Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Komlónál
Szerpentínen
Árpád tetõ - Lapis közti út eleje
Árpád tetõ - Lapis közti út vége

Lapis elõtt kicsivel majdnem elakadtam, mert most nem túl magas a hó és lehetett végig rángatni a kéziféket! ;)

Óóóóó, menni kell megint :D
Mennék már most is, csak itt kell ülnöm skype hívást várni...
Mondjuk az is igaz, hogy pénteken kicsúszkálhatom magam a Bükkben. Ott valószínûleg kicsit nagyobb is lesz a hó :D

Kéne vennem 2.35ös gumit hátra, mert ami most van, azzal kicsit nehezebb a hóban, sárban irányítani a bringát. Nincs valakinek eladó?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
azért Te..mert a chrome nem engedett a gyorsválaszra az idéz meg ment..én nehogymá vissza töröljek..:D

de elvileg lesz fehérben is az a kerék amit még Zap mutatott it réges régen

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Márinnyó, idézed a lámpás hozzászólást, erre beszélsz másról és váltasz felnikre, de nem tudjuk mirõl van szó... :wtf: :)

Project meg lassan tényleg olyan érthetetlenül ír, mint Márinnyó! :P

Lámpák lehozatalát intzem, hogy Hozé találkozhasson hugommal. ;)

PG tõlem csak bort visz, radlert nem hoz.
Mit kell ahhoz tenni, hogy ilyen történjen???

Nagyon sok mindent intéztem ma, fül-örr-gégészet, jövés-menés, bor hordás, költöztettem, csak a fejegység maradt délutánra.

Voltam Komlón, rra van hó!

Komlónál
Szerpentínen
Árpád tetõ - Lapis közti út eleje
Árpád tetõ - Lapis közti út vége

Lapis elõtt kicsivel majdnem elakadtam, mert most nem túl magas a hó és lehetett végig rángatni a kéziféket! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
http://kerekagy.blog...unak_es_lanynak menyire jó ez afilm!! :)
menyire önteném le benzinnel és égetném el aki ellpota aaz én kis városi szaladósom..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
http://davethebike.c.../u7-pecs-dh.jpg

Egyébként meg mekkora durva emlékeket hozott ez az egész oldal elõ:
davethebike.com

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Na akkor megyek oda gyorsulni. Aztán a generált kipufogó füstben mérjenek amit akarnak :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

Magoo, Brácsa, Kokkk:
Lehet jelentkezni a lámpákért ;)

hejj király :)

6oson a hullám elõtt trafi, piros lacetti. ésszel

apámmal elkezdtünk autókat nézni, focus lesz talán a befutó. de nem értem miért nincsenek normális teljesítményû benzinessel. igazából 1.8 vagy 2.0 lenne a legjobb, de csak 1.6-ot találtam, az meg százpár lovas. elvétve találni csak az erõsebb 1.6ból, az talán jobb:

http://www.hasznalta...ford_focus_2005

nem értem ezt az alulmotorizáltságot.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

Magoo, Brácsa, Kokkk:

faszomat az milyen már ha az nem emgy el az állásinterjúra aki fel akar venni?!!?vagy ez is egy teszt? :D

jól nézenek ki ezek a spinergy kerekek,de szerintem nevetségesen drágáék és ahoz képest egyáltalán nem könnyûek..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Magoo, Brácsa, Kokkk:
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts

PGnek köszönhetõen befutott négy Radler, és már az erkélyen gondoskodik a termikus kölcsönhatásról. Csak így tovább.

Feldobtam a bébikádat is a helyére. Zsír.

Valaki koradélután hosszút futni?

bár most intéztem el magam durván, de azé benne vagyok.. mikó hol?
sms
I don't care how it pedals

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
PGnek köszönhetõen befutott négy Radler, és már az erkélyen gondoskodik a termikus kölcsönhatásról. Csak így tovább.

Feldobtam a bébikádat is a helyére. Zsír.

Valaki koradélután hosszút futni?

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Vótmá!

Érdekes, ha Répáshutára Butapesten keresztül autópályán megyek, akkor 10km-rel hosszabb, de 40 perccel rövidebb az út, mintha át az Alföldön...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

hát igen, és úgy néz ki otp-tõl is azért rúgtak ki, mert a fõnök jóbarátjának kellett a helyem...

apám elég sok mindenkit ismer, ahova tutira fölvennének ott most létszámstop van a válság miatt...de még a héten lesz találkozóm állás ügyben egy ismerõssel ;)

http://totalcar.hu/m...y/kreszsiralom/
hát ez kurvajó :)

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

Magoo:
Ejj bazz, azért ez gáz. Van munkatapasztalatod, végzettséged a dologhoz, és mégis a fõnök jóbarátjának a fia kapja az állást. Hiába ez van itten...

hát igen, és úgy néz ki otp-tõl is azért rúgtak ki, mert a fõnök jóbarátjának kellett a helyem...

apám elég sok mindenkit ismer, ahova tutira fölvennének ott most létszámstop van a válság miatt...de még a héten lesz találkozóm állás ügyben egy ismerõssel ;)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nah ma gépkarbantartó napot tartok. Elindítok mindenféle szar kergetõszoftvert, meg frissítek.
Közben el kéne ugrani majd légszûrõért a kocsiba. Meg valami aláöltözet is kéne lehet a hétvégére. Bár -5 fokig most is jó vagyok, de fasz tudja mi lesz a Bükkben.
És még a Bükk térképeimet is vízmentesíteni fogom. Jó lesz :D

Magoo:
Ejj bazz, azért ez gáz. Van munkatapasztalatod, végzettséged a dologhoz, és mégis a fõnök jóbarátjának a fia kapja az állást. Hiába ez van itten...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

nekem a zene maradt meg :D de mondjuk jó lenne ha levetkõzne :D amúgy a klip több mint 2000 fotóból van összerakva

mi van a melóval? fejlemény?

jah, én meg hang nélkül néztem, mer már hallgattam vmit :D

melóval még semmi, tartok tõle, hogy nem is lesz. pedig biztos voltam benne, hogy legalább másodszorra visszahívnak.

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts

ezt a szar idõt bázzz..hogy az ördög fasza kúrná hólyagosra

ebbe nemtom mit kell nézni. de a csaj nagyon szép, kár, hogy hamar felöltözik ahelyett, hogy vetkõzne. viszont jó kis onkyo cucc figyel a szobájában.

nekem a zene maradt meg :D de mondjuk jó lenne ha levetkõzne :D amúgy a klip több mint 2000 fotóból van összerakva

az idõ meg monnyon le Feltöltött kép

mi van a melóval? fejlemény?
Sei, soku Si.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
ezt a szar idõt bázzz..hogy az ördög fasza kúrná hólyagosra

ez meg nem megy ki a fejembõl

ebbe nemtom mit kell nézni. de a csaj nagyon szép, kár, hogy hamar felöltözik ahelyett, hogy vetkõzne. viszont jó kis onkyo cucc figyel a szobájában.

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
NdsWealth király (meg a lugnya is benne), bár gyorsulhatna kicsit a ridm...)
A Sámuel meg nagy ász! (viszont kár hogy õ is követi az egybe-gáz-ruha trendet.. )
Eged részemrõl lefujva, merevvázas dh nem meni.
idõjárást leszarnám.
Hell and Back:D
I don't care how it pedals

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Baszki, 10:3-kor fül-orr-gégészetre is mennem kell.
Mi van mááár?

Gondolom Õ nálatok is kopoghatna: :D

Feltöltött kép

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D