ez meg rettenet:

http://suchen.mobile...&pageNumber=131

30 milláért. Durva.

Nekem azok a halottaskocsi függönyök kicsit érdekesek 30 milláért. De van kaputelefon:D!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
szerintem meg 4792est vegyé

ez milyen király munka lehet:

http://www.frissdipl...sment=1&hid=532

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Az iparin száguldozással nem az a baj, hogy te meghalsz, mer úgy kell. De estleg én pl. nem szeretnék egy ilyen faszkalapnak áldozatául esni... na mindegy.

Dusán: 4850est, vagy 4870est vegyél. Ne 46xx-t, tekintve, hogy a single 4850 lenyomja a 4670x2-t.
Most nézem, hogy jött ki 4830as is. Egyébként sztem a 3870es is letolja a 4670est.
Ha veszel, új, 8as szériában gondolkodj sztem.

Aktuális civil