Ettensön!!
randa msn-vírus
Ezt sztem az elmúlt 2 évben legalább 1x mindenki beszívta. Ahogy tapasztalom, néhányan többször is. Az ettensönök nem segítenek, mert úgyis egyszer rákattintasz.

Ettensön!!
randa msn-vírus
Aktuális civil
LL, holnap fel kell szaladnom Pestre!
Vigyem a cuccot?
Mert akkor még ma juttasd el hozzám és akkor egyeztetek a sráccal...
A gumit kokkal beszéld meg, a köztes ügyintézést meg én kösziMindenesetre kaptam LL-tõl kisdobozt, azt odaadtam kokkknak, én meg kaptam gumit. Most nagyon örülök, mert mindezért csak pár métert kellett mennem. Szóval mindenkinek köszönöm!
én is:D
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Ezek szerint sikerült jól beállítani. 1440x900-as felbontás, meg minden?nagyont tetszik ez az lg monitor, egy baja van, hogy nem az enyém
Lámpák lehozatalát intzem, hogy Hozé találkozhasson hugommal.
Ezek szerint sikerült jól beállítani. 1440x900-as felbontás, meg minden?
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.